Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát pro 24, 2010 4:38 pm

Dobře, dobře...ale zeptat jsem se musela. Pokýve hlavou a udržet kamennou tvář jí stojí čím dál víc úsilí. Nejspíš dostane brzo křeč. Mno takže, původce této roztomilé Dá důraz na to slovo. je právě s náme v této místnosti. A je ti velmi, velmi blízký. Zamrká na něj, nevinnost sama. Koutkem oka zachytí výraz Man a trošku se jí zkřivý rty, ale ustojí to. Zatím.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pát pro 24, 2010 4:57 pm

*založí si ruce a vyslechne si, co z ní tedy vypadne...pak se zatváří zmateně a nějak automaticky se rozhlídne po místnosti, kde tedy onoho viníka schovávají, i když ví, že jich víc tady momentálně není*co...to má být vtip?*vrátí se očima k Beccy, pak šeptne* velmi...*stočí pohled na Man* lištičko..?*opře se do ní tím jediným slovem*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pát pro 24, 2010 5:03 pm

*nabyde po tom oslovení barvy mlíka ve váze* eh...víš...to je dárek..od Amona...*chytí se toho* ona..vlastně..nejdřív mě chtěla sežrat*nebo spíš jí řízek, ale to mu vykládat nebude*a...Amon mi pomoh, že když se přeorientujou na mlíko, tak jsou hodné...je to taková magická žabka..*motá se do toho, čím dýl se na ní beze slova dívá* no..a já si ji pak z té párty vzala sem..*opatrně se sune podél křesla k němu a před vázu s žabkou, kdyby jí chtěl ju hodit na hlavu* ale byl už den...a ...já ti o tom pak zapomněla říct, při tom všem...*to už je u něj, i když jí stojí chloupky v pozoru a kůže se stěhuje ze zad někam do pryč* ale ona si na sebe vydělá!*napadne ji ještě zkusit to i přes podnik...a po očku po něm pokukuje*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát pro 24, 2010 5:05 pm

*jen ji pozoruje a šrotuje mu to, jak se do toho vysvětlování motá*takže ne vtip... ale suvenýr z party?*obočí mu málem zmizí ve vlasech* to mi řekni, jak...*na okamžik zaletí modrým pohledem k Beccy jestli tomu rozumí*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát pro 24, 2010 9:48 pm

Pozoruje to intermezzo tiše jako myška (nebo žabka:P) a z těch jehliček moci jí samotnou trochu brní kůže. Já nic nevím, já na té párty nebyla... Usměje se na něj andílkovsky. A taky koukne na Man, protože jí taky zajímá, jak si na sebe obojživelnice vydělá:))

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pát pro 24, 2010 9:55 pm

*kývne, že to čekal, takovou podobnou odpověď a znovu se zadívá na Man, hezky z blízka* tak jsme dva, kdo čekáme...chérie..*protáhne*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pát pro 24, 2010 10:01 pm

néé.žádnej vtip...*zatváří se pohoršeně* prostě takový dáreček...a hodí se sem, ne?*neopomene zmínit bílej dizajn* no..ona, když je dobře krmena..smetánkou a tak..tak umí udělat výbornou čokoládu...proto čokoládová žabka...no..a trošku zmutovaná asi, tak záleží, co tam naleješ...když něco červenějšího...*usměje se* tak bude schopna zpracovat i to...jen se asi nebude tvářit tak mírumilovně...spíš asi takhle...*koukne na žabku a ta snad i rozumí, tak změní na okamžik výzor....a modře mrkne*
Obrázek

no není hezká...*rozzáří se nad ní na chvíli...* ehm..no, nebyl by to hezký maskotek Slastí?*poškrabká J-C po rameni* ti ji i sem věnuju...ale nesmí se jí nic stát..to by asi nebyl Amon rád...když mi ji tak dal...*zamrká na něj* žabička..malá..hodná...nemluví, výrábí.. moc nesní..ale maso bych jí neukazovala...*zamyslí se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát pro 24, 2010 10:07 pm

Ani nedutá, jen si nenáápadně podepře bradu rukou a zakryje si pusu dlaní, protože napnuté svaly už nevydrželi a povolily, tak se culí tiše do dlaní.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát pro 24, 2010 10:11 pm

*kouká pořád střídavě na žabku a J-C* no táák..malá..žabičkaa...*pohladí ho po ruce* ode mě..no...no...*a jak mrkne na Beccy a tuší, co skrývá dlaní, tak se musí taky začít culit* Jean-Claude, sakra...řekni něco...*směje se už otevřeně, ale nepřestane do něj rýt* na zkoušku..bude zticha..ani nekvákne...*hučí do něj*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát pro 24, 2010 10:16 pm

ach...*tváří se pořád mírně načuřeně a zároveň, jako by se ho to ani netýkalo, ale postupně se mu ta maska odlupuje z tváře* mon dieu!*rozhodí ruka* tak ji tady nech, pro mě za mě! *přitáhne si ji k sobě a líbne jí do vlasů* ale jestli uslyším jen jediné kuňknutí...zapomenu, že jsem upír a budou stehýnka...*šeptne jí do kadeří a pustí* a nesmějte se...*neomylně zařadí do culících se i Beccy, ačkoliv na ni nevidí, když je otočený na Man...koukne na žábu..už normálně čokoládově hnědou..ta na něj jen nafoukne tlamku a seskočí se skovat do mlíka*oh..non..svět je vzhůru nohama...*vrtí hlavou, vjede si rukou do vlasů a mne si chvíli spánky, trochu bezmyšlnekovitě sedne na stůl..koukne, že mu chybí podepsat poslední faktura, tak to podškrábne, aniž by se díval....*
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti