Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Beatrix » pát bře 30, 2012 4:03 pm

(čekám, kdy ohlodá i plutíčka...)

+vlastní zoo co :o) no Winnie si chrochtá spokojeností, že má takový velký chlupatý kamarády, páč psi si s ňou na mýtince moc nepohrají a Kitty už chybí jeno mávat tlapkou jak se honosně tváří na tom výletě+ Tak kdyby tě to chytlo..+kývne k havěti+ pořid si něco, so máš věčně pověšený na noze! No vlastně sem si byla pro Adolfa u něho a nabídla sem mu, že o vezmu zpátky, aby nemusel letadlem a mrkne se zase po dlouhé době na mýtinku, ale pak musel do práce, takže se tu fakt jenom otočil. Ono je to tak asi lepší...+rači pomlčí+

Asi ju spíš dorazily všechny ty okolnosti...+přikývne+ Vůbec se jí nedivím, já z toho byla prvně taky dost na prášky. A být to můj bratr, tak ho asi zabiju! No..víš...možná sem jí to jako kamarádka měla říct hned, jenže...jednak sem nevěděla, jak to vůbec bude, jestli tu zůstane, jestli budem fungovat..což teda nevím ani teď, každopádně si připadám, jako bych jí to zamlčela. Ale co sem měla udělat? Naběhnout a hned jí to vyklopit? Tyhle věci musí slyšet od něho...

Přes šest set?! Já to brala tak n ějak podle stylu víš, mi nepřišel moc...středověkej, nebo tak. Tak jasně, že dvě stovky jsou pro nás obyčejný lidi dost, ale představ si, že se normální úpír, bez speciálních efektů +uculí se+ plánuješ si žít tisíc let a on tě za měsíc někdo odkrágluje! To je ještě depresivnější, než když víš, že máš..+mávne rukou+ šedesát let před sebou. Ti mocnější to mají dobrý, že sou odolnější, takže budou asi i trvanlivější..a podle akčnosti. +jestli strkají prsty tam kam nemají...+

Mh..jako...+pozorně ji poslouchá+ jako že by ses stala úpírkou? +vykulí na ni oči+ Ale to..to by bylo drsný! +docela překvapeně+ to by bylo hodně drsný!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob bře 31, 2012 11:03 am

(né, Plutíka by přece to..neokusovala:))

*a černé zvířectvo blbne kolem a když je to přestane bavit, tak se vyvalí na trávník na sluníčko a lenoší, Fenrir si lehne Bei a Man k nohám, jako takový správný hlídací vlk, i s Kitty v kožichu* Je asi dost pracovně vytížený, ne? Nedávno jsem ho v telce někde viděla...*vzpomen si*

Právě, já si taky myslím, že tohle by měla slyšet od něj, koneckonců, jsou to jejich rodinné vztahy...ty napravovat nemůžeš..A jak jsi říkala, nejhorší je, když vázne komunikace, to pak jsou lidi na sebe naštvaní a přitom nemají důvod..nebo by nebyli tak moc, kdyby věděli víc.

Hm*přikývne* a to ti tohle čístlo nezaručím jako pravdivé, říkám, mate tělem...je fakt, že podle stylu bys mu tolik nehádala, ale..to že se teď tady nosí jako vládce jeho výsost, tak to neznamená, že se narodil do šlechtické rodiny*poznamená*ale kde je pravda, jak říkám, v tomhle moc upřímný není. Není se co divit, stejně jako slabší vládci mají problém, protože je pořád někdo vyzývá, tak i obráceně, příliš mocný není dobře, to zas se nelíbí radě, tak by ho mohli sundat, protože by se cítili ohrožení...prostě pletichaření na nejvyšší úrovni.*zasměje se* jo..to asi naštve..ale víš co, když tě odkrágluje, tak už je ti to asi pak fuk. A právě proto se JC takhle ..no, přetvařuje...umění přežít v tom mumraji mu fakt jde.

*kouká na ni a pak přikývne* jo..přesně to myslím...*přizná* asi jo..drsný*uchechtne se* možná se konečně odhodlám k tomu, nad čím jsem přemýšlela tak dlouho...navíc je pro to asi i vhodná doba. Tak budu muset asi si dojít ještě na Mýtinku na obědy, dokud můžu..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » sob bře 31, 2012 4:04 pm

(No...doufám!)

To sou ale lemry! +komentuje rozplizlý zvířata a nalepenou pandu, která na černé číče po chvilce na sluníčku dokonce vytuhne, zatímco kitty se vlkovi probírá mile kožíškem a hladí ho, jak je zvyklá hladit svoje plyšáčky, takže to chvílama možná je až lehce útrpný, ale milý+ Mhm, to on je. Furt někde lítá, ale jeho to baví. Je takovej...šoumen..ženský po něm šílijou, je spokojenej, řekla bych.

No oni dva...+zakoulí očima+ sice po tom roce musím uznat, že kupodivu oba dost "povolili", ale i tak...sou hrozně uzavření.

+uculí se+ Že by nějakej nižší původ? Ono na "úroveň" si člověk zvykne hodně rychle. To pak je taky to..lepší být v klidu nějakej červík, nebo se pořád bít...+povzdychne si+ vždycky je to něco za něco. Vůbec jim to nezávidím, mě by z toho hráblo. Takový tlaky.

Alee to už bys pak nejedla! +zaskučí+ Dovedeš si to vůbec představit? A seš ještě hrozně mladáá! I když...aby ses při tvých profesích vůbec nějakýho věku dožila..to by se to zase hodilo...+povzdychne si+ Vidíš, a v tomhle jsem s mudlama nejšťastnější. Sice je to vždycky komplikovaný jak kráva, ale v těchhle ohledech - jednoduchý. Krásně jednoduchý. Víš na čem seš a co čekat, přístup k životu je takovej..smrtelnej, nemají tolik času a tak ho využívají. Je tam jakoby minimálně o jednu problematickou úroveň míň. Což by samo o sobě samozřejmě na vztah nestačilo, ale možná to ve výsledku taky hraje svou roli.
A mluvilas o tom už s Postrachem?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 01, 2012 2:23 pm

Yohannkou unavená lištička
Obrázek

Beuškou přežraná veverka
Obrázek

A rozkvetlé sakury u cesty
Obrázek

//obrázky zmenšeny, aby se vešly do fora. Manori
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned dub 01, 2012 2:34 pm

To teda...*směje se* aletakhle vypadají tak pěkně neškodně...*pohladí vlka po hlavě* Tak..asi dělá to, co ho baví, tak to je hlavní...kdyby nebyl spokojenej, bylo by to horší.

Tak..já nevím, s nima se tady moc nepotkávám, ale tajnůstkáři jsou dobří, to je fakt..no, jako bych měla co mluvit..každý tady má asi něco.

Hmh..*přikývne* A proto asi většina starších upírů, notebene vyšších, nemá všech pět pohromadě..každý má nějakou pěknou psychickou diagnozu...tak k nim budu pasovat*poznamená* jo, to mě na tom taky nejvíc štve...zas nepřiberu, ani kdybych se cpala jak chtěla tekutou stravou, tak v tom je výhoda přejít na jiný jídleníček. No..s mudlama. Asi jo, člověk nemusí řešit tyhlety "blbosti" kolem a rozdílnosti a tak..ale, ono se najde zas něco jiného.*pokrčí rameny* a právě smrtelnej, což se při mý práci moc nehodí...mezi náma, už mě otravuje furt dělat Postrachovi a ostatním zálohu. Ale prostě proti nim nemám vepředu šanci. Sice si můžu vypomoct kouzly, ale jen pokud jsou nepřátele dost daleko, jinak si nestihnu ani vytáhnout ruku z kapsy.

Ne, nemluvila. Hodlám to na něj vybalit tak nějak k výročí...*uculí se* tak vyzkouším, jestli může upíra klepnout. Uvidím, co na to řekne, přece jen, bez něj to asi těžko zrealizuju...ale jemu by to mohlo pomoct, nebude druhově sám...ale nikde není napsané, že to vyjde..bude to takový..experiment. Tak jen doufám, že ho přežiju..jinak budu na losu strašit jako duch.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte dub 03, 2012 12:42 pm

Neškodně...to je přesně to slovo! +uxichtí se+

To jo, i když...já si kolikrát přídu, že o mně snad každej musí vědět první poslední. Tak mě docela překvapí, když neví. +pokrčí ramenama+

Lach, kdyby potřebovali léčit, máme v Centru moc hezký prostředí! Simtě, tady snad normální není vůbec nikdo. +udělá prvotřídní úsměv, že stojí první v řadě+
To jo..výhoda by to byla..ale jaksi je to pak už nafurt. Nedovedu si představit, že bych si už nikdy nedala šťavnatej steak, jahodu, čokoládu, že by se mi to třeba i hnusilo. Ale ty máš jinej život, tam by to asi udělalo víc užitku, než naopak.
A to tě normálně...pokouše? Né, žádný strašení! Ale su teda zvědavá, co ti na to řekne! Kdyže máte to výročí?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte dub 03, 2012 4:40 pm

