Ministerská Kancelář - 1. patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Ministerská Kancelář - 1. patro

Příspěvekod Zaměstnanec » ned pro 06, 2009 5:07 pm

Dobrý den...prosím, posaďte se..*ukáže Pastorek na jedno z křesel a chvíli si ji prohlíží, zdá se, že je spokojen. Zalistuje papíry, pak je odloží a zase se na ni podívá* nebudu vás dlouho zdržovat od práce, jen jsem vás chtěl na ministerstvu přivítat osobně...dlouho jsme na vaše místo někoho sháněli, a jelikož na vás máme jen ty nejlepší doporučení, myslím, že obě strany budou spokojeny...máte nějaké návrhy, připomínky, dotazy...*napadne ho*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod golux » ned pro 06, 2009 8:34 pm

Děkuji, pane ministře... usměje se a posadí se, chvilku neví, co s rukama, ale pak si je dá na stůl a opře prsty o sebe Jsem ráda, že máte ve mě takovou důvěru. Připomínku, nebo jen malý dotaz, bych měla k pracovní době... jak jsem správně pochopila, jsem tu jako externí pracovník, to znamená, že mám v podstatě pracovní dobu volnou. Jak to ale bude v případě, že by něco hodně spěchalo a já tu nebyla? Jak rychle sem budu muset dojet? Totiž, asi by nebylo vhodné posílat mi materiály na Manor... podléhají jistě nějakému stupni utajení... kouká tázavě na Pastorka
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » pon pro 07, 2009 2:03 pm

*poslouchá ji a přikyvuje* přesně tak, jak říkáte...pokud bychom potřebovali vaši přítomnost, zašleme vám vzkaz...disponujeme i anonymními sovami pro doručení zpráv, aniž by to okolí zaznamenalo...prostě jen další sova...materiály jako takové málokdy zasíláme mimo zdi ministerstva, z pochopitelných důvodů..
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod golux » pon pro 07, 2009 8:32 pm

pokývá hlavou Tak jsem si to myslela. Doufám, že se mnou budete spokojen, pane ministře. Budu se snažit vás nezklamat usměje se a doufá, že už je rozhovor u konce, přece jen je pořád trochu nervózní a už neví, co by měla říkat
golux
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » pon pro 07, 2009 8:46 pm

já také doufám...*pousměje se a vstane* tedy hodně pracovních úspěchů*natáhne k ní pravici a pak kývne, že může jít*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod golux » stř pro 09, 2009 8:28 pm

Spolehněte se, pane ministře pevně mu stiskne ruku a usměje se, ale už je ráda, že může odejít, vyjde tedy z ministrovy kanceláře
Sekretářka: nashledanou...
golux
VIP Member

Příspěvekod golux » pon črc 12, 2010 9:02 pm

potichu se vplíží do ministrovy kanceláře. Už je po pracovní době, takže tam nikdo není. Ministr sice občas pracuje do noci, ale dneska už je pryč Lumos... šeptem, prohrabe se v rychlosti papíry na stole, pak prolítne šanony, co jsou na kraji regálu, přečte si nápisy na hřbetech, ale nenajde to, co hledá. Potichu zakleje a s nespokojeným úšklebkem odejde z kanceláře
golux
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » úte črc 13, 2010 11:52 am

*ministr ráno dorazí ještě před sekretářou, notně rozmrzelý, že tam ještě není, usedne do křesla a hrábne po jedné ze složek, otevře ji a pak mrkne, protože to není ta, kterou myslel, že tam odložil* co to...*zamračí se a nespokojeně se rozhlédne* budu muset asi vyměnit sekretářku...*odloží složku a vezme si tu správnou a dá se do pročítání a podpisování běžné agendy.*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Storm » úte črc 13, 2010 5:51 pm

Ten večer, kdy tam šmejdí golux, tam poletuje pár much, není divu v tom hicu. Jedna z nich si sedne na stůl, narovnává si křidýlka, tře si o sebe přední nožičky a hledí na golux svýma velkýma zvědavýma očičkama.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod golux » stř črc 21, 2010 9:56 pm

v noci se zase vplíží do kanceláře, tentokrát dává pozor, aby nepřeházela šanony. Potichu probírá jeden po druhém, až narazí na ten s nápisem "mudlovská agenda". Sedne si ke stolu a začte se do dokumentů, pak švihne hůlkou a zašeptá "duplum", sebere kopie písemností a zmizí z kanclu, když dá předtím všechno do pořádku
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva