Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Neferet » čtv dub 22, 2010 2:21 pm

Tak to je svatá pravda. +zasměje se+ Takže až budeš mít čas a chuť, tak se stav. Za odměnu pak uvařim něco dobrýho. +usměje se a dojí tu skvělou studenou mísu+ Přijdeš na ten kolaudační večírek co pořádá Beatrix? +zajímá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 22, 2010 11:39 pm

Určitě se stavím. Mne samotného ty svitky moc zajímají +chvíli přemýšlí nad odpovědí+ Myslím, že asi nepřijdu. Zrovna v tu dobu mám domluvenou jednu akci. Ale ještě se uvidí +zasvítí mu očka+ Hmm, něco dobrého? Tak to já rád
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pát dub 23, 2010 7:41 am

Škoda, ale třeba se nakonec objevíš. +pousměje se+ Tak to věřím. +zasměje se+ Co takhle rybu? +přemýšlí+ Jíš ryby nebo ty ryby nerad? Nebo bys radši něco jinýho? +vyzvídá docela nadšeně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon dub 26, 2010 7:09 am

Já vůbec nejsem vybíravý. Sním úplně vše. Divila by ses dokonce, co za pochoutky jsem jedl v Číně. Tam se jí úplně všechno, co je živé. Ale přesto, nejradši mám středně propečený steak z galicijského býka +velice nenápadně jí sděluje, co má teda uvařit:)+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pon dub 26, 2010 2:31 pm

Tomu se mi ani nechce věřit, že nejsi vybíravý. +usměje se a začne nenápadně hledat v kabátu mobil, který začal vybrovat+ Opravdu všechno? +trochu se zašklebí+ Tak steak a ještě z galacijského býka. +uculí se a podívá se na display mobilu, který konečně vylovila, zamračí se a něco na displayi namačká+ Je mi to moc líto, ale už budu muset jít. Práce volá. +trochu zamává telefonem, který schová a vstane+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon dub 26, 2010 8:43 pm

Proč bys tomu nevěřila? V polních podmínkách na misích si nemohu vybírat jako v restauraci. Abych přežil, musím si ulovit cokoliv. Třeba hada +uculí se+ Ach, promiň, nebudu tě zdržovat +zvedne se a jde ji vyprovodit k místu, odkud se už může přemístit+ Díky za návštěvu a brzy se stavím
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pon dub 26, 2010 8:54 pm

Nevim, nějak se mi to mu neche věřit. +pokrčí rameny+ Ty nezdržuješ, to jenom oni otravují. +usměje se a nechá se vyprovodit+ Ráda jsem tě zase viděla. +usměje se+ Budu se těšit. +řekne a přemístí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř kvě 19, 2010 3:57 pm

+odvede Mystick do Tonyho pokojů a rozhlíží se po něm+ Tony, můžeme tě vyrušit? Vedu ti návštěvu +zvolá, když ho zahlédne kouřit doutník u stolečku+ To je Mystick +seznámí je navzájem+ Omluvte mne, ale opustím vás +pohlédne omluvně na Tonyho, moc dobře ví, že bude chtít vědět, co se to s ní děje, tak odejde rychle dřív, než by se jí stihnul cokoliv zeptat+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř kvě 19, 2010 7:43 pm

Rozloucí se se Styx. Odkasle si a pohodí hlavou. Ehm, dobrý vecer Tony. Doufám, ze vás nerusím, a ze vám moje spolecnost nebude na obtíz. lehce se usmeje a napráhne k nemu ruku na pozdrav. Já jsem Mystick. Jednou jste me pozval v DV na návstevu, pamatujete?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř kvě 19, 2010 10:03 pm

+zvedne se prudce od stolku, jak je uvidí a odloží doutník do popelníku+ Styx... +přejde k ní a políbí ji zlehka do vlasů+ Klidně pojďte dál +nabídne jim křesla a když se Styx rychle rozloučí, udělá pár rázných kroků za ní, aby ji zastavil, ale rychle si uvědomí, že má návštěvu+ Promiňte, omlouvám se... jen.. Styx se mi zdála nějaká.. divná +řekne s obavou+ Jsem Tony. Moc mě těší, slečno Mystick +vezme jí ruku a políbí galantně její hřbet+ Jistěže si pamatuji +pousměje se+ Co si dáte k pití?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho