Obchůdek

Vstup neplnoletým, nesvéprávným a chudým zakázán!

Moderátoři: Beatrix, Mgala

Re: Obchůdek

Příspěvekod Beatrix » úte lis 24, 2009 11:51 pm

+mávne na yohannku a věnuje se vedle:+

Můžete je poslat, nerada bych u vás byla viděna..drby, znáte to... Karty? Neee, nechci vědět jak tohle všechno dopadne. Stejně výkladům nevěřím..teda...nic proti, ale..sichr je sichr. Asi by mně to zrovna dvakrát nepotěšilo co bych tam slyšela. +podívá se na DROGistický zboží, jako by to každej den neslopala ve velkým+ Podpůrný prostředek? Ale jistě..jak jinak. +uculí se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mgala » stř lis 25, 2009 1:24 am

Obrázek

+v mezičase vyvěsí cedulu před dvéře+

yohannka: zdravím slečno! jak si přejete...+s úsměvem jí tam toho cupuje metráky+ a vám taky dám pár vzorků, jako naší vzácné stálé zákaznici...+přihodí pár pytlíčků se vzorkovým zbožím i s návodama+ ták prosím. ještě něco? jestli můžu doporučit, tak jde teď na dračku všelijaký to Drogero. +mlsně spiklenecky+ chlapi sou po tom prý jak urvaní!

Sigismunda: no jistě, jsou přece skoro vánoce, tak jsme štědří! +zabalí všechno+ lektvary? +koukne na beu a ta přikývne+ tak myslím, že bysme se za menší provizi mohly dohodnout. +usměje se na ni+ před vánocema v tom stresu po těchhle věcech budou lidi šílet. +znalecky+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » stř lis 25, 2009 12:25 pm

mgala: jo.. děkuju... to mi bude na pár dní stačit. Na vánoce si přijdu pro novou dávku ať si můžu dát něco pod stromeček +povzdechne si+ no, to jsem myslela těma veselýma čokoládkama.. ale rozhodně ne pro chlapa +mávne rukou+ Tak děkuju... mějte se +zaplatí, nasadí si tmavý brýle a vypaří se odtama potichu aby je nerušila či nenakazila svou náladou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Sigismunda » čtv lis 26, 2009 6:37 pm

+mávne yohannce+
Mgala: úžasné! a přihoďte mi tam pár těch čokoládiček - ať se pobavím s kolegyněmi, nebo na jejich účet ;)
chcete jenom láhve, nebo celý ten automat? finančně se dohodneme, to se nebojím. nechceme na tom zbohatnout, jem by mě mrzelo, kdyby nám to všechno zůstalo v kanclu - lidi nějak nechodí... - teda na lektvary a k zrcadlu ptát se na vhodný dárek. jinak si nestěžuju. práce dost. ale jak se tak nenápadně plíží za detektivy, zapomínají na kouzlo vánoc.

Bea: fajn. pošlu to po havranech. nebo to mám pod bundou propašovat na Mýtinku? to by taky šlo :) . a udělejte si čas někdy - přeci jen můžeme do těch karet mrknout jen my dvě spolu. u nás, na mýtince... kdy budete chtít - a samozřejmě pokud budete chtít. jinak Eternity plánuje nějaký včer před vánoci rychou návštěvu čokoládových lázní - šla byste taky? mají tam vany s čokoládou a čokoládu ke všemu a na všem. a asi i všechno v čokoládě - i sedativa, nebo antidepresiva... +kouká, co to Beuš polyká+
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pát lis 27, 2009 1:33 am

Sigi: karty vážně ne...+omluvně se pousměje, ale zavrtí hlavou+ vlastně upřímně doufám, že to není nikde napsaný co semnou bude... jak chcete, buď mi to pošlete domů, nebo se stavte na mýtinku na kafe, na jídlo, na cukroví, už to tam pomalu rozjíždíme vánočně.
čokoládový lázně? +usměje se nostalgicky+ koupat se v čokoládě bylo na večírkách vždycky in...dostávala sem ju z vlasů ještě týdny, ale jo, šla bych. antidepresiva v čokoládě se přece nedají odmítnout! +musí se tomu usmát+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mgala » pát lis 27, 2009 1:47 am

yohi: nashle! +mávne jí a otočí se k sigi+

Sigi: máte je mííít...+ováže jí čokolády pěkně mašlou vánoční+ Automat? +nakrčí čelo+ O tom povídejte...já se jen doslechla, že prodáváte kvalitní elixíry, to to funguje jako automaty na colu? to bysme mohlli postavit před dveře u vchodu, až tu budou na vánoce fronty, aby lidi nemuseli čekat na obsluhu. +aby se chudina neudřela, že+ Ono asi není zrovna inspirativní chodit nakupovat dárky ke šmírákům a psychiatrům..teda..nic proti. +přihodí jí ještě nějaký vzorky krémůůůů s nevinným úsměvem+ ale znáte to..lidi dají na první pohled.
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Sigismunda » pát lis 27, 2009 4:50 pm

Bea: napsaný jak to s váma bude? hmm, ale jo, myslím, že to máme v nějaké smlouvě... + chce jí trochu vytočit a rozesmát, aby přišla na jiné, než přichcíplé myšlenky+ a antidepresivum v čokoládě je chlap dle vašeho výběru, který vám v té čokoládové koupeli myje záda - nebo to alespoň předstírá +troch zrudne, že jí to moc mluví...+

Mgala: já bych řekla celý automat - jo, něco jako na colu. haha, fronta, no zprávy z fronty teprve přijdou :).
psychiatři a šmíráci? to jsme celí my! a to jste zatím u nás ani nebyla - nebo jo? +směje se od plic, fakt se pobavila+
ano, lidi dost dají na první dojem. +mrkne na krémy+ myslíte, že to zachráním krémem? nebo že by to alespoň pmohlo? +pochybovačně+ z čeho by to museli vyrábět, aby to fungovalo? doufám, že ne z placenty kouzelníků... +ohnusí se+
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » sob lis 28, 2009 1:06 pm

Sigi: +prvně se trochu lekne, pak jí dojde, že je to blbost+ no jistě... to rači ne...+chlapa v čokoládě+ to by mohlo být ještě víc problémů, než požitku...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mgala » sob lis 28, 2009 1:20 pm

Sigi: No to by bylo skvělý! A může nám ho někdo dovézt, nebo si pro něho máme poslat?
Neee, nebyla, ale mluví se o vás. +prozradíjí a slupne čokoládku+
+taky nakrčí ret+ ne, z tohohle se to vážne nevyrábí..na druhou stranu tohle..+ukáže jí luxusní a pěkně drahej kelímek a nakloní se k ní, aby ju šéfová neslyšela+ o tomhle se povídá, že je to ten nejčistší produkt pánů z mýtinky...+špionsky pokýve vážně hlavou+ a můžu vám říct, že se po tom ženský můžou uplácat! vánoční objednávky byly už v červenci. teda né, že byste to potřebovala...ale znáte to, žádná ženská není spokojená...+mrkne na sebe pro jistotu do zrcadla, když už o tom mluví, aby neměla třeba rozmazanou tu tunu make-upu co má na sobě+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Personál » sob lis 28, 2009 1:36 pm

+dovezou novou zásilku vánočního cukrovíčka ze samých dobrých a veselých surovin+
Obrázek

Obrázek
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na DROGerie