Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod fatamorgana » čtv pro 03, 2009 3:45 pm

+nakloní se k němu, když povytáhne významně obočí+ spadlo vám něco do oka?
+ale pak ji víc zaujme skřítek s občerstvením, sice něco u Styx pojedla, ale zjevně ne dost, aby ji alkohol neovlivnil.+ no to ale vypadá krásně +vrhne se asi na šunkové rolky s křenem a jednu rychle slupne, zatím se snaží ještě stolovat kulturně. hledá další otázku a trochu špatně se jí polyká, když si představí ty situace, které mu nevyhovují: satorii (= dávná náhodná známá :) ) s dítětem v náručí, která vyžaduje svatbu nebo alimenty. snaží se kuckání a projevy smíchu zamluvit:+

dovolená, ale. hodně na jih – mohu hádat? Aatarktida? – co může být jižnějšího?

ano a další dotaz: Jak se vám líbilo na Sibiři? Příroda, architektura – dá-li se o ní hovořit, kultura, místní kuchyně, ženy…?
Naposledy upravil fatamorgana dne pát pro 04, 2009 3:20 pm, celkově upraveno 1
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv pro 03, 2009 9:09 pm

°sleduje ji, jak s chutí jí a usmívá se pod nos, když se zakucká° Jezte pomalu, slečno, jídla je tu dost, nikdo vám to nesní. Jsme tu jen my dva a já jsem po večeři °zapálí si oblíbený doutník a labužnicky vyfoukne kouř° Až tak jižně jít nehodlám, i když je to lákavé °zašklebí se° Uspokojím se s rovníkem °ta holka se mu začíná líbit, má podobný smysl pro humor jako on° To myslíte vážně? °zase zvedne obočí při její rýpavé otázce, ale nenechá se vyprovokovat a s chladným klidem odpoví°
Nelíbilo. Příroda přestože drsně krásná, je nehostinná, zima jak na ruské frontě, architektura poněkud jednotvárná, pokud se zemljanka dá považovat za místní architekturu. Kultura žádná, když opomenu každodenní scházení se místních obyvatel v jediné zaplivané hospodě v okruhu sto kilometrů a nezřízené chlastání vodky. Ženy tam mají taky, ale často je nerozeznáte od mužů. Takže jestli svoji otázkou narážíte na sex, lituji, zklamu vás, za celou dobu jsem si ani... ehm... nevzpomněl. Ale nestěžuji si. Na druhou stranu tyto kruté podmínky člověka dost zocelí a vykřesají chlapa i z největšího mazánka.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát pro 04, 2009 3:45 pm

(jestli se Tony bude uspokojovat s rovníkem, tak se fata zaručeně vklidu nenají :), ona má hroznou obrazotvornost. snad Tony ovládá Heimlichův chvat...)
děkuji za Vaší štědrost, tohle totiž opravdu miluju +a dá si ještě jednu rolku, tentokrát již skutečně jako dáma+
vážně nemáte něco s okem? mám se Vám na to podívat? bohužel mám ruce trochu od křenu, to se do oka nehodí... musela bych se umýt +projevuje opravdovou starost+ možná je to jenom tik z přepracování a sibiřského větru?
myslím vážně? co? aha, dotaz - nu, zdá se že ano. kontrolně mrkne do papírů, že to tam vážně je takhle. bylo to tam skutečně až tak zlé? +asi vážně trpěl, pomyslí si, když tak nadskakuje při pouhé zmínce o Sibiři. a tak mu zcela otevřeně a zároveň ironicky, jak už to jen ona umí :D, odpoví na jeho poznámku:+
já na sex poslední dobou narážím velice zřídka – to je to na mně tak vidět? a i v tomto případě mne zklamete? tak nějak jsem doufala v jistou humanitární pomoc, když už jsem za Vámi přišla až sem… +je lehce přiopilá, tak ani nedokáže předstírat, že ho neprovokuje a nedělá si z něj legraci.+

(kdyby jenom smysl pro humor, ona má taky úžasný nový účes! tak během hovoru pohazuje hřívou, jak z reklamy na Taft, částečně aby zaujala, částečně, jak jí to padá do očí :) )
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát pro 04, 2009 4:57 pm

(klidně jez, fato, Tony je vycvičen nejen k zabíjení, ale paradoxně i k záchraně lidského života, takže je připraven odstranit jakékoliv cizí těleso, uvíznuté v tvých v horních dýchacích cestách, třeba jazyk :D )

°přisune jí celou mísu, aby ji nebolela ruka z natahování se přes celý stůl° Oči mám jako ostříž, madam, a přepracován se necítím. Naopak, nikdy jsem nebyl v lepší kondici °mrkne na ni sebevědomě° Zlé? Néé °odfrkne° Dá se vydržet tohle vyhnanství, zocelí charakter a donutí člověka přežít za každých okolností. Co jste čekala, že Pán zla bude pořádat výcvik svých smrtijedů někde v Tichomoří na písčitém břehu smaragdového moře za líbivých zvuků místních strunových nástrojů a nádherné polonahé domorodky budou pečovat o jejich líně se válící těla a ovívat palmovými listy? °přehodí nohu přes koleno a zastrčí si do koutku úst doutník° Vy neprovozujete sex? °dívá se na ni nevěřícně, jako kdyby měla dvě hlavy° Nejsem sice samaritán a když pomůžu člověku, tak jedině do hrobu, ale ve vašem případě udělám výjimku a pouvažuji nad tím, jak vám pomoct °pozoruje ji přimhouřenýma očima a neunikne mu, jak neustále pohazuje hlavou° Máte nádherné vlasy. Už jsem vám řekl, že vám to sluší?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát pro 04, 2009 5:25 pm

(jazyk? čí? a předpokládám, že sáním... :o )
bez polonahých domorodek? - asi zkusím říc naší Tirage, ať Amonovi domluví... takže Vás to vyhnanství bavilo, že? no, hlavní je, že se Vám mise zdařila... +to řekne vážně, pak se usměje a odpoví+
sama se tomu divím. celibát - nečekám, že to budete znát. takový... hmm ... experiment? jsem strašně zvědavá, jakou pomoc vymyslíte.
děkuji +upraví si rukou vlasy a odhodí je přes rameno+ a víte že ano - kadeřnice. a když dostala dýško,tak ještě dvakrát +zasměje se. vezme do ruky papír s dotazy a prohlédne ho rychle z obou stran. pak se mu s úsměvem podívá přímo do očí+ já tady tyhle otázky nemám, ale zní mi to nějak až moc povědomě. vám ne?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát pro 04, 2009 6:16 pm

Nedá se říct, že bavilo. Ale sám sobě jsem si dokázal, že vydržím a přežiju vše °sebevědomě° Divila byste se, ale ani smrtijed občas nemá pravidelný přísun sexu. Ale zase je to vykompenzované divokými smrtijedskými večírky, takže je to v dokonalé rovnováze °ušklíbne se spokojeně° Taky tady tyhle postranní otázky nikde nevidím, ale všiml jsem si, že vám dělá očividně radost pokládat mi je °usměje se°

(mám zodpovědět další otázku?)
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon pro 07, 2009 7:43 pm

jistěže mě to baví +usměje se a dívá se mu do očí pohledem "vidím ti do hlavy, vidím ti až do žaludku"+ je to přeci hra, ne? akorát si nejsem jista, čí... ano, člověk přežije vše. kromě vlastní smrti.
pověstné nespoutané smrtijedské večírky? asi by to bylo zajímavé téma pro rozhovor - obohatilo, spíš okořenilo by ho to, co myslíte? čtenářsky vděčné téma. +upije drink a uždíbne něco z dobrot. tváří se, že o něčem přemýšlí. má zamlžený pohled a vypadá vláčně+ ale já podobné akce nemusím. připadá mi, že mi v kolektivu nevěnují dost takové pozornosti, která mi vyhovuje. ale k našemu rozhovoru +probere se ze zasnění a najednou vypadá mnohem míň opilá+ pokud nechcete něco dodat k těm večírkům, další dotaz:
Je něco, co nesmí správný Smrtijed zapomenout vzít s sebou na cesty?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 08, 2009 11:30 am

°s úsměvem sleduje její alkoholem lehce opojený pohled a dolije jí pití° Máte pravdu, téma smrtijedských večírků by skutečně okořenilo váš článek. Nepředpokládáte ale, že tady budeme spolu debatovat o tom, co se tam odehrává, že ne? Jednak nemám v úmyslu vám to prozrazovat a jednak váš plátek zcela určitě čtou i mladší 18 let a taky by vás mohli zažalovat. I když... mezi námi... hranice 18 let je... směšná °odfrkne si° Mé přítelkyni zdaleka nebylo 18, když jsme začali spolu... chodit. Ale zákon je zákon °to říká ten pravý°

°potáhne z doutníku velikosti Churchill a odpoví na další otázku° Záleží, kam jedu a na jak dlouho. Všude chodím ozbrojený. Hůlku neodkládám ani v posteli. Na služební cesty rád nosím sebou mudlovské bodné zbraně pro boj zblízka. Fascinuje mě dívat se mé oběti zblízka do očí a cítit její spalující dech na tváři, když vypouší duši. Na delší pobyt si beru sebou zásobu lektvarů na nejčastější nemoce a regeneraci ran a nějaké čtení o černé magii. Nikdy nezapomenu na oblíbenou kolínskou a pánskou ochranu. Člověk nikdy neví...
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte pro 08, 2009 8:56 pm

asi zákon přírody, co? ta vaše slečna... +přivoní k nápoji a podívá se přes okraj skla na Tonyho. už to vypadá, že se napije, ale pak sklenku odloží. zase jí zajiskří oči+ tak nějak jsem doufala, že bude na to téma přednáška s diapozitivy... +zklamaně+ ale očekávání násladuje zklamání... ta krutost... +tváří se zklamaně a jako že jí Tony ubližuje, ale ta image se rozpadne, když vdechne trochu alku ze sklenky, jak se snaží hrát smutnou a nesmát se. naštěstí si v pití nenamočí ty prameny vlasů, co jí lezou neustále do obličeje - velmi slušivě a romanticky, mimochodem :)+

+neutopí se ve sklence vodky, ale komentuje jeho odpověď. zahledí se na doutník+
to máte drahý Winstone, ee, pardon, Tony, štěstí, že se s těmi mrtvými nevídáte i potom. ono totiž hodně lidí bere svou smrt tak nějak osobně. +ušklíbne se+
+pokyvuje vážně hlavou+ ano, jeden známý vyprávěl, jak mu prezervativ zachránil život. používal ho jako měch na vodu při dlouhém pochodu divočinou... KáPéZetka musí být řádně vybavena.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » úte pro 08, 2009 8:57 pm

a aby to nevázlo, máme tu i další dotaz
Jakému oblečení dáváte při misích přednost? A jakému mimopracovně?
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho