Soukromé pokoje Ashera

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje Ashera

Příspěvekod Styx » stř bře 10, 2010 9:22 pm

(lách, necítím? To je ale škoda:) Ale mně se to líbí, i když jsem Anitu nečetla, muhehe:) A že vůbec nedokážu myslet? A co mám teda jako u toho dělat? Já si to chci užívat, proto jsem do toho šla:) No dobře, no, se polepším:) ) Takže znova:

+je tak rozdrážděná jeho milostnou hrou, že málem přijde o rozum, z hrdla jí vyrazí vzrušený sten, když Asher konečně naplní její touhu a prudce pronikne do jejího těla, roztáhne stehna od sebe, aby ho ucítila co nejhlouběji, na tohleto tedy myslí, i když jinak vůbec nemyslí:), ucítí na krku jeho rozrušený dech a pod vlivem jeho moci povolně a zcela dobrovolně nastaví své hrdlo jeho lačným rtům, když se Asher hladově přisaje na její kůži, cítí pozvolnou ztrátu krve, víčka se jí pomalinku zavírají a ona se utápí v neskutečně příjemných pocitech a je na vrcholu blaha+ Ashere... Ashere +šeptají pořád její vyprahlé rty, když se od ní odtáhne, otevře oči a pohlédne mu do jeho divoké tváře, ukojené hladem po krvi, v jejím obličejí se zračí silné vzrušení, které ji zcela přemůže, takže když Asher přitvrdí milostný akt, s výkřikem, naplněným všemi prožitými emocemi se přes ni převalí mohutná vlna extáze, tělo se jí napne v orgastické křeči, až se její trup na chvilku nadzvedne z postele a hned nato bezvládně padne na záda zpátky, těžce oddechujíc+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř bře 10, 2010 10:11 pm

(láách, tak tos nemusela, on je to vcelku jen detail:) jde o to, že když ovládne mysl své oběti, může si s ní dělat doslova co chce, vytvářet nádherné, ale i děsivé obrazy, dokonce dohnat oběť k šílenství nebo ji přimět dělat věci, který by jinak nikdy neudělal. to on by Styx neudělal, samozřejmě. Jen teoreticky osvětluju jak to zhruba chodí:) ale jinak prima úprava;) )

Její úžasné vyvrcholení ho připraví o poslední zbytky jeho sebeovládání a s posledními trvrdými přírazy do ní vyvrcholí. Svalí se na ni, ale většinu váhy drží na svých rukou, aby ji nezalehl, tvář zabořenou ze strany jejího krku. Ztěžka oddechuje, oči má zavřené a pomalu se vzpamatovává. Pak se z ní zkulí a lehne si vedle ní, opře se o ruku a zadívá se jí do tváře. Všimne si jejích poraněných rtů a jemně se jich dotkne. Promiň...to jsem nechtěl. Neovládl jsem se. Omluví se tiše a jemně ji políbí. Pak si všimne kapičky krve sklouzávající jí po krku z ranky, skloní se k ní a pomalinku ji slízne. Jsi vážně omamně sladká. Zašeptá chraplavě a podívá se jí do očí.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » stř bře 10, 2010 10:51 pm

+leží bezvládně v prachových peřinách, dokonale uspokojena a nehybně odpočívá, pouze hruď se jí pravidelně pohybuje, když na ni Asher promluví, líně otevře oči a otočí k němu tvář+ Neomlouvej se. Trocha tvrdosti mi nevadí. Naopak +usměje se šibalsky a když se skloní k jejím rtům, přivře oči a užívá si jeho něžný polibek, pak se pousměje, když jí slízne krev na krku+ Ještě nemáš dost? +natočí se bokem k němu a dívá se mu hluboko do očí+ Sladká? To mě vážně těší, že jsi spokojen +zvedne ruku a dotkne se jeho pravé části obličeje a jemně mu hladí jizvy, pak prstem sklouzne na jeho rty+ Beau comme l'amour +zašeptá potichu a její oči se vpíjí do jeho+ Je mi neskutečně nádherně +rty se jí zvlní do spokojeného, zároveň vyzývavého úsměvu+ A tobě ?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř bře 10, 2010 11:40 pm

Stejně jsem se měl líp ovládat. Mohl bych ti opravdu ublížit a ty by ses nemohla ani bránit. Zamračí se nad svým selháním. Je mi tak krásně, jako už dlouho ne. Usměje se a něžně ji pohladí po tváři a přitáhne si ji do náručí a vtiskne jí lehký polibek do vlasů.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » čtv bře 11, 2010 12:20 am

Nevyčítej si to +utěšuje ho+ Za ta staletí jsi musel ublížit už tolika lidem, že o jeden život víc nebo míň by zrovna tebe nemělo vůbec rozhodit +lehce se pousměje+ Ale přece jenom se příště víc ovládej, až budeš se mnou. Miluji život +uculí se+ To jsem ráda, že je ti krásně. Není vůbec lehké uspokojit upíra +oplatí mu pohlazení, pak ucítí na hrdle vlhko, sáhne si na krk a na bříškách prstů zpozoruje krev+ Zahojí se ty ranky? +zeptá se ho v mysli+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » čtv bře 11, 2010 12:56 pm

To ano, ale těm jsem ublížit chtěl. Odvětí suše. Zahojí, ale možná bys měla někoho poprosti, aby ti to zhojil kouzlem. Jinak bys mohla mít jizvu a to by myslím byla škoda. Pousměje se a pak se na okamžik nepřítomně zadívá do dálky. Budu muset jí, sladká. Ladně vstane a oblékne se. Pak se k ní skloní a jemně ji políbí. Jestli chceš, můžeš se jít vykoupat. Kývne k jedněm dvěřím. Dobrou noc. Pousměje se a políbí ji na rozloučenou.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » čtv bře 11, 2010 8:51 pm

+usměje se+ Ještě si rozmyslím, jestli si nechám památku na tebe +chápavě přikývne+ Ano, vím... svítá +lehne si na bok, podepře si hlavu do dlaně a celou dobu, co se Asher obléká, ho pozoruje přivřenýma očima, s téměř neznatelným úsměvem na tváři+ To moc ráda využiju +když se k ní skloní a políbí ji na rozloučenou, zaboří prsty do těch dlouhých zlatých vln a jejich poslední polibek si náležitě užívá+ Takže mě propouštíš ze své moci? +pošeptá mu do ucha+ Dobrou noc, mon maître
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv bře 11, 2010 9:02 pm

+když Asher odejde, vstane z postele, hlava se jí přitom zamotá a rychle se musí chytit dřevěného sloupku, trochu se vzpamatuje a napustí si plnou vanu horké vody s bohatou levandulovou pěnou, dlouze v ní se zavřenýma očima relaxuje, pak vyleze a oblékne se a tiše proběhne vylidněnými chodbami ven, pouze jemná vůně Amouage v Asherově pokoji prozrazuje, že tady vůbec někdy byla+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » pát bře 19, 2010 5:36 pm

Po tom, co byl celý dny zalezlej jen u sebe usoudí, že nastal čas zas vylézt ven. Odloží knížku, u které ty dny strávil, dá si rychlou sprchu, oblékne si černé kožené kalhoty a bílou hedvábnou košili a vyjde ven.
Asher
Upír

Příspěvekod Asher » ned čer 06, 2010 3:40 pm

Vejde do svého apartmá a po cestě do koupelny se svléká. Napustí si plnou vanu horké vody, přidá svou oblíbenou vůni santalového dřeva a dopřeje si dlouhou koupel. Když skončí, je svítání nadosah, tak otevře tajná dvířka za závěsem a jde "spát":)
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku