Obývací pokoj

Navštivte Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Rabastan Lestrange » ned lis 27, 2011 6:08 pm

Vyhrál jsem dost... ale u mne se prachy moc dlouho neudrží, tak musím myslet na zadní vrátka +vyplatí mu na stůl příslušnou sumu, než ji rozfofruje+ Někdy bychom si mohli dát partičku pokeru ve třech... s Tonym... jen tak pro zábavu +pak se zájmem pozvedne obočí+ Předpokládám, že mi to objasníš ty +tu hranici+
Rabastan Lestrange
Mág

Příspěvekod Severus Snape » stř lis 30, 2011 8:08 pm

Dolohov nepřekročí práh mého domu, vyjma případů, kdy poleze po čtyřech! *odsekne a shrábne peníze do kapsy*

*usadí ve svém oblíbeném křesle a samolibě se usměje*
Nedůvtipný jako všichni ve vaší rodině. No budiž. S8m bys měl vědět, že rozdíl mezi možným a nemožným je jen a jen cena. Existuje spousta mocných lektvarů, o jejichž účincích si mnozí mohou nechat jken zdát, o jejich existenci nemá spousta lidí ani tušení. A tak se říká, že je to nemožné. Když máš dost peněz, můžes si ale najmout někoho, kdo dokáže nemožné *jeho samolibý úsměv se prohloubí*
Už chápe tvá dutá makovice kam mířím?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Rabastan Lestrange » pát pro 02, 2011 11:27 pm

Co máš proti Tonymu? +zastane si přítele+ Moji rodinu si neber do huby, Snape. Zaručeně není horší, než ta tvoje +zamručí varovně, na kecy o své rodině je dost háklivý, ale pak už jen pozorně poslouchá, co mu vykládá. Schválně přeslechne poznámku o duté makovici, jinak by už musel po něm mrsknout kletbu, nebo lépe, rozbít mu hubu. Nemá k tomu daleko, Snape si o to přímo říká+ Není pochyb o tom, kdo je ten, co dokáže nemožné +ušklíbne se+ Mám tomu rozumět tak, že si chceš ze mne udělat posko-... pomocníka?
Rabastan Lestrange
Mág

Příspěvekod Severus Snape » sob pro 03, 2011 1:16 am

Společníka. Poskoka pošleš pro rohlíky *ušklíbne se* Tohle je vážnější. Riziko je nemalé. Nesvěřím svůj život do rukou někoho, komu nemůžu důvěřovat.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Rabastan Lestrange » sob pro 03, 2011 1:40 am

+pozvedne podezíravě obočí, moc mu ta velkorysá nabídka nejde ke Snapeovi. Přesto projeví zájem+ Jaké riziko? Nechce se mi věřit, že bys důvěřoval zrovna mně +opře se pohodlně do pohovky a upřeně se na něj zadívá+ Tak o co přesně jde?
Rabastan Lestrange
Mág

Předchozí

Zpět na Tkalcovská ulice