Severus: Co bysme pro tebe neudělali! +ještě mu vlepí pusu na tvář a dou s Máriem odnést dortík a jídlo bokem a ochutnávají DJovy jednohubky+ Mh! ty sou skvělý! +pochvaluje si+
Lucius: Bingo! +ušklíbne se+
Moderátor: Severus Snape
yohannka píše:+přemístí se před barák a počká až jí někdo otevře+ ahoj.. vás tu je!! +nadšeně a když vidí Severusův "nadšený" obličej tak se musí smát+
Severusi.. všechno nejlepší a... víš... tady máš dárek +podává mu krabičku+ netřepat! A... nenakládat do lihu a už vůbec nepitvat!! Ono se to k nám zaběhlo... +nevinně+ a já si to chtěla nechat, ale.. už mám plnej barák.. podobných... věcí
Syriana píše:nasouká se dovnitř a hrne se ke Snapeovi
Dovolte prosím abych vám poblahopřála a předala malou drobnost
podá mu dva balíčky
Snad Vám dobře poslouží
yohannka píše:Ne, Severusi, to si musíš vzít... podívej jak koukáá +a fakt zvířátko roztomile kouká očičkama jako korálky a pak na Severuse vycení mile jedovatý zuby+ .. Líbíš se mu!
Manori píše:*tož se postaví do fronty-teda protlačí se přes všechny ty lidi:) *
Severusi, my taky přejeme vše nej k tvým narozeninám, hlavně pevné nervy a pokud možno dobrou náladu. *taky mu dá pusu, Postrach mu potřese pravicí a odněkud vytáhne kvalitní špaňelské víno*
*Man ještě dovysvětlí* No a D.J. jsem sháněla proto, že má u sebe ještě dárek od nás pro tebe. Přijít s balíkem a být nenápadný nejde dohromady...Ale plán se zhatil u dveří..*uculí se*
D.J. Orlovský píše:*přistrčí Severusovi dárky, které dorazili dřív*
Ale s tím křeslem od Pána zla se vláčet nebudu. Je ve sklepě, ber to jako první příspěvek do vybavení tvé pracovny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník