Přijímací pokoj

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Přijímací salonek

Příspěvekod Tony Dolohov » sob dub 03, 2010 6:38 pm

(já si nevšimla, že jsme v přijímacím salonku, cheche, šup šup do kuřáckého koutku:))
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 19, 2010 6:58 pm

jelikož Styx dost postrádá, chce navštívit Tonyho a pozeptat se co a jak. Posadí se do křesla a čeká.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pon pro 27, 2010 3:19 pm

přemístí se před Orlík a celkem sebevědomě za doprovodu někoho ze služebnictva nakráčí do přijímacího salonku, aby třeba Tonyho od něčeho důležitého nevyrušila. jde suverénně k salonku, udivena, že si vážně vybavuje kudy má jít, sloužící tak nějak vlaje za ní a marně se snaží ji krotit. asi se obává, kam až slečna zajde :). a Fata přebíjí švitoření sloužícího svým. veselé vánoce i vám! ano, chci vidět pana Dolohova. ano, pán mne očekává. teď? no nevím, jestli zrovna teď, říkal "kdykoli" - tak asi i teď. krásné ozdoby z chvojí! a ty květiny! nádhera! ne, nechci svařené víno. ano, počkám tady, než mu o mně řeknete. posadí se na opěradlo pohovky a vykulí oči na sloužícího, neb zmlkli oba v jeden okamžik. a do té doby mluvili synchronně.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon pro 27, 2010 3:44 pm

+skřítek dá Tonymu rozhořčeně vědět, že v přijímacím salonku ho čeká dámská návštěva a z neznámého důvodu odmítne jít pro ni:D a radši se nechá od Tonyho spráskat bičem za neposlušnost:). Tony si pak dojde pro Fatu osobně+ Ale, to jsou k nám hosti +usměje se a přátelsky ji políbí na tvář+ Pojď dál +pozve ji do svých komnat+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon pro 27, 2010 4:30 pm

(chudinka skřítek. fata zase tak strašná není, ne? ne horší než bičování, ne? a co máte všichni s těmi biči? to měli v Tescu slevu, či co? :o )

Tony: veselé vánoce, Tony! ráda tě vidím. olíbá ho po francouzku - tedy třikrát na tvář :D . podá mu na jeden prst zavěšenou taštičku s láhví vína a trochou cukroví (jistě samé kousky s afrodisiakálním kořením ;) ). a nechá se vést do komnat.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Rabastan Lestrange » stř led 25, 2012 7:19 pm

+přemístí se před brány Orlíku a popožene skřítka, aby sebou hnul a oznámil pánovi, že dorazil jeho dobrý přítel+
Rabastan Lestrange
Mág

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Failon » stř led 25, 2012 8:52 pm

+skřítek vzbudí svého pána, za co dostane od něj pár kopanců a pak uvede pana Lestrangea do salonku+
Failon

Předchozí

Zpět na Komnaty Tonyho