Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Andy » ned říj 03, 2010 10:10 pm

Fata: +Kouká za Tonym, jak se vrací ke své společnosti.+ Já to nechápu! Buď je natvrdlej nebo nafoukanej! Chlap, co vo tebe nestojí, stojí za bačkaru. Ale jak tak na tebe koukám, tak ty si z něj úplně vedle, co?+ Smutně se na ní zakouká, jakože si vlastně nemají co navzájem říkat.+ Kašlem na šampaňský...to chce panáka, holka!

Obsluha: Pane vrchní!!! Lahev whisky a rychle, prosím! Jde o život!

Fata: Jak tě prosim tě dostal do postele?
Andy

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 10:23 pm

Andy: ne, úplně vedle ne. ale trochu mě to rozčiluje, to máš pravdu. taky to nechápu, tohle se mi často nestává. spíš jsem na druhé straně, rozumíš. a panáka to chce určitě. vlastně oprava: já chci panáka! kývne. no jak..? dělala jsem s ním nějaký rozhovor do novin. a taky se to trochu týkalo kanclu... něco jsem pro něj zařizovala ještě před tím, pak se to trochu obrátilo a zkomplikovalo, naopak jsem potřebovala něco vytáhnout z něj... začali jsme takovou hru... no a vydržel nějak dýl, než jsem předpokládala a pak jsme pro změnu už nevydrželi ani jeden... znáš to. zapije proslov přinesenou whisky.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » ned říj 03, 2010 10:31 pm

Mystick: Na mně? Tak ale pouze v případě, že na nás dva +pozvedne sklenku a připije si s ní+ Nevěřte všemu, co se píše +ohrne povýšeně rty+ Ale musím přiznat, že pokračování rodu mě napadá čím dál častěji. Potřebuji dědice, to je pravda.

fata: (ještě předtím, než se vrátí ke stolu k Mystick) +zasměje se jejím přirovnáním+ Tebe ty vtípky pořád nepřešly +zvlní se mu koutky+ Proto jsem to přece řekl +řekne významně+ Akorát tento měsíc budu trávit v Egyptě. Ale příští už budu pořád doma +Andyho si ani nevšimne, cítí z něj mudlu (?:))
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Nesmrtelný » ned říj 03, 2010 10:32 pm

Styx: +usměje se, vlastně se prakticky nepřetržitě usmívá+ Prodal jsem všechny nemovitosti než jsem vyrazil sem, mimoto už jsem měl nějaké ty úspory +za tolik let se přeci jen nějaké to jmení naschoromáždí+ Ale nikdy nemám víc než potřebuju k luxusnímu životu. Kromě šperků a uměleckých děl si nic nesyslím do budoucnosti, protože je to zbytečné. Peníze rychle ztrácí na hodnotě.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Andy » ned říj 03, 2010 10:33 pm

Fata: +Úplně zapomene na frajerský ´čes a podrbe se na hlavě.+ No, abych pravdu řekl, ani to moc neznám. Já spíš dostanu košem hned nebo tak nějak. I když třeba taková Anna - s tou jsem chodil skoro čtyři měsíce!+ zasní se.+ A Fato, jasně - von je docela pěknej chlap a asi bude v posteli dobrej, ale neblbnem tu jenom proto, aby ses mu pomstila za to, že tě nechal vycukat? Já jenom, že pokavaď je smrtijed, tak to neni žádná prdel!

Tony: (Není to mudla! Je to cestovatel jako všichni od Et z kanclu!!! Css!)
Andy

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 10:42 pm

(Tony: rasisto! :lol: :lol: )

Andy: nenapadlo mě, že tu bude. tys chtěl obrázek na hrudníček a tady je dělaj...ušklíbne se. kdo vymýšlí tak bylbý náhody, viď? koukne na něj. nemůžu říct, Andy, že bych se s tímhle chtěla svěřovat zrovna tobě - nejsi zrovna ideální materiál na vrbu. ne, že to někde vykecáš! skoro vyhrožuje a mhouří oči. má v sobě tao šampaňské a druhého panáka - začíná se rozjíždět. hmmmm? kdo je Anna? zasvítí jí oči zvědavostí. no, prdel... zadek má pěknej, ne? a že je to vyvrhel lidstva, to jsem taky říkala hned z kraje... to mi taky leze na nervy. víš, že na tohle já moc nejsem. ale jaksi se mi to nedaří kočírovat tak, jak bych si představovala... nějak mi to nedá...
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » ned říj 03, 2010 10:54 pm

Fata: Hele, komu bych to asi řikal, nevíš?+ Taky se začíná rozjíždět, s alkoholem to moc neumí.+ Se Samem už skoro nejni řeč, furt vykládá vo tom, jak ta jeho vaří a Tirage je někde s tim poťapanym doktůrkem. +Koukne ještě po Tonym, aby si ověřil její tvrzení o jeho zadku.+ No, já to asi nevocenim, ale asi má zadek pěknej. Evidentně se líbí dost ženskejm...sorry. Mně jenom zůstává rozum stát nad tím, že tebe nevzívá jako bohyni. Po Tir jsi v Miraclu nejhezčí holka! A Anna...Anna to byla...je...byla..taková holka...móóc krásná a děsně divoká! Možná ji znáš...taky cestovatelka..Anna Santunione (haha, všechny zaměstnám i pod dívčím jménem :lol: :lol: )+
Andy

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 11:02 pm

(to je dívčí jméno Niclase? :shock: :o :lol: )

Andy: ne, to mi nic neříká. no, hlavně, že se ti to líbilo. hezká? hezčí, než Tir? rejpne si taky. jak se má, Anna, poslední dobou víš? to je vždycky dobrý mít něco v rezervě. bodře radí. hele dík! pochopí jeho kompliment. no, o bohyních už tuhle byla taky řeč... ale prostě je to takový samorostlý... nechci to rozebírat. myslím, že to nemá řešení. raděj nalij další.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Styx » ned říj 03, 2010 11:04 pm

Nesmrtelný: Tak to dokážete s penězi pěkně hospodařit. Nechybí vám ale nějaká práce? Užívat si jen života a topit se v blahobytu člověka dřív nebo později přestane bavit. Nepřemýšlel jste, že byste si našel nějaké zaměstnání? A jaká by se vám líbila? +objedná si horkou čokoládu s kopečkem šlehačky a pozoruje, jak na hladině taje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Andy » ned říj 03, 2010 11:07 pm

(Ne Franca, toho skoro slepýho :lol: :lol: )

Fata: +Rozlejvá whisku a leje pořádný lampy.+ Anna? Nevim, co s ní je. A nenjni to rezerva. Byla asi jako je doktůrek pro Tir. Taková nouzovka, když jsem nebyl s Tirage.+ Pořádně si lokne.+ Třeba to tvý trápení řešení má. Třeba to tamhleten pán pochopí a nebo...nebo ho převálcuje nějakej těžkej frajer, co se vod tebe nenechá prosit, ne?
Andy

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy