Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 10:18 pm

To je od tebe opravdu moc pozorné. Střelí po něm pohledem, ale koutky mu pobaveně cukají. Ale když ho Man líbne na tvář, zatváří se vítězně a podívá se na něj pohledem: "Viděls to?" Uzme si osušku i pro sebe a také si ji omotá kolem pasu.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 26, 2010 10:22 pm

že? já jsem většinou velmi pozorný, vždyť víš.... *prohrábne si vlasy a pozvedne obočí* chm..to jsem jako neviděl...*koukne po ní*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 10:24 pm

Ne? To je ale škoda...tak to se musíš podívat pozorněji...počkej? *mávne k J-C rukou a otočí se k Asherovi a přitáhne si ho k sobě dolů, aby nemusela stoupat na špičky a pořádně ho políbí*

(jo, natáhla jsem ti dolů do DM i Ashera ;))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 10:29 pm

Nechá se přitáhnout a ještě stihne na J-C vrhnout provokativní pohled. Přitáhne si ji k sobě co nejblíž, jednu ruku na jejích zádech, druhou se probírá jejími vlasy a polibek jí s vášní sobě vlastní oplácí.

(jojo, už jsem ho taky rozpůlila:P:D)
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 26, 2010 10:51 pm

(juhů..velké porcování upírků:D)

No to snad...*nadechne se nevěřícně..když se od sebe oddělí, stojí opřený opodál a tváří se jako by mu spadly hračky do kanálu a uplavaly, kouká na ně modrýma očima tak, že by se jeden i rozbrečel, hezky pomalu si s tichým povzdechnutím utře kapky z hrudi, ručník hodí přes celou koupelnu do kouta a zas do nich zabodne temně modrý pohled, znásobený jeho odrazem v zrcadle*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 10:55 pm

*hezky se k němu tiskne a když se od sebe odtrhnou, tak se na něj s úsměvem podívá, pohladí ho po tváři a vytočí se na J-C, jestli to jako viděl pořádně tedy a až překvapeně mrkne, jak se na ně tak dívá* jak to dělá? *špitne Asherovi* ať toho nechá nebo budu brečet..*ale se zaujetím sleduje, jak se utírá*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 10:59 pm

(+schíza Beccy omdlela+ :Q :D)

Jeho to moc nerozhodí, i když je pravda, že by se na něj takhle mohl dívat do rána. Taky ti ji půjčím, když budeš hodný. Vrátí mu to i s úroky a přidá zhýralý úsměv. Když mu Man špitne do ucha koukne na ni a dokonce se ani neusměje jejímu výrazu. Snad bys nechtěl, aby kvůli tobě dáma plakala, mon ami? Zeptá se ho s káravě pozvednutým obočím, aby dal jasně najevo, že dohánět dámy k pláči není moc galantní.

(panebože co se to děje? :D ty schízy si dělaj co chtěj:D)
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 26, 2010 11:19 pm

(lááách...schízy přebíraj vládu, zdrháááme:D)
*nespustí z nich pohled, ale oči mu zajiskří a i tvář se mu postupně projasní, jak když vyjde slunce zpod mraku* umím být hodný jak jen si dokážeš ty představit, chardonneret..*zapřede a pohledem sklouzne k ní* ale non, non...žádné slzy..*mihne se a je u nich, ruce kolem pasu obou* nechceme smutnou lištičku...*skloní se k ní s šeptem*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 11:25 pm

*jen polkne, jak se zjeví u nich, žduchne do něj docela zostra, ale s ním to nehne, tak k němu nakonec zvedne pohled a jak se k ní sklání, tak si ho taky přitáhne a políbí a kousne ho do rtu* přivodíš mi infarkt...to už nedělej...*přimhouří oči*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 11:45 pm

(+schíza Beccy se probrala a odebrala se k imaginárnímu baru, opít se do bezvědomí+:D)
(laach, počkej, za chvíli se objeví čivava a bude po srandě:D)

Tohle už pohne i s ním a trochu ztěžka polkne. Ano...já vím, že umíš. Zadívá se na něj velmi zvláštním pohledem, takovým které patří do soukromí ložnic. Položí mu ruku na předloktí a tak nepřítomně ho začne přejíždět palcem po kůži.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku