od Margarit Black » ned čer 19, 2011 11:44 am
*přemístí se před Ministerstvo a snaží se co nenápadněji přejít přes recepci, což se jí samozřejmě nepodaří*
Recepční: Dobrý den, paní Blacková, vás už jsem tu dlouho neviděla..
Meg: Dobrý den, a asi ani dlouho zase neuvidíte *bo budu pěkně dlouho zavřená v kanclu, zahučí pro sebe, ale nabídne jí co nejvřelejší úsměv a rychle si to šine k výtahům, aby mohla zmizet..zastaví ji ale nějaký úředník, jehož jméno si nepamatuje..on její však ano*
Úředník: Dobrý den, Margarit. Vás už jsem tady dlouho neviděl, jak se máte *zdvořile se na ni usmívá a snaží se ji nenápadně sjet pohledem*
Meg: Dobrý den *zakření se, jak by byla někde na červeném koberci před fotografy* Ano, ano..moc práce venku..víte *ošije se, když vidí jeho slintající pohled..do prdele, že já si brala ten upnutý kostýmek, zanadává v duchu...ááá...výtah, zajásá a šine se dovnitř* Omlouvám se, ale spěchám *a zabouchne dveře výtahu úředníkovi před nosem* Nashledanou *stačí ještě říct a je fuč*
*po chodbě si mluví pro sebe, naštěstí tam nikdo není* Kdo to, sakra, byl? *snaží se uvažovat nahlas* Na druhou stranu, kdo by si je měl všechny pamatovat, že *s touhle odpovědí se s pokojí, dorazí ke kanclu, který odemkne a snaží se otevřít dveře, které jdou ztuha* Co to sakra...*nakoukne dovnitř malou škvírou a..zhrozí se* Á kurva.. *vypadne z ní, když vidí ty haldy papírů* Tak to se tu můžu rovnou nastěhovat *orosí se hrůzou až na prdeli..vzpamatuje se z šoku a zatlačí do dveří tak, že jedna kupa papírů spadne..ale dostane se dovnitř..doplave ke svému stolu a rozhlédne se kolem* Nooo, tak se do toho pustím *vezme první složku do ruky, pak se zarazí* Ale dřív, než se do toho pustím, tak si udělám kotel kafe *dá vařit vodu..mezitím napíše Siriusovi vzkaz a pošle ho po jednom z Ministerských ptáků (těch opeřených a lítajících, samozřejmě), aby mu ho doručil..zalije si kafe a pustí se do práce*
*pták po chvíli doletí jak s věcma, tak s dopisem..celý udýchaný se sklátí na jeden stoh papírů, který okamžitě sklouzne, takže pták skončí na podlaze* Jejda, počkej, vždyť tě ten kufr zabije *culí se, bo jí ta situace přijde komická a dá mu trochu vody...do kufru ani nekoukne a hodí ho do rohu..otevře dopis, v němž stojí: Ahoj miláčku, to je mi líto, že tam máš tolik práce. Pokud se mi podaří uvolnit od té mé, tak ti přijdu pomoct. Nechci být bez své ženy tak dlouho. Miluju tě. Sirius...usměje se nad dopisem, který nechá otevřený před sebou, koukne na hýbající se fotku a s povzdechem se zase pustí do práce..opeřenec po chvíli celkem naštvaně odletí*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)