(klidně jez, fato, Tony je vycvičen nejen k zabíjení, ale paradoxně i k záchraně lidského života, takže je připraven odstranit jakékoliv cizí těleso, uvíznuté v tvých v horních dýchacích cestách, třeba jazyk

)
°
přisune jí celou mísu, aby ji nebolela ruka z natahování se přes celý stůl° Oči mám jako ostříž, madam, a přepracován se necítím. Naopak, nikdy jsem nebyl v lepší kondici °
mrkne na ni sebevědomě° Zlé? Néé °
odfrkne° Dá se vydržet tohle vyhnanství, zocelí charakter a donutí člověka přežít za každých okolností. Co jste čekala, že Pán zla bude pořádat výcvik svých smrtijedů někde v Tichomoří na písčitém břehu smaragdového moře za líbivých zvuků místních strunových nástrojů a nádherné polonahé domorodky budou pečovat o jejich líně se válící těla a ovívat palmovými listy? °přehodí nohu přes koleno a zastrčí si do koutku úst doutník° Vy neprovozujete sex?
°dívá se na ni nevěřícně, jako kdyby měla dvě hlavy° Nejsem sice samaritán a když pomůžu člověku, tak jedině do hrobu, ale ve vašem případě udělám výjimku a pouvažuji nad tím, jak vám pomoct °
pozoruje ji přimhouřenýma očima a neunikne mu, jak neustále pohazuje hlavou° Máte nádherné vlasy. Už jsem vám řekl, že vám to sluší?