Kuchyně s jídelním koutem

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Kuchyně s jídelním koutem

Příspěvekod Styx » ned lis 22, 2009 10:10 pm

Jídelna

Obrázek

Kuchyň

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Kuchyně s jídelním koutem

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 15, 2010 5:42 pm

+krájí, řeže, porcuje, běhá kolem sporáku, kolem pasu slušivou zástěru, každou chvíli nahlédne do "Kuchařky pro úplné začátečníky", občas si neví rady a sprostě zakleje, chvílemi jen bezmocně kouká na svůj výtvor, ale všeobecně se dá říct, že napoprvé mu to jde nadmíru skvěle+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 15, 2010 7:18 pm

+finišuje a ještě různě dochucuje, v té zástěrce, která k němu vůbec nejde, vypadá ale rozkošně, konečně dokončí pokrm a přesto, že to jeho finální dílo vypadá zcela jinak, než na tom obrázku v knize, je sám se sebou spokojen, chvíli si kriticky prohlíží připravený pokrm a sem tam něco ještě poupraví, pak si sedne a odmění se doutníčkem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 15, 2010 10:11 pm

+dokouří, dá si sprchu a pak se hodí do gala, černé kalhoty, které mu upínají boky a zdůrazňují sexy zadek, a černou hedvábnou košili, zastrčenou za kožený pásek v kalhotách, ale až na poslední dva knoflíčky rozepnutou, takže rozhaluje jeho mužnou hruď, zarostlou a zjizvenou křižovatkami jizev, nalije si sklenku oblíbené skotské a čeká na Fatu+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv dub 15, 2010 10:20 pm

(má pozvání a tak to vyhodnotí tak, že se může směle dostavit rovnou za Tonym. nasměruje se v myšlenkách na něj a přemístí se.)

tichounce se mu objeví za zády a připadá jí vhodné uvést se překvapením. pomalu mu před obličej spustí láhev oblíbeného pitiva a jemně ji cinkne o sklenku, co Tony drží. dobrý večer. pronese melodicky vedle jeho ucha.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 15, 2010 10:35 pm

(A co když fata někdy překvapí Tonyho zrovna v nějaké choulostivé situaci, třeba při souloži nebo masturbaci?:))

+ucítí v poslední chvíli nepatrný pohyb a v mžiku svírá v ruce hůlku a míří na nepřítele+ Fato... +usměje se, když vidí, o koho jde a ihned schová hůlku+ Mohl jsem ti ublížit +hvízdne obdivně, když si ji prohlíží+ Moc ti to sluší +složí jí galantní poklonu+ Neposadíme se? +nabídne jí místo u jídelního stolu, vezme od ní whisky a poděkuje+ Malý aperitiv před jídlem? +nalije oběma cinzano limetto a zvedne sklenku k přípitku+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv dub 15, 2010 10:46 pm

(omlouvám se. příště oficiální cestou.
a to by přišlo na to - buď by se zapojila, nebo ho vzala flaškou po hlavě. mají s Tirage stejnou školu. ale fata je rozumnější. doufejme.)

to mohl. ušklíbne se. a pak se usměje a trošku předvede. děkuju. tobě taky. sjede ho pohledem od hlavy k patě. červená a černý... jak z klasické literatury. zasměje se. koukne na něj mírně pobaveně. jsem vážně ráda, že jsem si dala záležet. to bys mě vážně naštval, kdybys vypadal líp něž já. posadí se a přijme sklenku. ráda. tak na co?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 15, 2010 11:02 pm

+podrží jí židli, aby se mohla usadit a pak se posadí naproti ní a pozoruje ji přimhouřenýma očima přes stůl+Vypadáš jako ohnivá španělská kráska. Přímo svádíš k tomu, abych si s tebou zatančil divoké tango +uculuje se+ No, možná později. Teď bych si s tebou rád připil +chvilku přemýšlí nad přípitkem+ Tak na to, aby dnešní večer skončil podle našich představ +usměje se oslnivým úsměvem a přiťukne si na to s ní+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv dub 15, 2010 11:13 pm

Tony: nechá se usadit a přiťukne si. ano, na naše představy... napije se. a usměje se na něj. také se mu podívá dlouze do očí. tanci se nebráním, naopak doufám, že si se mnou zatančíš a třeba mi i budeš vyprávět o tvých představách. ale teď jsem už hrozně zvědavá, cos vytvořil v kuchyni... rozhlíží se, natahuje krk a nasává vůni - asi povědomou, ale zatím neví, co to bude :).
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 15, 2010 11:42 pm

Samozřejmě, že dnes dojde i na tanec. Nenechám si ujít pohled na ten tvůj temperament +usměje se+ Ale nejdřív bych se rád dostal k tomu, kvůli čemu jsem tě sem dnes pozval. Tedy.. jednomu z důvodů, kvůli kterým jsi dnes přišla +uculí se+ Docela jsem se snažil, tak doufám, že ti moje první jídlo v životě bude aspoň trochu chutnat +odkryje kovové víko z talíře, vyvalí se horká pára a opojná vůně a na talíři se objeví pokrm, lahodící oku i nosu+
http://img.ihned.cz/attachment.php/1365 ... atylda.jpg
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Další

Zpět na Komnaty Tonyho