Hm, asi si hodně na ráně, že se lidi doví víc...místní celebrita..*cukne koutky*

No, a v tom vašem centru, jak dobrý máte cely?*profesionální zvědavost, není nad polstrovanou místnost:D*no, to je, nafurt. A s tím jídlem. Podle toho, co jsem měla možnost vidět, tak pak už ti to jídlo nic neříká, prostě dekorace. Jíst ho rozhodně nechceš. No, normálně...asi, normálně..musí vzít mou krev, tu změnit a pak dostat zpátky do mého oběhu. Tolik teorie.*pokrčí rameny* To já taky..taky mě může poslat na kytky a bude. Na jednu stranu si říkám, že je sám, druhově, tak by třeba byl rád, na druhou stranu, on nepodstoupil proměnu dobrovolně, takže co řekne na můj dobrovolný návrh...v červnu ke konci...hezky kulaté. Tak si říkám, že to asi dost i rozsekne naši situaci doma. Když zvolím pro přeměnu jeho.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř dub 04, 2012 9:34 pm

Lach, to snad rači nééé! K celebritám mám hodně daleko! Stejně je to takový..zvláštní, když se podíváš pět let zpátky, co sme dělaly a co děláme teď...sedum...+přidá rači+

Dobrýýý a krásně polstrovaný! +směje se+ A luxus! Sou přece dělaný pro nás a pro VIP hosty! Yohannka si furt pochvaluje, jak se jí tam líbí. +zašklebí se+
No právě! A s jídlem mám ty nejlepší asociace! Žaneta s jahodama, Kristián se šlehačkou...+uculí se+ a teď pak bych si mohla sosnout ledatak jich! +směje se+ ačkoliiiv, oni vonijou krásně už teď, pak bych je musela asi sněst! +potřepe hlavou+ Vlastně si to nedovedu vůbec představit...co s tím časem pak dělat...sice jasně, chci "vydržet" pokud možno dlouho, ale napořád je děsivá představa - i když lákavá, +přikývne tomu+
Takže takovej...vášnivější francouzák..+uškíbne se+ Druhově...+zamyšleně+ tohle všechno je fakt zvláštní. Pořád, jako by nás něco nutilo někam spíchat. Aby to potom..však víš..nebylo mezi váma spíš na škodu. Takhle máš pro něho kouzlo jedinečnosti, může tě sledovat když jíš...potom...těžko říct. Ale zase si nemyslím, že to by bylo něco kvůli čemu by tě postrach přestal milovat. Jena by ti to pak nepřišlo jednotvárný. Dalších tisíc let! +dá jí se smíchem další bonbon+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř dub 04, 2012 10:47 pm

No, před sedmi lety...*culí se tak nějak nostalgicky* ale zas tak rozdílný to není...pořád jsme tady, cpeme se sladkým...*veme si bonbon*

Tak..ono to není v tom, že se proměním a budu tu strašit na furt...stačí nepodařená akce a bude fuk, co nebo kdo jsem..nebrala bych to tak fatálně, co se týče času.*pokrčí rameny* s tím, proti čemu ted někdy v práci stojíme...*radši cumle bonbon* hm..na škodu? co myslíš? Hm..to ne..Postrachovi jídlo nic neříká...popravdě se ze začátku dost stranil jakýchkoliv spolčných večeří. I když ho podezírám z toho, že spíš mi nechtěl kazit chut k jídlu...J-C, to je jiná, ten je přímo úchylný, pozorovat někoho, jak jí. Ale to bych musela být jeho služebnice, abychom mohli sdílet chuť jídla..a to díky, ale..*zavrtí hlavou* a s tím, jak je neřiditelný v jiných věcech, bych se pak jen kutálela*uchechtne se* Jednotvárný? Koukni se na ně..na kohokoliv z nich...myslím, že by to bylo cokoliv jen ne jednotvárné...jen to může být jiné než co čekám...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » čtv dub 05, 2012 12:22 pm

Lach, no tak v tomhle se to u mě asi ani nezmění!

To je fakt, já to všechno beru asi moc...věčně. Proč vůbec děláš to co děláš? Jako..já vím, že práce je důležitá a tak, sama si nemám moc co vyskakovat, ale přece jen...tvá práce je tvůj styl života, tos to tak chtěla, nebo to nějak samo...?
No jako právě, že byste byli stejní... Fakt? Já bych ho právě spíš typla, že si to bude užívat. +začne se culit na toho JC+ Noo něco takovýho sem myslela!
To je právě v tom, jak to beru já. Já si představím tisíc let...kdy lidi kolem mě odpadávají, já dělám furt to samý - at už teda, že deš bojovat, pereš se o moc, nebo se jen tak flákáš, užíváš si. Ta pomyslná věčnost, i když často kratší než klasickej život, mě připdá děsivá. Asi je to hlavně jiný v tom, že Postrach je úpír, takže máš někoho s kým se dá počítat napořád. Teoreticky, chápeš. I tak je to strašný...tyhle..zaměstnání...přemýšlíš někdy třeba nad tím, co by se stalo, kdyby se mu něco stalo? +koukne na ni a je vidět, že ona nad tím přemýšlí - teda né nad postrachem no :D )
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower