Soukromé pokoje Ashera

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje Ashera

Příspěvekod Asher » sob led 01, 2011 1:48 am

Nechá se obejmout a výraz v jeho ledových očích změkne když ho políbí. Přitiskne ji k sobě a vtiskne jí lehký polibek do vlasů. Pak se pousměje a podívá se na ni. Tak nějak jsem to tušil, že by ses nenechala jen tak vyloučit. Pozoruje ji, jak jde obezřetně k J-C a pak se sám vydá dravčím krokem k nim. Klekne si z druhé strany a se zálibným pohledem přejede Man. Podívá se na J-C a v očích mu ďábelsky blýskne. Tak nějak se nemůžu rozhodnout, kam se dívat dřív. Povzdychne si naoko nešťastně a přejede pohledem z jednoho na druhého.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » sob led 01, 2011 12:56 pm

*ani nepípne a už leží* sakra..úlovek má dvě ruce...*postěžuje si a zamele sebou, tím víc, jak se na ni culí*to je nebezpečný pohled, Jean-Claude..*přejede mu prsty po paži, kterou jí svírá* a teď co...ty držíš mě, tebe drží sloupek...to je pat, ne?*zadívá se na Ashera* budeš nás muset rozseknout...ale prosím ne doslova, jo?*zamrká na něj*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 01, 2011 1:00 pm

ale to je špatné, mon chardonneret*zadívá se na něj účastně, jen oči ho malounko zrazují* copak s tím budeš dělat?*a jak druhou rukou drží Man, tak ho po tváři místo prstů pohladí chladná hebká energie moci* non..prosil bych nesekat, mám všechny své části rád..nejlépe pohromadě...*rozesměje se*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob led 01, 2011 2:29 pm

Hmm...rozseknout... Přivře oči a poměrně jednoznačně se zadívá na sloupek postele. Když nejdou zničit ta pouta, možná budeš muset pořídit novou postel, chérie. Usměje se na ni mile. Když ho pohladí chladivá moc J-C, nepatrně se zachvěje a zadívá se na něj. Pak natáhne ruku a pohladí ho po tváři. Pak si ho přitáhne k sobě a dlouze ho políbí na rty.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » sob led 01, 2011 2:48 pm

no pro tebe cokoliv, i postel..*mrkne na něj mile*ale je mi to destruktivní řešení...*zatváří se na něj* a ještě by si pak J-C zadřel třísku...z postele...*cuknou ji koutky*ale tak...ono stačí slůvko, a ten zámek povolí..*zašilhá na pouta na J-C ruce a pak se uculí na ně *
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 01, 2011 2:52 pm

ale non..třísku...to by mě asi zničilo...*zděsí se naoko* tak..kouzelné slůvko? *střelí po ní pohledem a pak se opře do Asherových prstů, s podobně blaženým výrazem, jako prve Man, nechá se přitáhnout, co to jde, přesto to není úplně dost, jako ho pouta zastaví, tak si zavrčí a aspoň chtivě přitiskne rty k jeho*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob led 01, 2011 11:09 pm

Taky se nespokojeně zamračí na ta pouta. Slůvko... Zadívá se na ni zamyšleně a pak zkusí první, co ho napadne. Nejdražší lištičko... Plíživě se přisune k ní a nakloní se nad ní. Shlíží jí do tváře, na rtech podmanivý úsměv. Byla bys tak laskavá a uvolnila ta pouta? Prosím? Poslední slůvko jí ovine jako drahá kožešina a jeho oči jí propalují ledově modrým, přesto žhavým pohledem.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » sob led 01, 2011 11:14 pm

*musí se smát, jak tak začne, natáhne prsty a přejede mu bříšky po čelisti a vjede do vlasů* hezky to umíš, jen co je pravda..*koukne na J-C, který se zatváří jako boží umučení, chvíli dělá drahoty* ale když tak hezky prosíš...jak si přeješ..*si naoko lítostivě povzdychne, že musí J-C pustit a pak šeptne*alohomora...*vzápětí to od sloupku kovově cvakne a pouta sklouznou do peřin*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 01, 2011 11:18 pm

*pozoruje ho, jak tak hezky začne ji přesvědčovat, nasadí patřičně zmučený výraz trpícího a pak se trochu oklepe, když mu kolem zápěstí zajiskří magie a pouta najednou povolí* merci...lištičko...*zadívá se na ni, jako by se rozhodoval, co s ní ted má udělat...paží ji stále drží dole pod sebou a lehce jí přejíždí po bříšku*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » ned led 02, 2011 2:17 am

No vida...mnohem lepší. Okomentuje s úsměvem osvobození J-C a konečně si ho přitáhne do dlouhého, vášnivého polibku. Jednu ruku má zabořenou v jeho vlasech, druhou zlehka položí na jeho ruku, kterou hladí Man bříško a hezky se k hlazení přidá.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku