Obchod

Moderátor: Wenai Lafayette

Re: Obchod

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 10, 2010 4:02 pm

Usměje se a sjede si ho hodnotícím pohledem a v očích jí uznale blýskne. Bráškové k sežrání no:)) Ahoj, jo já jsem Rebecca, jak bylo právě řečeno. Uculí se a podá mu tlapku. A ne, studenou kůži fakt nemá:)))
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » sob dub 10, 2010 4:07 pm

V očích mu pobaveně svitne, když mu dojde že to je TA upírka Rebecco, jsem rád, že jsi Charlieho ještě neposvačila zakření se a stiskne jí ruku
Charlie Charlie, co tomu řekne máma, až tady slečnu vezmeš na rodinou večeři utahuje se z něho teď pro změnu on Děkuji paní Weasleyová, ale já mám speciální dietu imituje a pak se tomu začne smát, nakonec se zase otočí na Rebeccu Doufám, že jsem tě neurazil, to jsem neměl v úmyslu, jenom mi to prostě přijde absurdní, že zrovna Charlie zavrtí hlavou a rozhlídne se kolem, kam se zašila Wenai Takže, brácha. Chci koupit domek, ale pro mě by byl moc velký, takže, co půl na půl? vybalí to rovnou
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 10, 2010 4:07 pm

+vyjde zezadu a upravuje si vlasy+ Ahoj, Becco. Charlie. +usměje se na ně, stoupne si k pultu a dělá že se probírá papírama+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 10, 2010 4:16 pm

No, neposvačila. Uculí se. Nebo aspoň ne úplně. A nenápadně mrkne, jak hodně má Charlie zakrytej krček:) V pohodě, mě je těžký urazit a tohle na to fakt nestačí. Pousměje se. Ale radši to nezkoušej. Mrkne na něj přátelsky.
Nebo spíš, Děkuji paní Weasleyová, ale už jsem po jídle. Vesele jí zajiskří v očích. A buď by jí to došlo a nebo ne. Já bych se bavila v každém případě. Usmívá se, bez zoubků:) No to víš, lidi se mění. Pokrčí s úsměvem rameny a koukne na Charlieho.

Wen, ahoj. Vypadáš...skvěle. Mrkne na ni, v očích vědoucí jiskřičky.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 10, 2010 4:43 pm

+vzhlídne od napůl namalovanýho prasátka+ Co? No jo, já vim. Díky. +zaculí se na ni a nenápadně se kontroluje jestli něco nezapoměla, přiskotačí k ní jeden ze skřítků a něco jí pošeptá+ Aha. +rozpačitě se usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 10, 2010 7:58 pm

Dobrý den, pošahaná slečno čarodějko zakření se na Wenai až ukáže bílé zoubky Vidím, že jste Billa konečně našla Obrátí se k těm dvěma Bavíte se dobře co? zakroutí hlavou nad Becs a Billem Jsem si jistý, že být ta večeře s vámi dvěma, máti by z toho měla infarkt, přinejmenším. Takže co s tím domkem, máš něco vyhlídnutého? Jsem ochotný ti na to půlku dát, jen kvůli tomu, abych nemusel zpátky do Doupěte. I když tam bych vlastně ani nemusel obejme Beccu kolem pasu a dá ji pusu na šošolku hlavy
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 10, 2010 8:02 pm

Vzhlédne k němu a usměje se. To máš pravdu, nemusel. Přitiskne se k němu těsněji.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » sob dub 10, 2010 8:08 pm

Mám vyhlídnutý jeden Bungalow, samozřejmě tady na ostrovech. Takže vy už spolu i bydlíte jo? zasměje se no tomu říkám rychlost. Hej brácha, ale být tebou, až půjdeš k matce, vezmi si radši rolák zatahá ho za límeček košile Jak budete chtít jít, tak se tam můžem podívat

Wenai: přitočí se nějak k pultu, když ti dva vrkají Půjdeš s námi, nebo si tu budeš malovat prasátka? mrkne na ty papíry a na Wen se usměje
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 10, 2010 8:16 pm

Bill: to je účetnictví! +pronese strašně vážným hlasem a počmáraný papíry shrne na hromádku+ No jo, klidně s váma půjdu, +vyloví z kapsy kapesní hodinky a koukne kolik je+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 10, 2010 8:36 pm

Neboj bledulko, v tom našem domku bude jenom když budeš v práci. Když budeš mít volno budu s tebou mrkne na ni Tak Bille necukruj. My už můžeme
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Antikvariát ztracených příběhů