Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned říj 03, 2010 5:32 pm

Tony Dolohov píše:Koukám, že máme chuť na stejnou věc +pousměje se a taky si objedná steak+ Tak to jste mě potěšila... smrtijedi většinou nejsou moc oblíbeni +pozvedne skleničku a pohlédne jí do očí+ Tak na co si připijeme?

Tony: Tak třeba na Vás, abyste se dožil potomka. zamrká a pozvedne skleničku. Leccos jsem četla a docela by mne zajímalo, jestli je z toho alespoň polovina pravda.

(promiň, že píšu až teď, ale měla jsem problémy s internetem.)
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » ned říj 03, 2010 7:31 pm

+Rovnou si u procházející číšníka obědná smetanoví dort s jahodami, aby zase prostřídal ovoce a další sklenku vody s cukrem+
Styx: +Složí si ruce na stole a usměje se+ Nemyslel jsem to tak že byste nebyla vyjmečná to bezesporu jste, jen chci říct že kromě mého... ehm dlouhodobého pobytu mezi živími jsem prostě jen člověk +povytáhne obočí+ Myslím že jsem měl pné ruce práce se zmrzlinou, takže jistě chápete že jídlo bylo podstatnější. Taky jsem celí den nic neměl v ústech +dopije kávu+ Hmm poustevník jsem ještě nebyl....

Memory: +Pokývá hlavou+ Taky nechcete zbytečně míchat chutě... +poslouchá jejich rozhovor, protože je děsně zvědavej člověk+ Finanční krize se dotkla už i tohoto města? Já se sní potýkal v Římě a pak jsem to vzdal. Lepší si počkat až odezní.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » ned říj 03, 2010 7:43 pm

Nesmrtelný: Já vím, jak jste to myslel, jen jsem si trošku rýpla, aby nebyla nuda +směje se+ Jistě, máte obyčejné lidské vlastnosti, jako každý jiný +udělá jí pěkné chutě a tak si objedná taky porci zmrzliny+ Vy víte, co je dobré +usměje se, když ochutná+ Neříkal jste, že jste taky pár let žil v lesích daleko od civilizace? To byl snad poustevnický život +nějak jí nedochází význam+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned říj 03, 2010 8:13 pm

Styx: To není poustevnický život v tom pravém slova smyslu +usměje se nad tím jak se pustila do zmrzliny+ Roztomilé +řekne jen tak mezi řečí a následně pokračuje jakoby nic neřekl+ nepostil jsem se, nebičoval záda, neomílal verše z Bible tak dlouho že už bych nebyl schopen rozumné konverzace +zdá se že si dramatický život poustevníka umí dobře představit+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » ned říj 03, 2010 8:16 pm

Nesmrtelný: "Škoda, že nemáme toľko času ako vy." povzdychne si. I keď v skutočnosti by asi nechcela byť nesmrteľná. "Keď vás tak vidí, tak som chuť na sladké dostala." zasmeje sa a tiež si objedná ten jahodovo-krémový koláč, čo on. Počúva popritom ich rozhovor so Styx.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned říj 03, 2010 9:28 pm

Nesmrtelný: +krmí se zmrzlinkou a labužnicky olizuje lžičku od krému+ Aha, takhle to je. No, nikdy jsem nepochopila, jak může něco takového někdo dobrovolně snášet. Takhle se zbytečně týrat a odepírat si světské slasti +uculí se+ Takže jste ještě nikdy nezkusil život poustevníka? O hladu... bez ženy... daleko od lidí...

Mem: A které oddělení by jsi chtěla předělat? +zaujme ji její návrh+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned říj 03, 2010 9:39 pm

Styx: +udlubuje dort a vychutnává si ho+ Sám a bez ženy jsem už byl. Však víte, zavřený mimo civilizaci, ale bez jídla bych se dobrovolně neobešel. I když +mírně se usměje, skoro smutně+ nastali v mém životě okamžiky kdy jsem se dobrovolně vzdal jídla ve prospěch někoho jiného. Ale to není to samé.

Memory: Škoda že nemám tak málo času jako vy +kontruje okamžitě+ Možná bych si pak dokázal vůc užívat života +přitom si ho užívá dostosti+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » ned říj 03, 2010 9:53 pm

Nesmrtelný: +dojí svoji zmrzlinu a kdyby se nestyděla, tak by i olízala skleničku, jako to dělávala jako malé dítě+ Čím se vlastně živíte, kde berete peníze na životní standart? +uvědomí si, že vůbec neví, co vlastně dělá+ Nebo si jenom užíváte života a čerpáte z nějakých tajných zdrojů? +usměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Andy » ned říj 03, 2010 9:55 pm

fatamorgana píše:Andy: to proto, že není můj. ušklíbne se. dobrý nápad - opít se. ale pomalu! a systematicky. kývne.

Fata: Systematicky se uvedu do bezvědomí. A třeba mě pak to tetování nebude bolet. Jsem slyšel, že to docela bolí, ta jehla či co...+pak zamrká směrem k Tonymu.+

Tony: Brej den! Já sem Andy. No jo, je vidět, že vám "rozhodně" nic není.+ Snaží se tvářit světácky a majetnicky vezme Fatu za ruku.+
Andy

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 9:59 pm

Tony Dolohov píše:To je smrtijedské mimikry +zasměje se+ Lichotí mi, že máš o mne starost. Ale neměj strach, všechno je v pořádku +za žádnou cenu nepřizná, že by teď byl raději někde úplně jinde+ Stav se zase někdy na sklenku +nabídne jí pozvání+ Nebudu vás dál rušit, hezky se bavte +kývne jí a s úsměvem odejde zpátky za Mystick, které se omluví za zdržení+

Tony: aha - smrtijedské mimikry... a to napodobuješ smrtku, nebo ztvárňuješ ten jed? ušklíbne se. má chuť doporučit mu něco v tom smyslu, že by měl být nejspíš v posteli, ale pak jí to připadá jako příliš návodné :D , takový laciný návrh. pozor, Tony! víš, že jsem schopná opravdu přijít! přeci jen se koketně usměje. taky se bav. a dobrou chuť k večeři. ještě jí napadne, že by se mohla zeptat, kdo je slečna, s níž večeří, ale zavrhne to.

Andy: taks to viděl. pokrčí rameny a upije to šampaňské. hraje si s jahodami na talířku. teda jestli se dneska opiju, bude to velký!
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy