Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Jean-Claude » úte dub 20, 2010 12:18 pm

*sedí opřený v křesle jako nehybná mramorová socha, jen oči mu temně modře září*
Dobrý večer, monsieur...přejdeme asi hned k věci...posaďte se, s'il vous plaît...*zhodnotí ho* naše denní manažerka mě informovala, že byste rád u nás pracoval...jsme především upíří podnik, ale osobně netrpím předsudky, co se týče jiných bytostí..*odmlčí se na okamžik a spočine na něm pohledem* sice nikoho aktivně nehledám, ale třeba dokážete nabídnout něco, co by se nám zde mohlo hodit...*nechá větu nedokončenou a čeká, co tedy Ares odpoví, na tváři dokonale neutrální výraz*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ares » úte dub 20, 2010 10:21 pm

Že jste upíří podnik jsem si všiml. řekne pomalu a v duchu přemýšlí, jak k čertu se mohli ti upíři tolik přemnožit. Nebudu vám lhát Jean-Claude, nikdy v životě jsem nepracoval, nepotřeboval jsem to. Jenže časy se změnili a já potřebuju peníze. Vy vlastníte jediný striptýzový podnik v okolí a já jediné co umím, vyjma boje samozřejmě, je zaujmout ženské pohlaví.
Ares
Bůh

Příspěvekod Jean-Claude » stř dub 21, 2010 3:08 pm

*vyslechne si ho* dobrá, nezapírám, že i lidi schopné boje je potřeba *přimhouří oči a spojí prsty do stříšky* což sice není aktuální teď, ale kdo ví, co bude za nějakou dobu...a zaujmout ženy?*pozvedne oči a vzduch kolem se trochu vesele zatetelí* to je správná schopnost pro náš podnik, monsieur Ares... Je otázkou, nakolik je chcete zaujímat...mohl bych vám snad nabídnout místo za barem, tam se schází po představeních většina místních dam...a šikovný barman by nám mohl zvýšit tržbu, zvlášť, pokud by se některá z nich chtěla zdržet do slunce východu... A když byste se osvědčil...nebo měl nějaký nápad více tvůrčího charakteru....třeba by se dalo mluvit i o nějaké kulturní vložce...rád nabízím zábavu v co nejširším slova smyslu..*usměje se tak nějak vědoucně*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ares » stř dub 21, 2010 8:11 pm

Co se týče žen, jsem schopen čehokoliv. řekne s úsměvem a nepatrným leskem v očích. Už je to sice dlouho, co sem žádnou neměl, ale nemyslím, že by v tom měl být problém.
Barman říkáte? na chvíli se nad tím zamyslí. Jo, to by možná šlo. upřeně se zahledí Jean-Claudovi do očí. Kdy si budeme bavit o penězích?
Ares
Bůh

Příspěvekod Jean-Claude » stř dub 21, 2010 9:37 pm

(no to kur...riskuje, jestli se dívá vládci přímo do očí...Ares neares...to by vodtama nemusel odejít v jednom kuse:) ale vedou obchodní jednání, tak bude J-C hodný)

*opětuje naprosto klidně pohled* když jsme se dohodli na práci, co budete dělat, tak nyní. *vytáhne nějaké papíry - smlouvu a tak na podepsání, kde je i standardní částka zaměstnanců Slastí - v takové výši, že se z ní docela komfortně žít* Máte tady účet v bance? Nebo si budete chtít brát výplatu hotově...*podá mu papíry a přejde k praktickým věcem*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ares » čtv dub 22, 2010 12:09 am

(Je zvyklý hledět mužům zpříma do očí, či už s nimi mluví nebo je zabíjí....upír neupír;) )

Vezme si papíry a pozorně je začne číst. Peníze si budu brát osobně. řekne jen tak mimochodem. Kde to mám podepsat? zeptá se, když si všechno prostuduje. Odkdy mám začít? Jak je to s pracovní dobou?
Ares
Bůh

Příspěvekod Jean-Claude » čtv dub 22, 2010 12:35 am

(tady nejde o to, na co je zvyklý, ale co zdejší upíři - ze Slastí - dovedou, pokud někdo udělá tu chybu, že jim do očí kouká..viz. Místa LoS)

*kývne bradou* úplně dole vpravo, na poslením listu...začít můžete v podstatě ihned, a pak kdykoliv, když budou zákazníci, tedy nejvíce kolem představení..Rebecca vám to tady ukáže, když jí řeknete...také se stará o dodávky zboží na bar apod. Nočním manažerem je sice Robert, ale v případě nějakých závažnějších problémů přijdte rovnou za mnou...Nebo za Asherem, pokud tady zrovna nebudu. Jeho poznáte, až ho uvidíte...*trochu se pousměje*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ares » čtv dub 22, 2010 2:31 pm

(Prostě rád provokuju :twisted: )

Zmínku o Asherovi a Jean-Claudův úsměv ignoruje. Podepíše papíry. Jak budu vědět, kdy je to představení?
Ares
Bůh

Příspěvekod Jean-Claude » čtv dub 22, 2010 3:00 pm

(no, tak to tady bude asi občas horko:) )
*vezme si jednu smlouvu zpátky, druhou mu nechá* jednodušše. Nejlépe je hlídat si oznámení v Denním věštci. A nebo pokud se začnou hrnout hosté... Jinak bývá vystoupení v intervalu 14 dnů.Vždy o víkendu.
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ares » čtv dub 22, 2010 6:45 pm

Kopii smlouvy si strčí do kapes. Dobrá. řekne po chvíli. Je tu ještě něco co bych měl vědět?
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti