Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 06, 2010 10:17 pm

Já ani nevím, proč jsem ti o něm neřekla. Nějak jsem to nepovažala za důležitý...moc jsem nečekala, že se ještě vrátí. Zatváří se omluvně. Ale máš pravdu, měla jsem. Jenže když jsem byla s tebou, myslela jsem na úplně jiný věci, než byl Lestat. Blýskne jí v očích. No jo, vyhrožovala. Ale jen trošičku. Protože nedokázal...pochopit jistý věci a potřeboval připomenout, že co řeknu, myslím vážně. Zadívá se mu do očí. Taky tě mám ráda Charlie. Až mě někdy děsí, jak moc. Přizná se tiše. No asi bys měl. Zavrtí se laškovně a políbí ho stejně hluboce.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte dub 06, 2010 10:27 pm

Tak vážnou rozmluvu už máme za sebou a ted se můžeme v klidu dál věnovat normálním příjemným věcem. Sice jsem si jistý, že ti dřív nebo později určitě nějak pěkně naseru, ale než ta chvíle nastanu, budeme si užívat zas má ten svůj uličnický výraz Pokud nade mnou visí tíha smrti tím myslí Lestata, protože si není jistý že z jeho strany to skončilo budu pít život plnými doušky, s tebou vampýrečko moje přitulí ji k sobě a pak se začne smát akorát se obávám, že pořádný mejdan začne až zítra, dneska už nejsem schopen šeptá jí omluvně do ouška a musí se tomu smát
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 06, 2010 10:48 pm

No to jsem zvědavá, jestli naseru dřív já tebe, nebo ty mě. Zaculí se pobaveně. A žádná tíha smrti nad tebou nevisí. Zamračí se na něj. Jestli se o něco jen pokusí...bude si přát, aby mě tenkrát zabil. Dodá temně. No...upřímně i já už se dneska taky moc neangažuju. Pousměje se a pomalu, důkladně ho políbí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte dub 06, 2010 10:55 pm

Jak to můžeš vědět? Co když mě třeba too zežere v lese Grizly? směje se Tak schválně kdo koho dřív nasere jo? ale dneska nehrabu Zače se soukat ze zbytku oblečení co mu zůstalo a vleze si pod peřinu. Tak kde jsi? se nemám ke komu přitulit roztáhne paže a mohutně zývne
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 06, 2010 11:02 pm

No to se opovaž! Jestli tě něco sežere, tak si mě nepřej! Pohrozí mu naooko vážně, ale v očích jí vesele blýská. No to jsem teda zvědavá, já myslím, že naseru já tebe. Zvedne domýšlivě nosík a uculí se. No i ty chudáčku... Posmívá se mu s úsměvem, ale vzápětí zapluje pod deku a přitiskne se k němu celým tělem. Natáhne se a políbí ho na rty. Dobrou noc, můj Draku. Zašeptá s úsměvem a zadívá se mu do očí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte dub 06, 2010 11:08 pm

Tss tss, to že jsi kýhošlaka stará upírka neznamená, že musíš mět vždycky pravdu Pohladí ju prstem po nosíku a políbí ji na jeho špičku a pak sjede na rtíky Brou noc a né že mi v noci budeš studit. Brr oklepe se na oko, ale přitáhne ju k sobě ještě blíž Dobrou noc krásko
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 06, 2010 11:12 pm

No dovol, já náhodou nestudím, víš? Zamračí se na něj dotčeně. Pak se ale usměje, oplatí mu polibek a přitulí se k němu. Dobrou noc... Zašeptá za chvilku zavře očka a spokojeně oddechuje.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv dub 08, 2010 9:23 am

Vzbudí se protože mu brní ruka. Rozloupne oko a musí se usmát, když vidí záplavu černých vlasů jak se mu rozlévá po paži. Pak zaslechne ťukání na okno. Opatrně ruku vytáhne, aby Beccu nevzbudil a jde pro poštu. Obočí mu vyletí skoro až na temeno hlavy, když najde dopis od Billa. No totok řekne překvapeně, když dopis dočte, rychle načmáře odpověď a pošle sovu zpátky. Sedne si do křesla a dívá se na krásku jak spí
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv dub 08, 2010 11:52 am

Vycítí, že ji někdo pozoruje, tak otevře oči. Když uvidí Charlieho, usměje se na něj. Ahoj zlato. Ty už jsi vzhůru? Trochu se podiví. Pak se protáhne jak kočka a sedne si, natáhne se k němu a dlouze ho políbí. Je to vážně příjemná změna, neprobouzet se sama. Usměje se na něj.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv dub 08, 2010 11:57 am

Ahoj vampýrečko políbí ji no jo to víš, jsem raní ptáče zakření se vlastně došel mi dopis zatváří se záhadně ,ale nakonec to práskne Brácha se rozvedl a míří právě sem, tak mi psal. Vyspala ses dobře? Hlava tě nebolí? Vzpomene na to co všechno včera vypili a směje se
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti