Temný kout obývacího pokoje

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Temný kout obývacího pokoje

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 03, 2012 10:45 pm

Jasně. +přikývne a podá mu skleničku se skotskou+ Je to starý. +rozhlídne se taky kolem+ Mám ráda starý věci. +v tom vítr rozrazí okno a vžene tam studený vítra a pár vloček a listí+ Hm, a co by potřebovali spravit. +zamumlá a jde to okno zavřít+

(je tam toho spousta, ale nových věcí jen pár, většina je jich zašlých a je vidět, že by potřebovali zrakonstruovat, nalakovat a tak)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 04, 2012 10:33 am

/vezme si od ni sklenku a pomalu prochazi po mistnosti/ Uzasne misto... vypada to tady jako ve strasidelnem dome. Skvela skrys pro nejakeho uprchlika /mluvi nadsene/ Bylo to nekdy i trvale obydlene? /prudce se otoci a rychle sahne po hulce, jak se rozrazi okno a kdyz vidi,ze to byl jen vitr, schova ji/ Byla by skoda to opravovat, ztratilo by to to sve kouzlo.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 04, 2012 11:11 am

+zavře okno+ Něco ti řeknu, tohle je moje panství. Můj domov. Kdyby tu byl vetřelec, tak by se musel sakra snažit, aby sem pronikl se zlým úmyslem a překvapil mě. Tady je to bezpečné a na tom si zakládám. +koukne po něm a jde zapálit krb, protože se tam ochladilo po tom závanu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 04, 2012 6:57 pm

Vím, že je to tvoje panství... nevím, jestli sis všimla, že se mi letohrádek ohromně líbí. To s tím uprchlíkem jsem myslel čistě teoreticky +dřepne si k ní a hodí do krbu pár polen, aby se ohřáli+ Pokud se tady cítíš zcela bezpečně, tak to já pak taky +zasune hůlku do hábitu+ Kolik místností a pater má tato budova? Bylo by ode mně hodně drzé, kdybych si to chtěl celé projít? Fascinují mě staré domy.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 04, 2012 8:15 pm

Je tu jenoom přízemí a první patro. +ohřeje se u ohně+ A místností asi jenom pětapadesát. +vstane+ No, ani tak drzé od tebe, jako zahambující pro mě, protože nemám tušení, kde je to uklizeno a kde ne. +opře se o stěnu+ Já jen musím zaklepat, že to tuu není rozpadlý úplně. +zasměje se a zaklepe na stěnu, načež se ozve dutý dřevěný zvuk a něco klapne a zavrže+ Co to...?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 04, 2012 9:00 pm

Jenom pětapadesát? Hm... to není moc +uculí se pobaveně a vstane+ Neměj strach, já ti to tam uklízet nebudu +zasměje se a pak přistoupí ke stěně, na kterou právě zaklepala+ Nejspíš tam bude jedna z těch pětapadesáti místností +konstatuje s úsměvem a zabouchá na zeď klouby prstů+ I když... zdá se, že ta zeď není kamenná, ale dřevěná (je dřevěná předpokládám)... což mě docela zaráží. Připadá mi to jako dobře maskovaná přepážka, která od této místnosti něco odděluje +pohlédne na ni+ Máš představu, co je na druhé straně?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 04, 2012 10:21 pm

Vždyť je to jenom letní sídlo. +koukne na něj, jako co by ještě chtěl, a pak se zasměje+ Nevím... hmmm... +opře se do štěny+ O tomhle nemám tušení. Že by tu něco ... mělo... +ještě se opře do stěny a pak do ní kopne, do té dřevěné části+ Prevít! +uleví si+ Nejde to. +ještě do ní kopne+ Zkus to ty.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 04, 2012 11:20 pm

+Wenai asi nemá svůj den a tak radši přestane vtipkovat+ Ukaž, pusť mě k tomu +rozežene se nohou a kopne do zdi. Zapraští naštípnuté dřevo, ale zeď nepovolí. Tony by mohl použít hůlku, ale jako každý ješitný chlap se nejdřív pokusí před Wenai předvést svoji sílu a kopne ještě jednou, silněji. Dřevo pod jeho váhou zaskřípe a trochu povolí. Po třetím kopnutí Tony prorazí nohou díru do vedlejší místnosti+ To jsem zvědav, co tam najdeme +nakoukne do otvoru+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 05, 2012 1:45 pm

+nenene, Wenai to pochopila a odpověděla taky jako vtip :) a celá zvědavá mu celou dobu nakukuje přes rameno+ Co tam je? Co tam vidíš? +(měl by tam vidět to schodiště do laboratoria)+ Ukaž. +snaží se tam nakouknout taky, takže se k němu přitiskne a stčí tam taky hlavu+ Jdeme, ne? +vytáhne hůlku a rozsvítí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř pro 05, 2012 6:27 pm

(áha, tak to zase Tony nepochopil. :D No snad se brzy perfektně sladí a napojí na stejnou vlnu ;))

+zírá do tmy a vidí houby, tak si posvítí+ Jsou tam nějaké schody +uhne jí, aby taky viděla a nevypadá, že by mu vadilo, že se na něj Wenai tiskne+ Sám jsem zvědav, kam ty schody vedou... jdeme +zhasne svoji hůlku a připraví si ji do pohotovosti, kdoví, co je tam čeká a vydá se dolů po schodech s Wenai v patách+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Předchozí

Zpět na Letohrádek