Sklep - pracovna

Navštivte Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Sklep - pracovna

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv dub 08, 2010 7:37 pm

všimne si nelichotivých nápisů na dveřích a ochranných kouzel, ale jelikož je ohlášen písemně, ignoruje to a vydá se přímo do pracovny
Jak vidím, jste právě v nejlepším... a vida, nová tvář... je vidět, že se chcete rychle seznámit se všemi. Přiznám se, že nemám právě na šukání náladu, ale budu se chvilku aspoň dívat. Třeba dostanu chuť, tak se snažte, slečno
sedne si do druhého křesla, co tam má Severus, a čeká, jak se situace bude vyvíjet
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned dub 11, 2010 6:04 pm

Zvedne hlavu A, Luciusi, vy byste u toho nemohl chybět, že? usměje se a začne jazykem přejíždět po penisu. laská ho a tiskne kořen penisu. jemně Sveruse kousne do žaludu. Tak co Luciusi, už máte chuť? :twisted:
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » pon dub 12, 2010 10:48 am

Nechte si ty hloupé poznámky *utrousí a vtlačí jí hlavu zpátky do svého klína* Na hraní nejsem zvědavý. Jestli je tohle to nejlepší, co umíte, tak jsem prodal svoji skotskou pod cenou.

Rád tě vidím, Luciusi *kývne mu na pozdrav* Jak jde intrikaření a spřádání pletich? *nadhodí nenucenou konverzaci, jako by se nic zvláštního nedělo* Něco k pití?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 4:53 pm

Zvedne se Vážený pane. Pokud máte v plánu bavit se s Luciusem, tak já tu zřejmě překážím. oblékne se a přejde ke dveřím Díky za skotskou, ale můžete se dodělat sám. Na shledanou. Odejde pryč
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » pon dub 12, 2010 6:13 pm

Další z příznaků dnešní doby *ušklíbne se na Luciuse a zastrčí si erekci do kalhot* Vlezle ti vpadnou do domu, dělají ti obscénní nabídky, ale když nezapadáš do jejich romantických představ, hned dělají uraženou. Jedním slovem slepice. Nejlepší ženská, můj drahý Luciusi, je bezesporu chlap. *ušklíbne se*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon dub 12, 2010 6:38 pm

Máš pravdu, drahý příteli pokývne souhlasně hlavou Nu, když už jsem tady, nemáš něco k pití? Dneska si můžu dopřát něco víc ukáže zpod hábitu zátku od lektvaru proti kocovině, kterou zabavil na Mýtince
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Severus Snape » pon dub 12, 2010 7:17 pm

*jen povytáhne obočí a nijak ten lektvar proti kocovině nekomentuje, jestli má Lucius nějaké trable, které chce zapít, je to jeho problém*
To si piš, že tu něco mám. Jen pro zvláštní příležitosti *vstane a vytáhne ze skrýše zaprášenou láhev s prakticky nečitelnou vinětou, napije do dovou sklenek*
Tak na staré dobré časy *naznačí přípitek, upije a ušklíbne se, má to sílu, posadí se zpátky do křesla a uprav si svoji erekci v kalhotách*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon dub 12, 2010 7:40 pm

upije ze sklenice Tedy... tohle chutná opravdu dobře. Je vidět, že pořád ctíš kvalitu. A to je dobře. Doufám, že stále dáváš přednost tomu nejlepšímu i při výběru přátel... nakloní se k němu a ač se snaží, oči mu přitahuje Severusův vztyčený penis
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Severus Snape » úte dub 13, 2010 8:23 am

Jako bys nevěděl, že počet lidí, které bych označil za přátele, se dá spočítat na prstech jedné ruky *ušklíbne*
Pořád upřednostňuji kvalitu *pousměje se, neuniklo mu, kam Lucius kouká, a tak si přejede dlaní po poklopci a záměrně stočí hovor na práci* Co si myslíš o těch změnách s poradnou? Podle mě už ty ženské v Pentagramu nevědí roupama co by.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte dub 13, 2010 6:18 pm

No, abych řekl pravdu, je příjemné mít poradnu občas sám pro sebe. I když zase ve srovnání ostatních odpovědí s těmi mými - a tvými - nejlépe vynikne náš vtip a pohotovost. To máš jako s Věštcem. Hlavně že se o člověku mluví, ať už v dobrém, nebo špatném. Určitě je tady taky někde na stropě nějaký ten obtížný hmyz... zapátrá očima po stropě
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice