Laboratorium

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Laboratorium

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv pro 06, 2012 2:01 am

+ustoupí krok dozadu, jak praskne řetěz a Wenai strhne sebou do relativního bezpečí+ Co to kurva je? +zakleje a namíří na dřevěného útočníka hůlku, ale Wenai ho kletbou předběhne +jaká ostuda!:D+ (co to je za kletbu? resp. co s tím stromem udělá)+ Utíkej rychle nahoru! +zavolá na Wenai a kryje jí záda+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 06, 2012 2:04 am

(no já počítám že ho poškodí a druhá, nějaká od Tonyho, že ho dorazí)

Sám si utíkej! +křikne na něj a mává hůlkou proti tomu stromu, trochu couvá, ale z bezpečtvostních důvodů, oči jí jenom svítí vzrušením+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv pro 06, 2012 10:39 am

(se radši ptám, nevím, jestli máš s tím něco víc v plánu. Aby ti Tony hned na začátku nezdemoloval tvá monstra ;) )

+ts, on ji chce zachránit a ona mu ještě málem za to vynadá :D + Sakra děvče! +postaví se proti rozjetému stromu, počká, až bude co nejblíž, aby kletba měla co největší účinek, a když už je jen pár yardů od něj, vyšle na něj neverbální kouzlo, které dřevěného obra doslova naseká na úhledná polínka, která zasypou půlku místnosti. Když je po všem, Tony skloní hůlku a očima vyhledá Wenai+ Budeš mít topení do krbu na celou zimu. Jen doufám, že bude dobře hořet, mrcha +usměje se a schová hůlku do hábitu a vrátí se k Wenai+ Tak... kde začneme? Zajímalo by mně, jestli je takovýchto nepovedených potvor tady víc.l
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 06, 2012 1:03 pm

(v pohodě ať si demoluje jak je libo, když bude něco v plánu, tak upozorním předem:))

Uf teda... +rozhlídne se kolem+ Já doufám, že ne. Ale co tu dělal tenhle. Možná se někomu něco nepovedlo... nebo povedlo... nebo měl něco hlídat? +přejde k jednomu stolu, přičemž opatrně obejde ten obrazec na podlaze+ Hm... +udělá a sbalí poznámkový blok nenápadně do kapsy a přejde k dalšímu stroji, kde je jakýsi přístor s vejcem, nebo co to je+ Myslím, že vím, kdo tu byl naposled.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv pro 06, 2012 1:42 pm

Hlídat asi těžko, to by nebyl připoutaný. Spíš si myslím, že ten oživlý dřevěný klacek byl nějaký nepovedený pokus, který se vymknul kontrole a začal zlobit +uculí se a pak si dřepne k obrazci na podlaze a začne zamyšleně zkoumat nápisy v něm+ Cože... kdo tedy? +zvedne k ní se zájmem hlavu, když Wenai najednou na něco přijde+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 06, 2012 1:51 pm

Moje pra pra pra teta. Ona byla taková... zvláštní. +rozhlídne se po místnosti+ A jednoho dne prostě zmizela. +přejde k němu a dřepne si vedle něj a prsty přejede přes jeden kruh+ Myslím, že tohle je portál. Zajímala se o to, docela dost.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv pro 06, 2012 7:48 pm

Hm... takže tvoje prateta pokoušela temnou magii... cítím ji tady od chvíle, co jsem sem vstoupil +tu magii, ne tetu:D+ To by i vysvětlovalo, proč tak záhadně zmizela. Už předtím jsem si uvědomil, že ten obrazec mi něco připomíná. Je to strom života, brána do jiných světů +opět si k němu dřepne a ukazuje prstem na jednotlivé kruhy+ Podívej... strom stojí na kořenech - Malkuthu - je to tzv. království, které je vlastně náš hmotný a fyzický svět, který známe. Celý strom je zakončen korunou.. tady nahoře... Ketherem, což je přímo božství, duch, jiný svět, než ten náš +vysvětluje jí zamyšleně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 06, 2012 7:56 pm

Půlka mích předků pokoušela temnou magii, ale nemyslím, že tahle je tak temná, má to něco společného s kabalou. Tohle je... +vypadá jako by si pokoušela na něco si vzpomenout+ Já nevím, teda, nemůžu si vzpomenout. Jako by to byl jenom sen... +sevře si rukama hlavu, pak vytáhne ten poznámkový blok, co prve sebrala a začne v něm listovat+ Určitě chtěla do jiného světa. To je jisté. A povedlo se jí to, protože zemřela před nějakými pěta šestadvaceti lety. Ale... +podívá se na Tonyho+ Jsem si dost jistá, že to dokážu spustit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv pro 06, 2012 9:18 pm

+poslouchá ji zaujatě+ To jenom tak jednoduše zmizela? Myslíš, že tohle všechno má na svědomí ona? +mávne rukou po okolí a pak zůstane očima viset na podivném přístroji+ Myslel jsem, že symbolika kabaly by nás mohla přivést na stopu, jak otevřít portál. Určitě tady není nakreslená jen tak pro srandu. A ty bys to tedy opravdu dokázala spustit? V tom případě to tedy zkus. Ale pozor, bude to nejspíš hodně nebezpečné, musíme se držet při sobě +přistoupí k ní, aby se nedejmerlin nepřemístila do jiného světa bez něj+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 06, 2012 9:35 pm

No, zmizela... ona prostě jenom odešla jinam. Napořád. +pokrčí rameny+ Já se zatím vracím. Zatím. +zamumlá si napůl jen tak ro sebe, než se k němu zase otočí+ Vážně to chceš zkusit? Tohle není dvojsměrný provoz, nevím jak se budeme moct dostat zpátky. Ale proč ne. +i ona by to ráda zkusila a je to na ní vidět+ Stoupni si k devítce. +ukáže mu a sama jde k jedničce, na kterou plivne+ Víš, je tu jisté... Chakmah... +ukousne si nehet a položí ho do kruhu+ spojení mezi ženami... Binah...+tam položí vlas+ v našem rodu. Je to trochu složité... Chesed...+tam si vyšťourne něco z nosu+ ale v posdstatě... Geburah... +řasa+ jde jenom... Tiferet... +kůže+ o to že... Necah... + slza+ historie... Hod... +pot+ se vždycky...Jesod... +krev+ opakuje... Malkuth... +na ten poslední kruh si stoupne, otočí se k němu a natáhne ruku, aby se jí chytnul+ Chyť se mě. A za každou cenu nic nedělej. +řekne mu a přestane dýchat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Letohrádek