Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Jean-Claude » pon říj 25, 2010 10:13 pm

*pomalu zvedne hlavu, zamrká, aby zaostřil...líně přejede prsty po Asherově tváři a opře se o něj..povolí stisk paže, kterou drží Man, která mu sklouzne blátově do náruče..odhrne jí jemně z obličeje vlásky* v pořádku?*zeptá se, v hlase kapku starost, jestli to nepřehnal a nestiskl ji moc*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pon říj 25, 2010 10:17 pm

(a Man na něj jen dementně čučí a trochu mu slintá při tom na hrudníček:D:D ehm :Q )

*sesype se mu do náruče a snaží se utišit hučení krve v uších...až pak jí dojde, že na ni asi mluví, tak se trochu probere a mrkne* dej mi minutku..dvě..*špitne*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pon říj 25, 2010 10:52 pm

(:D)

Lehce se mu opře do dlaně a líně otevře oči. Podívá se na Man, na rtech až něžný úsměv. Neříká nic, jen se natáhne a jemně ji pohladí po tváři.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pon říj 25, 2010 11:35 pm

i tři...*odpoví a tak trochu si ji chvíli choulí v náručí jako hadrovou panenku* přizabil jsem lištičku...*pronese do ticha koupelny*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pon říj 25, 2010 11:42 pm

*zvedne oči k Asherovi, a jen je mile přimhouří, když ji pohladí, zvedne koutky do úsměvu. mrkne po J-C* pitomče...*ale jak je vláčná, tak to vyzní spíš mazlivě, pak se kousne do jazyka, co to z ní vypadlo za slovo* ale budu mít pořádnou modřinu.....*honem to zamlouvá, koukne si na poškrábanou hruď, ke které se jí tak tisknul*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 12:20 am

Neovládne se a tiše se rozesměje a kroutí pobaveně hlavou. Tak a máš to. Rýpne si s úsměvem a sám se zadívá Man na hruď. Trochu se zamračí, ale v očích mu hoří veselé plamínky. No trochu to kazí dojem, ale i tak je to moc pěkný pohled. Koukne na ni uličnicky.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 26, 2010 9:45 am

*ztuhne uprostřed pohybu, jak ji zaslechne* tak tohle mi snad ani nikdo neřekl, po takových hrátkách...*naježí se, až ji moc kouše do kůže drobnými zoubky* aby ses nepřidal, že?*zavrčí dozadu na Ashera, trochu mrzutě sám na sebou, že se nechal tak unést, a přejede lehce prsty po zmíněných škrábancích, které skutečně okolo začínají tmavnout* to jsem nechtěl...*lehce jí místo olíbne*.
Být mezi vámi..*lehce pokrčí rameny, že to je trochu moc, udržet sebe, moc, ardeur...i na vládce..ale nevypadá na to, že by se mu z jeho místa moc chtělo*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 10:02 am

*se mu v náručí zmenší a dělá, že to vůbec ona neřekla* ale tak...to bys přece nebral vááážně, nevím co mluvím, když jste mi zas udělali z mozku rosol...*cuknou jí koutky a vjede mu rukou do vlasů, pak se pokusí trochu vyhrabat na vlastní nohy a lísá se k němu, aby se přestal tak tvářit naježeně* nemrač se, budeš tady mít vrásku..*přejede mu po kořeni nosu na čelo, zamrká nevinně na Ashera, který se tam tiše směje a otře se mu o ruku tváří*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 7:25 pm

Ovšem, to jsem si prostě nemohl odpustit. Zavrní a vtiskne mu polibek na rameno. Lištička má pravdu... Přesune se vedle nich a začne pozorně zkoumat jeho čelo, v očích mu pobaveně jiskří. Vážně by ses neměl mračit...i když na vrásky máš už ve svém věku nárok, že? Utahuje si z něj, bez ohledu na to, že on má o věku co mluvit nejmíň:P Pak se otočí na Man a vesele se na ni uculí.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 26, 2010 7:32 pm

*plácne ji lehce po ruce, chvíli se přemáhá, ale pak se musí začít usmívat* ach..co mám s vámi dělat...*zakroutí hlavou a zase si ji teda přitulí* tak nárok? *zadívá se na Ashera* až po tobě, mon ami...*přimhouří oči* a zdá se mi to, nebo se nějak často paktujete proti mě? hm?*přejede si je významným pohledem*

(bysme je pak měli na chvíli hromadně rozpůlit i dolů do DM, když teda otvírají dneska:D)
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku