Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon dub 05, 2010 11:22 pm

Když ho ucítí ještě hlouběji v sobě, jeho tvrdé přírazy jí dohánějí téměř k šílenství. Už se nedokáže déle ovládat a orgasmus se přes ní přelije jak tsunami. Vypne tělo do oblouku a vykřikne jeho jméno. Svaly se jí stahují kolem jeho tvrdosti a nehty mu zatne do zad.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte dub 06, 2010 10:25 am

Vypmýrko! Vykřikne, když ucítí jak se Becca začne zmítat pod návalem vlastního orgasmu. Pevně ji drží u sebe přitisklou a pouští do ní mohutnou dávku. Tak dlouho se na ni těšil. Když se mu dech zklidní a Charliemu se zase zaostří vidění, usměje se na ni a sputá její rty v hlubokém polibku.
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 06, 2010 12:49 pm

Zrychleně oddechuje, na tváři spokojený úsměv, oči zavřené a hladí ho po zádech. Vášnivě, ale tak nějak líně polibek opětuje. Pak otevře jedno oko a kukne na něj. Kde je ta vodka? Mám na ní strašnou chuť. Uculí se a líbne ho na čelist.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte dub 06, 2010 9:09 pm

Svalí se na postel a cítí se asi jako loutka. Jako kdyby každý jeho pohyb řídil někdo jiný. Zvedne hlavu a usměje se na Beccs takovým rozpitým úsměvem, kdy má pusu od ucha k uchu a mávne někam do prostoru Já nevím lásko, někde tady pohladí ji po ruce když vstane a chce si zapálit cígo. Když u toho zlomí už čtvrtou sirku naštve se a zapálí ji hůlkou
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 06, 2010 9:13 pm

Pobaveně na něj kouká, jak si zapaluje cígo a zahihňá se. No...dobrej nápad. A zvedne jednu tlapku do vzduchu a za chvilku jí do ní doplachtí flaška vodky. Pohodlně se přitulí Charlimu pod ruku, opře se o něj a svlaží hrdlo lahodným finským mokem. Miluju kouzla. Uculí se a nabídne mu taky. Dáš si Draku? Koukne na něj s úsměvem.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte dub 06, 2010 9:18 pm

To teda nechápu, čemu se hihňáš +mrkne na ni a vyfoukne spokojeně kouř+ ano ano, být mudla tak asi už jsem dávno odpadl. Bez kouzel bych umřel. Vezme si od ní flašku a pořádně si přihne jak stylové pít finskou vodku ve Finsku chce ještě něco říct, ale jazyk se mu zamotá a tak ju jen drží u sebe a pokuřuje.
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 06, 2010 9:34 pm

Jáá? Vůbec ničemu. Zatváří se absolutně nevinně. Najednou uslyší klepání na okno, tak vstane, nahá přejde k oknu a otevře ho. Zároveň s chladným nočním vzduchem s nádechem jara dovnitř vlétne i mírně promrzlá sova. Ale, přišly nám nové noviny. Zamává s nima nad hlavou, zaplatí sově a nechá ji rozmrzat u krbu. Dojde zpátky na postel, napije se vodky a rozloží noviny. Vzápětí vykulí oči. No potěšmerlin, už jsem tam zase! Zakoulí očima.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte dub 06, 2010 9:43 pm

Chvíli mu trvá, než mu dojde co že to je za zvuk a otočí se po sově Noviny? v tuhle chvíli, to už je ráno? podívá se zmateně z okna a chce vstát ze sedačky, jenže jeho nohy si nemyslí, že je to dobrý nápad a tak radši sedí. Když uslyší, že je Becca v novinách zbystří, a začne se sápat k ní Ukááž, kde? Hezky, já tě zkrotil! začne se naparovat jak páv To je můj mistorvský počin. Pak mu dojde ale význam toho článku a podívá se po Becs Kdo je Lestat? zeptá se a zní to až moc střízlivě
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 06, 2010 9:52 pm

Zamračí se na něj, ale v očích jí čertovsky blýská. Jo? Myslíš, že zkrotil jo? Provokuje, pak na něj bleskurychle skočí a povalí ho do peřin. Pěkně se na něm obkročmo uhnízdí a chce ho začít poučovat o tom, že zkrocená určitě není, jenže Charlie se vzápětí zeptá na Lestata. Sleze z něj a přitulí se mu k boku. No to je...to byl...sakra. No prostě to on ze mě udělal upírku a od té doby jsme spolu žily. Ale jak sis právě přečetl, skončilo to. Kreslí mu prstíkem po hrudi různé ornamenty a doufá, že tak odvede od novin jeho pozornost. Nenápadně kukne, jak se tváří.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte dub 06, 2010 10:04 pm

Zamyšleně ji poslouchá a přitom ji ledabyle hladí palcem po ruce. Merlinžel jedna otázka ho tíží Proč jsi mi to neřekla dřív? Dívá se jí do oček a pak ji k sobě přitáhne No takže tu máme zhrzeného přítele stvořitele zasměje se na odlehčení situace Tys mu vyhrožovala jo? a proč? ptá se zvědavě Rebecco mám tě... mám tě rád. řekne nakonec a myslím, že tě ještě potřebuju zkrotit trochu víc, když nevíš, že by mě takové věci mohli zajímat. Pleskne ju po zadečku a za bradu si ji přitáhne k polibku
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti