Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát čer 24, 2011 11:10 am

Rty jí zvlní uličnický úsměv. Ne tak docela...jen jsem tomu malinko pomohla. Pousměje se. No to ještě nevím jistě, co všechno, ale nejspíš budu improvizovat. Uculí se a když uvidí láhev Jacka a růži zářivě se usměje. No...úplatky by ti šly na jedničku. Mrkne na něj. Tak se posaď kam je libo a okoštujem to. Sedne si na velkou pohovku a mávnutím ruky vyčaruje vázu pro růžičku, do které ji vloží. Tak...jak ses měl, co jsme se neviděli? Zadívá se na něj se zájmem a postaví na stůl dvě sklenky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát čer 24, 2011 4:20 pm

+svlékne hábit a hodí jej přes křeslo, pod ním má své oblíbené oblečení – má jich samozřejmě několik, nechodí pořád v tom samém, jen je to podobný styl – černou košili, u které si nedopíná horní knoflíčky, a černé kalhoty. Sedne si vedle ní na pohovku a rozhlédne se pozorně po okolí. Dělá to pokaždé v cizím prostředí+ Jak se bavíš celé dny sama v takové pustině... nenudíš se? +zahledí se ven z okna na tu drsnou krajinu a přemýšlí, co se tady dá dělat+ Já? Odpočíval jsem... aktivně +pousměje se, to může být cokoliv+ Tak, na to naše severské setkání +pozvedne s úsměvem sklenku, které předtím oběma naplnil+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát čer 24, 2011 4:33 pm

Ne, nenudím se tu. Celé hodiny se toulám se svými vlky zdejšími lesy, občas lovím, Pousměje se. a tak vůbec relaxuju. Nejsem tady tak často a tak dlouho, abych měla možnost začít se nudit. Většinou ne dýl, než pár dní. Vysvětlí a zatočí obsahem sklenky. Tak aktivně...proč mám pocit, jakoby to znamelo totéž, jako kdybys řekl pracovně? Uculí se. Na setkání... Pozvedne svoji a zlehka jí cinkne o jeho. Napije se a zadívá se na něj přes okraj skleničky. A jak ty nejraději odpočíváš? Tedy kromě toho, že aktivně, to už vím. Cuknou jí koutky. Je zvědavá no:P.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát čer 24, 2011 8:18 pm

Práci a odpočinek od sebe zásadně odděluji. Svou práci udělat musím, a přestože někdy je to pořádná dřina, mám ji rád +napije se lahodného kořeněného nápoje a nechá si jej s požitkem válet na jazyku+ Odpočívám tak, že dělám, co mě opravdu baví. Nedokážu zbytečně zabíjet volný čas například válením se v posteli... výjimkou je, když v ní nejsem sám +uculí se rozverně+ Tím jsem vlastně částečně odpověděl na tvou otázku. Odpočívám při sexu. Je to zaručený recept k uvolnění svalového i duševního napětí po náročné misi. A když není s kým, vyrazím na lov +schválně neřekne koho+ Rád hraji hazardní hry, procvičím si při nich pevnost nervů a chladnokrevnost. Ale abych nemluvil jen o sobě... prozraď taky něco na sebe... zajímá mě to +spoutá ji upřeným pohledem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát čer 24, 2011 10:04 pm

Poslouchá ho a nepatrně se usmívá. To je zvláštní, skoro bych řekla, že se po mě opičíš. Uculí se. Ne vážně, u mě je to dost podobné. Pokud nejsem v práci, jsem většinou tady, občas chodím omrknout sídlo v Irsku. Ale jinak... žiju prací. Pousměje se a pokrčí rameny. Eee...o sobě? Znejistí trochu a koukne na něj. Nevím, co by tě tak mohlo zajímat a co ještě nevíš. Usměje se. Jsem jen obyčejná čarodějka, ze které se čistě náhodou stala i upírka. Když mi sudičky věštily nad kolíbkou, asi byly sjetý. Ušklíbne se napůl pobaveně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob čer 25, 2011 12:02 am

Další podobnosti, které máme společné? +uculí se a zkušeně přivoní k whisce+ Nebudeš zase tak obyčejná, když jsi mě zaujala +usměje se a přisedne si k ní blíž, jako by se o tom chtěl přesvědčit na vlastní oči+ Abych nezapomněl... chci ti poděkovat za krásný dárek. To byla pouhá náhoda dát mi něco, čím jsem přímo posedlý? +zasměje se tomu+ Co ti ale za to dám já? +podívá se na ni tázavě+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob čer 25, 2011 6:59 pm

Hmm, to máš asi pravdu, ale neříkej mi to často, jinak zpychnu, nafouknu se a prasknu. Zasměje se. Nemusíš vůbec nic, byl to naprosto neplánovaný nápad. Ale když jsem je u nás viděla, nemohla jsem je tam nechat a vzpoměla jsem si na tebe. Pokrčí rameny, jakoby o nic nešlo. A jsem ráda, že se ti líbí. Usměje se. Navíc nebylo tak těžké odhadnout, že ti padnou do oka. Jen jsem si řekla...Z čeho mám vždycky obrovskou radost? Uculí se pobaveně. A nápad byl na světě.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned čer 26, 2011 12:24 am

Vzpomněla? Tak to mě potěšilo +opět se mu na rtech mimoděk rozvlní sebevědomý úsměv, že na něj myslí krásné ženy, snad za to ani nemůže+ Však já už si najdu způsob, jak se ti odměnit za tu milou pozornost +natáhne paži přes opěradlo za Beccinou hlavou a dotkne se prsty jejího ramene+ Předpokládám, že máš tady i stylovou finskou saunu +vyzvídá+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned čer 26, 2011 12:39 am

Tak to jsem už teď napnutá, co vymyslíš. Uculí se. Tak to předpokládáš naprosto správně. A nemám jen jednu, ale dokonce dvě. Jednu tady uvnitř a druhou asi deset metrů od chaty, v samostatné, nefalšované dřevěné boudičce. Pochlubí se s úsměvem. Když se zlehka dotkne jejího ramene, tváří se, že si toho nevšimla. Díky tomu, že není tak opilá jako na goluxině rozlučce, nerozhodí jí tak snadno.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned čer 26, 2011 4:52 pm

Předpokládám, že jako ochlazovací koupel po saunování využíváš nějaké ledovcové jezero poblíž chaty +pronese se zájmem+ Mám rád saunu. Uvolní svalové napětí a zklidní stresovaný mozek a činnost srdce. Při mé práci je to přímo povinná procedura +přes tvář mu proběhne temný stín zvrácenosti, který ale rychle zmizí, a tajemně se usměje+ Popravdě... nejvíc si v sauně užívám březové větvičky. V mé dlani... na něčích zádech +prudce se pohne a nečekaně zvedne Rebeccu do náruče+ Nemáš chuť pořádně se se mnou zapotit? +šeptne jí do ucha+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti