od Margarit Black » pon říj 05, 2009 7:40 pm
*vejde k sekretářce* Je tam? *kývne na ministerské dveře, sekretářka se sluchátkem u ucha zagestikuluje, že tam někoho má, ať chvíli počkám*
*kecla jsem si na židli a čapla denního věštce, hlavní strana hlásá "Muž, mudla, zabil v záchvatu vzteku svého syna" *protočila jsem oči, když se otevřely dveře a někdo odtamtud vylítl rychlostí blesku, jen jsem zamrkala...sekretářka mi pokynula jít dovnitř*
*vešla jsem, Kingsley seděl za stolem a něco horlivě sepisoval, téměř mě nezaregistroval, kdyby mě nesejmul* Pardon, pardon *omlouval se, vylítl k sekretářce, které něco vrazil a zase zapadl zpět*
M: Volal jste mě? *když jsem viděla jeho nechápavý výraz* K: Ano, ano...potřeboval bych vás v terénu *vychrlil ze sebe* M: Já nemůžu do terénu. To znamená 12ky a já tu jsem zatím na poloviční úvazek... *osvětlila jsem mu* K: Dítě už musí mít přes rok, ne? M: Rok a dva měsíce *zahučela jsem* Ale co moje studium? *rozpřáhla jsem ruce* No táák, Kingsley, vydržte ještě z rok, pak půjdu. *psí oči* K: Bohužel, snad by to mělo být jen na chvíli. Tady máte podklady a zítra v šest byste měla být na místě. Na shledanou. *ukázal ke dveřím, vypleštila jsem na něj oči, co mu sakra přelítlo zase přes nos? pomyslela jsem si, vzala jsem tři šanony a vylezla ven, zmenšila si je, bo bych natřískala pusu a vypadla* M: Sakra! *odešla jsem do svého kanclu*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)