Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Asher » stř říj 06, 2010 11:26 pm

Pomalu zklidňuje zrychlený dech, zlehka hladí Man po zádech, hlavu skloněnou a tvář tak má skrytou v záplavě svých zlatých vlasů. Když se dá trochu dokupy, zvedne pomalu hlavu a koukne nejdřív na J-C, pak na Man a uculí se. Žiješ, lištičko? Mroukne jí do ouška, hlas ještě trochu ochraptělý.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » čtv říj 07, 2010 12:48 pm

*zamrká a s námahou na něj zaostří, chvíli trvá, než otázka dorazí až do mozku a ten ji pobere* nevím, podívám se...*šáhne si na zápěstí* no, po prvním ohledání bych řekla, že možná i jo...*ale radši se opře zády o J-C, prohrábne si rozježené vlasy, ve snaze se trochu srovnat* rozcuchali jste mě...*postěžuje si s úsměvem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 07, 2010 12:50 pm

*opětuje Asherovi pohled, oči mu spokojeně jiskří. lehce obejme Man a trochu ji kolébá v náručí, pak se rozesměje* tak jestli jen to, lištičko...*zvedne ruku a probírá se jí prsty ve vlasech*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » čtv říj 07, 2010 9:38 pm

Také se začne smát a potřese hlavou. Tak pokud se zvládneš pohoršovat nad tím, jak vypadáš, je to ok. Ale můžu tě ujistit, že vypadáš rozkošně. Pousměje se a sjede ji spokojeným pohledem.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » čtv říj 07, 2010 10:29 pm

Vypadám jako dikobraz...*zavrčí si a cuknou jí koutky, pak to nevydrží a rozesměje se taky*když to říkáš..*zavrtí hlavou, stále opřená v náručí J-C natáhne ruku a přejede mu rukou po tváři* akorát nevím, jak se doplazím domů...*zavrtí hlavou* mám pocit, že mi někdo ukradnul kosti...*přimhouří oči a podívá se z jednoho na druhého, aby se přiznali*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 07, 2010 10:31 pm

*nepřestane ji hladit ve vlasech a jen se usměje ve stylu "já nic, to samo"*proč by ses měla někam plazit...*zavrtí hlavou*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » čtv říj 07, 2010 10:40 pm

Já je taky nemám. Zvedne ruce, jakože je v tom taky nevinně. Jo, taky nevím, kam by ses měla plazit. Troufám si tvrdit, že hezčí ložnice by to byla jen stěží. Uculí se a v očích mu zablýskne. Když ho pohladí po tváři, zlehka položí svou ruku na její a pousměje se.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » čtv říj 07, 2010 11:00 pm

chm..tak je někdo sežral..*ardeur:D* ah..jak to říkáte, vy Francouzi, touché?*rozhlídne se kolem sebe* ne, tohle opravdu v ložnici nemám..ale náhodou...byt to není až tak špatný...vlastně..můžete taky někdy vytáhnout paty z klubu a stavit se..*napadne ji* Španělsko to není, ale co už..*pokrčí rameny*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 07, 2010 11:04 pm

*natáhne se i s ní a líbne ji na rameno* tak o tom nepochybuju, že to nebude špatné...*uculí se* zveš nás k sobě? čím jsme si to zasloužili?*popíchne ji* hm..ale Verany je škoda..tam se mi docela líbilo..*prohodí takovým tonem, jako by to sídlo vlastně zařídili jen kvůli jeho návštěvě a tiše se směje, jak po něm střelí pohledem*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » čtv říj 07, 2010 11:15 pm

(:D)

Hmm, to ale vážně není špatnej nápad. Ať taky trochu poznám, kde to vlastně přebývám, že. Zatím znám vlastně jen Districkt. Trochu se nad tím zamračí, hned se ale usměje. Takže tímto sis domů pozvala dva Vyšší. Usměje se na ni sladce, nakloní se políbí ji na rty. Zábavné, že? Mrkne na ni,když se zase odtáhne.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku