Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Beatrix » pon bře 26, 2012 2:15 pm

(jj, vím, že ste s Meg dostaly každá nějaký koťata, jen si vás pletu a v kočkách se nevyznám no :pii )

Si myslím, mně stačí krmit Pusíka +zakoulí očima+ ten naštěstí sešrotí aspoň všechno, takže udáme i zbytky nějaký. +trochu sebou cukne po té raně na zem+ Nemám si je rači sebrat? +koukne na Man trochu s obavama, jak si čičinky medvědy předpřipravujou a Winnie má oči jako tenisáky, že je číča zblízka ták veliká a jak do ní drbne, tak chudinka spadne a začne plačtivě natahovat a Kitty po ní jenom vyjeveně koukne, páč sama taky neví co teď a hází kukadla po Bei+
+Bea zaklapne notes+ Tak to máš pravdu. Člověk má furt pocit jak je nepostradatelnej..+mávne rukou+ Ostatní sou taky svéprávní. A všechno nemusí být hned. Jo tak no...u nás je to takový..jak na houpačce občas...znáš to...starý problémy..nový problémy...staronový problémy..+ušklíbne se+ Jo, ale to..to už bylo před vánocema, ne? +teď si nevybavuju, že bych pak ještě byla? - esi myslí teda to s Ericem, už se mně to trochu motá+ Vlastně...bych nepohrdla nějakým večírkem. +odloží notes bokem+ Docela mi to chybí.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon bře 26, 2012 3:44 pm

(heh, jednoduché rozlišení: moji jsou černí, Meg žlutí...:D podle našich vlasů)

Pusík je dojídač, jo?*směje se* né, dokud je slyšíš, tak je to v pořádku...horší by bylo, kdyby se začli krást potichu..takhle, když si nedávají pozor, jestli o nich někdo ví, tak nekují žádnou opičárnu.*a Baghíra Winnie taky zkusmo olízne a zalehne vedle a začne vrnět, to jak Neit vidí, tak si sedne zadkem a dělá uraženou, pak jí to nedá a dojde se k nim taky rozplácnout jak dlouhá tak široká na bok do trávy. Fenrir jen způsobně sedí, a dívá se na kočky pěkně svrchu* Jo, před vánocema...já jsem trochu opožděná, co se kde děje celkově...*zavrtí hlavou* už pomalu pokud nepřeštu ten bulvární plátek, tak nevím, kdo s kým a proč.*pozoruje ty chlupaté černé komedianty* kde se tohle učí...a od koho..pf...staronové problémy. Není nad ně...*zamyslí se* hm..večírek..mohl by se nějaký...uspořádat. Něco na odreagování.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon bře 26, 2012 5:46 pm

(cha, dobrý!)

No joo, my taky nevyhazujeme nic špatnýho! Abych si odnesla aspoň zbytky..+starostlivě je sleduje a Winnie vykníkne, jak ju další číča olízne, no zarazí se, že to nevypadá, že by si ju hodlali rozdělit+ Neboj kočičko, jen si s nima hezky hraj! +zkouší to bea co nejoptimističtěji, nemůžu ju přece furt rozmazlovat a chovat hned jak začne kníkat. Winnie na Beu koukne, pak na ty dvě kočky tam a přece jen nenápadně tlapne na jednu čičinku tlapkou, co to udělá. Kitty jak kočky nezná, tak se rači přibatolí k vlkovi a pokusí se ho obejmout+

+trochu se ošije, jak Manori prohodí, že ani neví kdo s kým a proč+ no..ono je to někdy..komplikovaný..+pousměje se+ co vůbec ty? s kým to momentálně táhneš? už dlouho sem neslyšela o úpírech...?
Měla sem cukání v týdnu, ale pak sem si říkala, že zas dojdou stěží dva lidi..asi stárnu.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon bře 26, 2012 6:35 pm

*a Baghíra šilhá na tlapku, co na něj šahá a jak do něj dloubne víc, tak se taky vykulí, jakože spadl, všechny tlapy ve vzduchu...a fenrir jen kouká, co to k němu došlo, ale drrrží, když se k němu Kitty přibatolí, spokojený, že ty černé chlupatiny nesebraly všechny kámoše*

No to i docela věřím, že komplikované...kdo tady asi nemá komplikace...no, možná pár výjimek..ale většina...Pořád jsi s Alexem a Žanie? Nebo...je to ještě komplikovanější?*koukne na ni* cha, táhnu...spíš jsem odtáhla, ze Slastí asi. Tam mi vztahy poněkud ochladly po náletu jistého přítele..*pokrčí rameny, že se nemůže divit*takže komplikované mě vystihuje. Ashera jsem nevidšla ani nepamatuju, ten asi emigroval..JC si hraje na chladně zdvořilého, protože mu nevoní opeřenci v podniku, zmíněný opeřený mi momentáně hnízdí na bytě a do toho mám takový drobný detail a tím je manžel. Paradoxně asi Postrach jediný mi zbyl, co se něčeho, čemu se dá říkat vztah, týče. I proto jsem tady v parku, zašívám se tak trochu. *se s obavou trochu rozlídne, co kdyby z křoví vyskočil někdo* Prostě na zastřelení se.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon bře 26, 2012 11:11 pm

+Winnie se to náramě líbí, takže se okamžitě považuje za kamrádku a kočičky vesele pokouší dál nastřídačku obě, Kitty bere tichý nicnedělání jako souhlas, přitulí se a pro ni typicky mazlivě se hlavičkou o vlčka otírá a mrouká přitom+ Á vypadá to, že ti ty moje příšery vymazlijou zvěřinec! +zato ježek a králík se hrnou k bei, aby se jim taky někdo věnoval, tak je vezme na lavku mezi sebe a man, Adolf sklapne bodlinky, tak je ohlazuje+

To je fakt. Los je taková komplikovaná společnost. No...vlastně...+když už se teda vážně doslovně zeptala+ sme se s Alexem rozešli...+vytáhne nějaký bonbony a nabídne Manori, ať si taky zacumlá+ moc to bohužel neklapalo..navíc..no...+chvílu zvažuje, jestli říct, nebo neříct, ale co už - tak trochu doufá, že se to nepokazí hned den poté+ se vrátil Kristián. Nevím, jestli si ho pamatuješ...+aaa..on je tu jako natajnačku, ale vzhledem k tomu, že hrajeme stejně separé to v kolektivu tady nijak řešit nebudem...+ Takže...su tak nějak..s ním. A Žanie.
+nakrčí čelo+ To mě ale mrzí! Moc ti to tam slušelo! Á slyšela sem, že se tu zase objevil Castiel..třeba mi ho taky někdy představíš. +mrkne na ni+ On teď bydlí u tebe? +tomu se musí ušklíbnout+ takže amon má za souseda anděla?
Mh..tak to to máš komplikovaný až na půdu beruš. +pokýve hlavou a dá si do pusy bonbon a poctivě cumle+ Ale tak..Postrach jako vztah není špatná varianta, ne? +zkoumavě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte bře 27, 2012 12:28 pm

(lách, zvířecí orgie)
*Baghíra se nenamáhá překulit zpátky, tak jen hrabe tlapkama bez drápů ve vzduchu jako kotě (cha, ještě, že to nejsou ti Meginí gepardi, ti zatáhnout drápky nemůžou) a mrčí při tom...Neit se doplíží po břiše k nim a jde pomoct Winnie a dloube do Baghíry z druhé strany, takže jsou v jednom černobílém chumlu...A vlček koukne dolů, a mávne přátelsky ocasem a očuchává Kitty, asi mu něčím voní*Taky mám ten pocit, že jo...*uculí se Man a drbe králíka za ušima a kouká, jak se ježek srovná, aby šel hladit* to je dobrý...jsem nevěděla, že to jde..*kouká na Adolfka*

Aha...*se radši moc nevyptává a veme si bonbon a pak se málem překvapeně s ním zadusí* tak vrátil? Ale to je..super, ne?*koukne na ni* Jo, pamatuju...měl u nás ve firmě pracovat jako instruktor.*heh, takže jakože nic*No, tak to je jen taková..staronová obnova.*musí se uculit*
slušelo...to jo, pasuju JC k nábytku..*s úšklebkem se zatahá za pramen vlasů*jsme nějak uvízli na mrtvém bodě.Drahá polovina tedy doslova.*cukne koutky*Hmhm..*kouše bonbon* jo, vrátil...a jestli zas neuletí, tak ho třeba donesu na Mýtinku.*pak se rozesměje* když to řekneš takhle, tak to vyzní prapodivně...*ten Amon s andělem* ale on spíš tak nějak..u mě občas parkuje, než že by bydlel..pořád je někde fuč a je takový nějaký...jiný. Vážnější..asi je tam nahoře taky pěkný bordel. Nevím, nic jsem z něj zatím nevypáčila. Tak nemluvného tvora aby pohledal. I na místní tajnůstkářské poměry.*dokřoupe bonbon*
Hm..ne, on vůbec není blbá varianta.*chvíli mlčí* Víš co, se všemi těmi nápadníky okolo, on je taková..záchranná sít. Možná to zní hnusně, že je jako taková poslední jistota, ale je to o tom, že na něj se můžu prostě spolehnout kdykoliv. Cas byl po většinu času...no mimo, co taky čekat od anděla, tak nějak si ho nemůžu nárokovat jen pro sebe, i když je to,no andílek*pokrčí rameny*...JC když na to přijde má vždycky nějaký postranní úmysl bokem, někdy politikaří až hrůza, tedy né že by mu zbývalo až tak něco jiného, ty pletky mezi jednotlivými vládci a tak...*mávne rukou, že ani do toho pořádně nevidí* A to, že ještě Postrach nepožádal o rozvod asi o něčem svědčí...že ještě pořád jsme svoji už nějaký ten rok přes tohle všechno...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte bře 27, 2012 6:13 pm

(to néé, moje panďata sou cudnýý! no spíš trošku blbý..ehm..takový infantilnější. však víš - retardovaná školka...)

+Winnie se to vohromně líbí, takže se ani neostýchá si na Baghíru vylézt - a ona ani není moc těžká - a vyloženě ju lechtat...což umí teda od bee no. Kitty voní..masem! Né, asi Beou..králíkem, a druhým králíkem a ježkem. A avivážou! A hlavně nevypadá, že by se jí jen tak zbavil.+ No hlavně, aby nechtěly odejít s tebou! Ty jak se na někoho nalepijou...mucholapky!
Ne? +adolfek když vidí, že manori hladí dixieho, tak přihopká, očuchá ju a taky se snaží vetřít do přízně+ To on dělával odjakživa...a když sme ho jednou přivezli k Máriovejm rodičům, tak schválně nesklapl a ještě k tomu jimzalezl za nábytek, takže stěhovali celej obývák! Umí být pěknej prevít...+povzdychne si a pohladí králík, když jí ježek zdrhl+ Taky proto ho mám u sebe...dělal Máriovi šílený vylomeniny. Dost možná mu prokousal i baráák. +čemuž se musí ušklíbnout+

Dobrý? +starostlivě kouká, aby man nemusela dávat první pomoc, ona je spíš přes tu poslední...né kecám, neumí ani jedno.. :pii - no když vidí, že dobrý, tak se začne přiblble culit+ Mhmm...+přikývne+ Je to..doslova neuvěřitelný. +zavrtí hlavou, no ten debilní úsměv stejně nesetřepe+ Vůbec jsem nečekala, že by to někdy ještě mohlo být..takhle.. Jo, staronová obnova, +zašklebí se+ to je ono!

+tomu mrtvýmu bodu se musí smát+ Ono s těmahle..."lidma"...nikdy pořádně nevíš co a jak. Možná je to tím, že mají několikastoletej náskok..+pokrčí ramenama+ Ale neměla sem pocit, že by to bylo jen kvůli estetice..to mezi váma..chápeš. +zamotává se do toho, tak dá rači další rundu bonbonů+
Jen ho doveď! Takovej luft jako u nás nikde jinde není! +nakrčí čelo+ Z toho co sem o něm slyšela..asi...nebude takovej ten..typ na nějaký vztahy zrovna... Joo? Tak tos ještě neřešila nic s Kristiánem! Z toho něco vypáčit...+zalomí rukama, ale pak se tomu zasměje+ Ale teď co se vrátil je takovej..sdílnější, to musím uznat. Bez komunikace to moc nefunguje...

Ono celkově, dokud je člověk zamilovanej, je to nový, je to zajímavý, tak se dá překonat ledasco, ale časem...+chápavě přikyvuje tomu co říká+ Postrach tě miluje. Tam není co řešit. Jinak by si tě především teda nebral, ale nemám ani pocit, že by ho to kdy opustilo. Choval by se jinak. A když to tvrdím o někom, koho neznám, tak už je co říct. +usměje se+ Z vás dvou šel vždycky takovej ten..klid, takovej pocit, že když se úplně všechno zesere - kdykoliv a kdekoliv, tak vy ste jistota. Jednak jako pár a druhak jako lidi. Dá se vám věřit, víš co čekat a víš, že se můžeš spolehnout na vaše slovo. A být tebou...tak bych to s Postrachem asi ještě zkusila. Ono..taková ta..láska, která vydrží dýl...a pořád je dost silná na to, abys s dotyčným chtěla být, té není moc. Není to o tom, že ostatní by člověk neměl rád, možná dokonce i nemiloval, ale u někoho je to prostě silnější.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř bře 28, 2012 5:36 pm

(jo ústav na procházce, aha:D:D ne chápu:) a mě se tady perou kocouři s myšima..dostali nové, pěkně chlupaté, zase s šantou, tak jsou tady závody)

*"ho", baghíra je kočičák (z Mauglího:))a Baghíra sebou pod ní mele, tak to má trochu jak na rodeu, jak je na něm vylezená, ale dává bacha, aby ju tlapou třeba nepraštil, takže to vypadá i vtipně, jak takový malý méďa přeprává pantera. A Fenrir zkusmo Kitty oblízne, jestli je k jídlu..no, aviváž mu zrovna nejede tak pčíkne a zvedne se a jak na něm Kitty visí, tak ju zvedne s sebou* Né že bych je nechtěla, ale to by mě možná i Postrach už vyhodil..přijít s takovou zoo domů...ale zas..máme celý ostrov, tak tam by se ještě něco vešlo...*uchichtne se* No..asi nebyl úplně spokojenej s rozestavěním nábytku no...takový chytrý ježeček...*hladká pro změnu ježuru* ony ty americké překližkové stavby..to možná ani není takový problém rozkousat na třísky...

*Cha, tak bacit ju stačí, třeba by to vyplivla..ten bonbon :lol: * a co že se vrátil? jako sám od sebe? nebo zapracovala Mem?*je trochu zvědavá, no*Tak hlavně nenechat někde prchnout zas...*uculí se* a bude to dobrý...

Asi to je tím, přece jen ty zkušenosti za tu dobu...jak asi jim musí připadat pak takový normální smrtelník..*pokrčí rameny*chm..asi ne..on JC má i světlé chvilky..paradoxně nejlepší, když se vykašle na všecky ty upíří triky a blbosti kolem...někdy bys až uvěřila, že je to obyčejný chlap, žádný xsetletý zubatec. Víš, že nevím, kolik mu vlastně je? trochu děsivé...*přikývne*No, asi moc ne...na to není..stavěný asi. Taky neměl kdy to pochytit, když žádný city nemají povolené...tak to je někdy trošku jak ve školce..ale takové..roztomilé..Jeden se pak začne zapomínat, že kdyby chtěl...*nedořekne radši* asi bych měla ubrat na chlapech se schopnostma, někdy to je jak na minovém poli..šlápneš vedle a už jsi v luftu...Ne, to jsem z Kristiána nic nepáčila..i když jsem si všimla, že je taky hodně tajnůstkářský..ale to si zrovna my v Guns nemůžem stěžovat, jsme tak jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet, takže...

*musí se uculuvat jak ju poslouchá* no..myslím, že na zdejší poměry ho znáš docela dost...vzhledem k tomu, že jinak je dost jak hrad v Karpatech...a asi jo..máš pravdu...kdyby chtěl, tak už jsme dávno úplně od sebe. I přes "práci", v podstatě není nikde napsané, že bychom se museli vídat, takže to, že zůstal v okolí asi dost vypovídá o jeho úmyslech...a jestli se někdo nevzdává, tak je to Postrach.A na to, co řekne se můžeš opravdu spolehnout...*připustí*žédné kličky nebo zamlžování, prostě ti řekne, na čem jsi. Někdy je to trochu o krk, ale..prostě se nedá, než mu zůstat na blízku...*chvíli vypadá zamyšleně* Jo..na dýl...i nad tím jsem už..přemýšlela*vypadá poněkud mimo na chvíli*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » čtv bře 29, 2012 3:21 pm

(lach, tak nějak! - no já včera koukala, že ta naše kočička je taky hezkej metráček!)

+vidíš já furt zkoumala která číča je ta a která ten... Winnie si to užívá a chytne se ho jak když někoho objímá a omazluje kočičce krček vítězně mazlivě a samozřejmě očkává, že ju za odměnu pohladí.
Kitty jenom zírá, a trochu nadskočí leknutím, jak vlk pšikne a jak se zvedne, tak se ještě pevněji chytne a kouká kamže to teda dou na procházku+
Ale neee, třeba by se mu nový přírustky líbily! Kdyby sis třeba chtěla vyzkoušet slabej odvar toho, jaký je to mít děti..ráda pučím! +směje se+ No hlavně vyčůranej on jee, ale stejně se na něho nemůžu zlobit a su ráda, že ho mám zpátky. +trochu si povzdychne+ Halt nám asi skončila střídavá péče. +že má obě zvířata ona+

Mhm, sám od sebe, +přikývne+ né, Memory se to dozvěděla předevčírem aa...řekněme, že z toho nebyla zrovna klidná. Cítím se tak nějak provinile, jako bych jim ruinovala rodinnou idylku. Ono tohle je pro mě celkově dost nezvyklý, většinu rodin mých partnerů buď neznám, nebo jsou daleko, nebo třeba v Johnově případě exmanželka furt není sestra, ale tady..je to trochu divný. Nevím moc jak se chovat. Zvlášť, když je problém... Jo prchnout...no...obávám se, že když příde na věc, tak nic moc neovlivním...

+pousměje se tomu+ Je to zvláštní, jak všichni ti "mocní muži" umijou být obyčejní a tím vlastně kouzelní, co? Jen škoda, že se většinou dost komplikovaně poznávají, moc člověka nepustijou za tu svou masku. Ne? +zaculí se+ noo dvě-tři sta? ačkoliv to by bylo na něho asi málo... u úpírů se nesmrtelnost přeceňuje - kolik jich vážně vydrží ty tisíceltí, nebo napořád? vždyť je většinou někdo po pár desítkách, max stovkách let stejně zabije a mají z toho nix, protože počítali s věčností. to musí být už joo spešl machr, aby vydržel hodně dlouho.
Roztomilé +uculí se+ to asi jo, jen pak má člověk docela pocit, že je na všechno sám, ne? Takový ty..nesplněný očekávání, neopětovaný věci, co bereš jako samozřejmost...
Lach! Sou pro tebe jak magnet, co.

Jo, Kristián mají tohle...nesdílení informací a všeho ostatního asi dost v rodině. No třeba ho rozvážu! +optimisticky, i když tomu sama moc nevěří, ale zároveň se tomu musí usmát, že je to taky občas jak s malým dítětem+

Na zdejší poměry asi jo, na to jak bych chtěla ani ne. Halt další nesdílnej chlap. +mrkne na ni a uculí se+ Nedá se než mu zůstat nablízku joooo? +pobaveně, že to nebude jen tak+ Mh? +zkoumavě+ Však..ste vzití napořád, ne?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv bře 29, 2012 9:48 pm

(no vypadala na těch fotkách, že je jí kus)

*jo, Baghíra je ten, Fenrir taky, jen Neit je ta:) a Tarasca je taky ten drak. sokoli jsou páreček..tak ještě vlkovi musím sehnat kamarádku:D zvířecí dohazovač, ehm..A Baghíra kouká, jak že je medvídek přitulný, tak se o něj zas otře lehce hlavou, jako kočka, přetočí se na bok hezky vedle Winnie, tak tam sed spolu..A Fenrir se vydá s Kitty k lavičce s Beou a Man a obchází kolem, jako na vyhlídkové trase* Ješiš, nestraš s dětma...to mi naštěstí nehrozí...ty adoptovat nehodlám...a zvířátka jsou stejně hezčí*kouká okolo na zvěřinec*no to jsem si všimla, že se tady Mario mihl..to jen dovezl Adu, a zas odfrčel?

Tak to ji muselo asi hodně překvapit, že se tady bratr zas objevil..ale tak, oni si to mezi sebou porovnají, s tím nemůžeš nic udělat..To že jsi s Krisem přece nijak nemění nic na přátelství k Mem. Nemůžeš být odpovědná za to, co jí on řekne, nebo neřekne. Jo..jak se chlap rozhodne, tak s ním často nehne ani pár volů...

Jo, to je asi na nich to nejlepší, když zjistíš, že pod tím vším se třeba skovává někdo.."normální". Aspoň na chvilku.No..to bys mu asi řekla, když si ho tak zběžně všimneš, že má kolem dvou set...ale to je jedna z jeho schopností, schovat svůj skutečný věk a moc. Zatím jsem se dostala k číslu přes 600. A nevím, jestli je konečné.*přizná* Ale byli i o dost starší..a už tady s náma nejsou, takže věčnost je relativní..ale i ty dvě stovky už jsou něco víc, než se nám může zdát.
No, asi jo, nějak se jich nemůžu zbavit a na druhou stranu, asi ani nechci...pokrytecké co? sbírat si takový harém..*uchechtává se*Třeba se ti to povede..v nestřežené chvilce ho nechat se podřeknout..takhle tahám rozumy s Casem, on taky nic nepoví...ale když se to zkusí z jiné strany, tak odpoví, dřív než mu dojde, že tohle by říkat neměl. Ale už se učí, potvora, je to čím dál těžší...

Hm..bych řekla jeden s nejmíň sdílných...jako takhle si klidně povídá...ale kolik lidí o něm opravdu něco ví pořádně? Kromě toho, co je zřejmé..ale on už asi jiný nebude. Možná za nějaké to století..no, nejde..*taky se culí* má prostě svoje kouzlo..soukromé kouzlo*dodá* No, teoreticky bychom se mohli rozvést, že jo...ale stejně bychom byli ve spojení kvůli práci..ale o to nejde, s ním prostě dýl znamená něco jiného. nebo spíš pro něj a pro mě je dýl rozdílnou věc. Proto pořád mi leží v hlavě nápad tu naši časovou rozdílnost..srovnat. Nejen z toho důvodu, že já stárnu a on ne, ale má to i jiné podstatné "pro", které si čím dál víc uvědomuju. Ovšem by to znamenalo asi razantní řez v životě. Přece jen je to něco, co se nedá vzít zpátky.
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower