Advokátní kanceláře a útvar pro obchodní normy - 5. patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Advokátní kanceláře a útvar pro obchodní normy - 5. patro

Příspěvekod Zaměstnanec » pon lis 02, 2009 10:02 pm

Mezinárodní advokátní kanceláře a Útvar pro mezinárodní obchodní normy

Vstupní hala od výtahu
Obrázek

Kancelář advokátů
Obrázek
Usaďte se a dejte si něco k pití...
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Re: Advokátní kanceláře a útvar pro obchodní normy - 5. patro

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř lis 04, 2009 2:13 pm

vyjde z výtahu a rozhlíží se, moc se mu to tak líbí, tak uznale pokyvuje hlavou. Pak se posadí do křesla, udělá si pohodlí a čeká, až někdo přijde
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Zaměstnanec » stř lis 04, 2009 11:33 pm

*Za okamžik skutečně vejde kouzelník ve středních letech, uhlazený, dobře oblečen*
Dobrý den, pane Malfoyi..*podá mu ruku a pak usednou na sedačku* S čím k nám přicházíte? *zajímá se*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv lis 05, 2009 11:22 am

Přicházím z jedním malým problémem, jistě mi ho pomůžete vyřešit. Jde mi o ztrátu mé pozice ve správní radě Bradavic. Tenkrát mě vyhodili na základě Brumbálových intrik, přestože všichni členové podepsali jeho odvolání z funkce. Pak tvrdili, že jsem je zastrašoval, ale já jsem přesvědčen, že to byl ten starý senil, který je přinutil, aby mě pak odvolali. Čili že to bylo právě naopak. Víte, velmi mě mrzí, že nemohu ovlivňovat dění ve škole, které by bylo ku prospěchu studentů. Současný předseda správní rady mi sice přislíbil, že mne opět jmenuje, ale rád bych, aby byl na jednání s ním přítomen i někdo z vaši kanceláře s listinnými důkazy. Podpisy na Brumbálově odvolání z funkce jsou přece dány, a co je psáno, to je dáno. A jistě by pro vás nebyl problém najít i nějaké odpovídající precedenty z vaší předchozí praxe. Pokud se všechno povede, nebudu nevděčný významně si poklepe na hábit, zpod něhož zacinkají galeony
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Zaměstnanec » pát lis 06, 2009 7:41 pm

*pozorně poslouchá a přikyvuje* jistě, já osobně si myslím, že by bylo jen správné, aby v Radě byl někdo z rodiny se starou tradicí a navrátil této instituci dřívější lesk...co si budeme povídat, je třeba, aby lidé včas věděli, kdy ustoupit...a v nynější situaci by to neměl být problém...precedens hm...*zamyslí se, něco si poznačí do desek* to by neměl být problém, pokud si přejete mít nás u jednání, pak se samozřejmě s vámi dostavíme. Ono není nikdy od věci si k takovým záležitostem vzít právníka a hlavně svědky...takže já si projdu materiály a zvládneme to..*pousměje se sebevědomě*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob lis 07, 2009 12:46 pm

tváří se navýsost spokojeně Jsem velmi rád, že si rozumíme. Vidím, že jsem svěřil své starosti do rukou skutečných odborníků. Zde vezměte zálohu za svou námahu položí na stůl malý měšec, ve kterém to slibně cinká, a vstane Nerad bych, aby to trvalo moc dlouho, to jistě chápete, ale nějaký čas jsem schopen jednání s předsedou správní rady pozdržet. Takže mi dejte vědět, až budete připraveni.
lehce se ukloní na rozloučenou
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Zaměstnanec » sob lis 07, 2009 1:24 pm

*znovu nasadí profesionální úsměv, přijme zálohu*Jistě, nebudeme to zbytečně protahovat, že...dáme vám vědět...*vstane a vyprovodí ho z kanceláře*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » pon led 18, 2010 7:39 pm

+vyjede nahoru a rozhlíží se+ no teda.. tady je to taky pěkný! +cupitá do kanclíčku, kde prvně zaklepe a až pak na vyzvání vejde+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » úte led 19, 2010 2:33 pm

*Za stolem sedí advokát ve středních letech v drahém kvádru a zrovna podepisuje lejstro*
A, pojďte dál, posaďte se, slečno yohannko...Dáte si něco k pití? Z recepce mi přišel oběžník o důvodu vaší návštěvy...*lípne na lejstro pečeť* takže jsem si dovolil již vystavit potvrzení o koupi..*podá jí papír* zde prosím, zkontrolujte..

Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » úte led 19, 2010 3:07 pm

Dobrý den! +usměje se mile a sedne si+ ale né, to je dobrý +na to pití a vezme si potvrzení+ mhmm +usmívá se+ ano, všechno je v pořádku +předá pánovi šek - obrázek viz. recepce, a předpokládejme že účet u Gringotů mám... dostatečný, samozřejmě+ doufám, že tady je taky všechno v pořádku, občas tápu při vyplňování +omluvnej úsměv+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Další

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva