Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Khurrem » sob zář 04, 2010 7:48 pm

Například v sestavě lidí, mágů, našeho druhu*jeho oči ji zaujmou* Krásná barva očí *poznamená*

(sedět tam já tak asi tupě civím a slintám jak bernardýn)
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 04, 2010 7:58 pm

to je fakt, zatím jsem se měl možnost se setkat s mnohými zajímavými..bytostmi..*mrkne na ni a zasměje se* děkuji, co mi příroda nadělila...* pokrčí rameny nonšalantně a jeho smích se jí opře kůži jako něco hebkého..(předpokládám, že když má nějaký účinek na Beccy, co by upírku/čarodějku s Akashinou krví, tak zvládne i tohle:) at z něj taky něco má, že..)*

(no..tak nějak:D)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Khurrem » sob zář 04, 2010 8:01 pm

*smích přes ni přejede jako kožešina* Ten smích by jste měl začít stáčet do lahví a prodávat. Bylo by to velmi výdělečné * prohodí s úsměvem (nemohla jsem si to odpustit prostě nemohla :D )*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 04, 2010 8:13 pm

(:D)

*pobaveně kroutí hlavou* ale to by si ho pak mohl koupit každý kdykoliv a kdekoliv...jsem raději, když lidé přijdou sem,... plní tužeb...*dodá* je to výhodnější, pro obě strany..oni získají exkluzivní zážitky a já..*nedořekne, jí to nemusí povídat, odmlčí se* dobrá...jsem opravdu rád, že jste přišla..není nad některé dobré zvyky a vyhli jsme se tak případným nedorozuměním.. jestli je to vše...*pomalu se zvedne* kdykoliv vás tady s potěšením uvidím..*věnuje jí ještě jeden úsměv a vyprovodí ji z kanceláře..sám zamíří na druhou "schůzku" na balkon (je dneska vytížený, chlapec)*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Khurrem » ned zář 05, 2010 10:06 am

*vyjde s kanclu a de koukat na představení*
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Ares » stř zář 22, 2010 3:09 pm

Objeví se přímo před kanceláří Jean-Clauda. Zaklepe a čeká, než ho šéf pozve dál.
Ares
Bůh

Příspěvekod Jean-Claude » stř zář 22, 2010 3:24 pm

*a šéf se rozpůlil a pozve ho dál:)* Entréz!*ozve se J-C, odloží nějaké faktury a založí si ruce, moc dobře ví, kdo mu to stepuje za dveřma*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ares » stř zář 22, 2010 10:12 pm

On nestepuje, klidně stojí na místě, téměř jako řecká mramorová socha;) Jakmile se z kanceláře ozve J-C hlas, nezáleží na tom, co to slovíčko mělo znamenat, otevře dveře a vejde dovnitř. Přišel jsem vám říct, že jsem se vrátil. Přejde rovnou k věci, pozdravem se neobtěžuje už jaksi ze zvyku.
Ares
Bůh

Příspěvekod Jean-Claude » stř zář 22, 2010 10:17 pm

No to jsme opravdu rádi. V Řecku mají jiný kalendář?*zadívá se na něj, tvář nečitelnou*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ares » stř zář 22, 2010 10:38 pm

Tvář má pořád ledově klidnou, to se mu vůbec nepodobá. Bylo mu úplně jasný, že to jeho zpoždění se bez komentáře neobejde. Zhluboka se nadechne, pak vydechne. Omlouvám se. řekne tiše. Pro lidské ucho by to byl celkem problém, ale on ví, že J-C ho slyší velice dobře a nejradši by ho za to poslal zpátky do záhrobí, jenomže tuhle práci ještě nějakou chvíli potřebuje. Setkal jsem se s komplikacemi, které posunuly mou cestu zpět o pár týdnů. Snad to tomu upírovi stačí. Víc mu nehodlá vysvětlovat, víc nehodlá nikomu vysvětlovat. Doufám, že jsem vám nezpůsobil svým zpožděním nějaké těžkosti.

(Ares trochu zlobí, ale má za sebou těžké období ;) )
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti