Beast Company

Odchyt nebezpečných tvorů - magičtí škůdci - výkup a prodej - vypouštění do volné přírody

Moderátor: Remus Lupin

Re: Beast Company

Příspěvekod Regulus Black » pon zář 27, 2010 3:58 pm

*prochází se po Příčné a úplnou náhodou ho zaujme obchůdek s magickými zvířaty. Přijde blíž a na dveřích si přečte, kdy se tady zavírá a pak rychlým krokem odejde dolů ulicí*
Naposledy upravil Regulus Black dne čtv zář 30, 2010 1:58 pm, celkově upraveno 1
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » stř zář 29, 2010 9:44 pm

*večer ještě zkontroluje zvířata, ujistí se, že je vše zamčeno, jak má být, výjde před obchod, přitáhne si plášť blíž k tělu, pevně uzavře vrata a vydá se ulicí pryč*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » čtv zář 30, 2010 9:38 am

*vyjde ze tmy, kde se doteď schovával a zahradí Remusovi cestu* Remus Lupin? *je zahalen do černého pláště a obě ruce má schované pod ním* Rád bych si s vámi promluvil.
Naposledy upravil Regulus Black dne čtv zář 30, 2010 5:39 pm, celkově upraveno 1
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » čtv zář 30, 2010 11:39 am

*zarazí se na místě a prohlídne si muže v černém před sebou obezřetně* My se známe, pane...?*zůstane zdvořilý, ale ruce zpod pláště taky nevytáhne* Promluvit?*pozvedne obočí* pokud jste přišel pracovně, měl jste se stavit v obchodě...práv jsme skončili..*zadívá se na něj, z jeho výrazu je patrné, že o magických potvorách si promluvit nepřišel..tak s tím přestane a zadívá se na něj neutrálně*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » čtv zář 30, 2010 2:09 pm

Ještě jsme neměli tu čest být představení. Jsem... Regulus Black. *sleduje ho, jestli mu to jméno něco řekne* Chtěl bych s vámi mluvit soukromě. Mohl byste mi věnovat pár minut? *přestože se snaží mluvit zdvořile, v jeho hlase je slyšet napětí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » čtv zář 30, 2010 2:39 pm

*přimhouří oči*bratr Siriuse?*malinko se mu rozšíří překvapením oči, ale jinak na sobě nedá znát, jak se mu rozeběhnou myšlenky na plný plyn, co asi může chtít* tak aspon jeden z vás se vrátil...*řekne trochu s hořkostí v hlase, jak mu připomene Siriuse, chvíli ho pozoruje a pak si povzdychne* dobře...pár minut mě nezabije*snad:D* vrátíme se k nám?*navrhne a kývne hlavou k Beastu*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » čtv zář 30, 2010 6:37 pm

Ne *odmítne rázně* Můžeme to vyřídit tady. Pokud se domluvíme, za pár minut můžeme jít každý svou cestou a víc se nepotkat. *chvíli ho pozoruje a dumá nad tím, čím zaujal Styx* Scházíte se s mou snoubenkou a já vás důrazně žádám, abyste s tím přestal. *jde rovnou k věci*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » čtv zář 30, 2010 7:54 pm

*přikývne tedy a čeká, co z něj vypadne...když se to dozví, tak nějak chvíli přemýšlí, jestli se ten chlap před ním zbláznil nebo si z něj dělá dobrý den* Prosím? Nemám nic s ničí snoubenkou, vážený pane Blacku..*zatím se drží, ale pod tou mírnou tváří to vře* jediná žena, se kterou se scházím, není ničí snoubenka.*přimhouří oči* pokud to má být nějaký žert, tak není ani trochu povedený...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » pát říj 01, 2010 10:14 am

Já nežertuji, pane Lupine *mluví pořád klidně, snaží se nedát průchod vzteku, který v sobě drží* Moc dobře víte, o kom tady mluvím. Styx vám zapomněla říct, že jsme spolu zasnoubeni? *snaží se vrazit mezi ně klín* Vrátil jsem se, abych si ji vzal. A vy mi stojíte v cestě. *udělá krok dopředu, ruce zatím stále skrývá pod pláštěm*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát říj 01, 2010 11:34 am

*Nadechne se, že mu něco odpoví, ale jméno Styx ho zarazí, podívá se na něj pozorněji a pak promluví o něco tišeji* myslíte ty zásnuby, které oficiálně zrušila skoro před rokem, když jste ji tady nechal jako zapomenutý svetr a ani se jí neozval?*nedokáže si nerýpnout*nikomu bych nepřebíral snoubenku, pane Blacku, ale Styx už dlouho vaše není. Začal jsem se s ní scházet až pak..*dodá a musí ovládnout hlas, aby se mu z hrdla nedralo vrčení* ví vůbec o tom, že tady rozhlašujete, že se budete brát? *zadívá se na něj* Obvykle s tím ten druhý musí taky souhlasit..*napřímí se, ale neuhne mu ani o krk*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Beast Company