Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Manori » čtv říj 14, 2010 12:00 am

(:D)

špatného? Nic...*vydechne, opře si hlavu o okraj, přivře oči a chvíli uvažuje, jestli se asi fakt utopí, pokud jí v tom vanobazénu iebne:)* tak menší kousek? to jsem nebyla moc spravedlivá, že...*cuknou jí koutky* tak co bych ti ještě....*zašplouchá ve vodě, jak sebou mele, co by tak mohla vystrčit z vody:), aniž by si lokla. Až to přežene a aby se jí nedostala pěna do očí, tak automaticky cukne rukou vystrčenou z vody, což vezme balanc J-C a pošle ho to do bublin(jsem si nemohla prostě odpustit, no:))*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 14, 2010 12:04 am

No to jsi nebyla, lištičko..*mírně se zamračí a pak se podívá na Ashera* Názorná ukázka bývá-*dál se nedostane, protože ho Man strhne z hladkého mramoru. Šplouchne to, vyletí několik chomáčů bublin. Pak se s prskáním vynoří, rukama si uhladí vlasy z obličeje* Archipateline! Co to bylo, atentát?*klekne si ve vodě a vymrkává vodu z očí*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » čtv říj 14, 2010 12:21 am

Nejspíš chtěl poznamenat něco děsně k věci, jenže vzápětí J-C zapluje pod vodu a když se vynoří a uvidí jeho výraz, nedokáže se ovládnout a rozesměje se. Že by pokus o utopení Vládce? Přisadí si a ještě má tu drzost na něj rukou stříknout vodu.

(neee, záchvaty smíchu už nee:D)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » čtv říj 14, 2010 12:27 am

*vytřeští zrak, jak hodí do vody šipku a pak se ve vaně trochu zmenší, ale čučet nepřestane, zejména proto, že se na něj to mokré oblečení hodně přilepilo..*ne-e...*zavrtí hlavou* to nebylo v plánu...

(:Dsmůla)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 14, 2010 12:32 am

Tak nebylo v plánu...*zatřepe hlavou, chce něco dodat, pak zachytí její pohled a povytáhne obočí* jestli si chtěla vidět pod oblečení, mohla sis říct...*poznamená a koukne na Ashera* a ty se nesměj, Chardonneret...*zavrčí, ale taky mu cukají koutky...když na něj ale šplouchne, tak se bleskově natáhne a prostě ho do té vody k nim strhne* aby ti to nebylo líto...*prohlásí, když voda přestane vřít, jak se tam všichni hemží* už je jasné, proč mám tak velkou "vanu"?

(všimla sis, že Asher chudák dycky něco chce říct a nemá kdy? bud je bez kalhot, nebo se topí J-C... :D)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » čtv říj 14, 2010 11:49 am

Když se zas vynoří a vytře vodu z očí, koukne na J-C. No jistě, to jsem mohl čekat. Ušklíbne se pobaveně. Hmm no uznávám, že tenhle "bazén" není tak špatný nápad. Zablýskne mu v očích.

(no jo, chůdě jedno blonďatý:D)
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 14, 2010 12:25 pm

*ždíme si vodu z vlasů*přece bych tě tam nemohl nechat na suchu..*oplatí mu úšklebek* vidíš to...praktický vždy a všude...*usměje se a opatrně se snaží vysvléct z mokré košile, jak nechce potrhat mokré hedvábí*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » čtv říj 14, 2010 12:31 pm

*opatrně se vynoří s rozhlídne, že jich tam zas přibylo* ehm...už sem nikdo nepřibyde, že...já jen, jestli si mám vyčarovat žábra..*nebo žraločí hlavu jako Krum...a přesune se až nebezpečně blízko k J-C, aby mu pomohla tu košili stáhnout ze zad, ale moc ji neposlouchají prsty*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » čtv říj 14, 2010 12:46 pm

No sice mi tam nic nechybělo, ale zas...tady je to lepší. Pousměje se a a jakoby omylem se jich obou dotkne. Tváří se ale jakoby nic. On nic, on hodnej upírek:P
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » čtv říj 14, 2010 1:10 pm

*trochu nadskočí, jak se o ně Asher otře a zatne J-C prsty do ramen* tady je někde asi lochneska...*rozhlídne se pátravě po bublinách, než se vrátí ke košili*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku