Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod lucca vialli » ned led 02, 2011 11:37 pm

:lol: :lol: ...nic lepšího naryclo nebylo...

Et: Nerozumíte tomu. Pokud jste součástí rodinné firmy, jako byla Madeleine, neptá se vás nikdo. Její otec - velmi autoritativní člověk, jí vlastně nedal na vybranou. Mezi starými rodinami nikdy o láskyplnné manželské štěstí nešlo - jednalo se o zvětšení vlivu či majetku. Ale k vašemu dotazu. Její vkus byl - ovšem nevím, zda je tomu i nadále - trochu nevhodný jejímu postavení. Do značné míry potřeštěný. Spousta barev - křiklavých. Její zálibou byly vždy knihy. Miůlovala je, celé dny četla, studovala (prošku šprt :lol: ) v Paříži a v Londýně, ovšem obor si nemohu vzpomenout. Spíše nebyl humanitní..vážně nevím. A zvláštní znamení? +sám pro sebe se usměje a znovu upije ze sklenky.+ Madeleine je výjimenčně dobře stavěná...všude... :u*
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Manori » ned led 02, 2011 11:45 pm

(vytetované iniciály v obličeji...lááách...to jste měl říct Lucco, stačilo projet ji jakýmkoliv skenerem s podobenkama losíků..to tady nemá snad nikdo :lol: :u* uff..a už jsem pryč..jen takové rutinní šmír- eh, bystrozorská kontrola)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eternity » ned led 02, 2011 11:52 pm

Lucca: usměje se na nej lehce soucitně. máte pravdu. tomuhle já vážně nerozumím. dobrá! zdá se mi, že vaše úmysly jsou velice ušlechtilé. já s tím nemám problém. hodlám se vaší zakázky ujmout sama. myslím, že jste čestný člověk a budu s vámi jednat na rovinu. tedy: vážně se domnívám, že jsem správně pochopila nadnárodní zákon - v tom smyslu, že je-li slib manželství vynucen, ať už jakýmkoli způsobem či pod jakkoli vznešenou záminkou, je neplatný. ovšem to není v této záležitosti to hlavní. vy se obáváte, že s vaší přítelkyní její manžel - nebo prostě ten, s kým žije - špatně nakládá a chová se k ní ostudně. a chcete tomu zabránit. i tak, že jej vyzvete na souboj. dobře. možná byste měl zvážit, co podniknout v případě, že k souboji skutečně dojde a vy prohrahjete. nechci předjímat události a rozhodně bych si nedovolila vás podceňovat, ale pokud by k tomu přeci jen došlo, určitě lze nějak ošetřit i tuto situace. v tom smyslu, aby vaší přítelkyni bylo pomoženo, aby si mohla zvolit život bez onoho utiskovatele. to ještě zvažte a projednejme. jinak navrhuji, že pokud vaši dámu najdu, s vaším svolením ji o vás a vašich obavách a úmyslech informuji. jenom ji, bez vědomí jejího manžela. a necháme ji samu rozhodnout, jak dále postupovat. pokud mi to vyloženě nezakáže, předám vám informace o její adrese, zdejší totožnosti a způsobu života zde. navrhuji pak postupovat společně, dohodnout se i s onou dámou. případně naše kancelář může svou účast v této fázy ukončit. co si o tom myslíte? :ss
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod lucca vialli » pon led 03, 2011 12:07 am

Man: Madam Postrachová! Vy máte taky pátrat, ne? Tak nezevlujem a pátráme!!! :lol: :lol:

Eternity: +Velice pozorně jí naslouchá.+ Ve všem s vámi souhlasím. Jste skvělá, madam. Jistě, co se týče toho zákonu o sňatku - o tom jsem informován méně. Sám jsem nikdy ženat nebyl.+ usměje se do sklenky ;) +. Jen bych rád ještě doplnil..Byl bych vám vděčný, kdybyste v případě úspěchu smlouvala schůzku s Medeleine, aby to bylo veřejné místo. Nerad bych ji uvedl do rozpaků hned - rozhovorem mezi čtyřma očima beze svědků. Znám dobré mravy. A co se týče souboje - možná na něj ani nedojde, možná ano...to bych momentálně neřešil. Hlavně ji, prosím, najděte! + Pohlédne na Eternity s nadějí v očích.+ :shoced2*
lucca vialli

Příspěvekod Manori » pon led 03, 2011 12:13 am

( no jen se nebojte...jen musí být kontrola, jestli jste ze Slastí odcupital správným naznačeným směrem :lol: *chystá si pravítka a krejčovské metry a rozesílá všem dámám s velikostí C+ pozvánky na ministerstvo* jestli mě ministr teď nevyhodí za harašení na pracovišti, tak už nikdy... :D )
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eternity » pon led 03, 2011 12:20 am

(vždyť madam Postrachová pátrá! a radí a informuje! :lol:
i když "hledá se los s tetováním v obličeji." - no nevím :lol: :mrgreen: .
a C? jenom?)

Lucca: ano. takže jsme domluveni. přikývne a připíše si nenápadně do poznámek "SCHŮZKA V DAVU". trochu je překvapená, že vyšší aristokratické kruhy dávají přednost trapasu na veřejnosti místo v soukromí, ale proti gustu... a pak ji ještě napadne. nebyl byste proti tomu, abych vás vyfotografovala? samozřejmě bych fotografii použila pouze v případě, že bych našla dámu, o níž bychom se mohli relevantně domnívat, že je to skutečně vaše Madeleine. aby u ní nedošlo k pochybám, kdo jste vy.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod lucca vialli » pon led 03, 2011 12:25 am

Man: Též se domnívám, že C je velikost...ehm...nedostatečná!

Et: Tedy, v tom problém nemám. Vlastně jsem nedávno dal vydělat jednomu fotografovi..+usměje se.+ Mám shodou okolností foto u sebe...+znovu začne propátrávat kapsy.+ Ach - tady..

Obrázek
lucca vialli

Příspěvekod Eternity » pon led 03, 2011 12:28 am

Lucca: aha, ano. pohlédne na fotku. pokud máte dojem, že vás zrovbna tato fotografie vystihuje, budu pracovat s ní. proč ne? děkuji vám. ještě něco propočítá a podá mu tiskopis s odhadem ceny, výší zálohy a návrhem smlouvy, hlavně s několika větami shrnujícími, na čem se dohodli. prosím přečtěte si to a doladíme detaily. kontaktovat vás budu písemně prostřednictvím našich poštovních havranů, nebo osobně. eventuelně vám nechám diskrétní vzkaz u obsluhy hostince na Mýtince. myslím, že jste si vybral dobře. jsou tu i vznešenější hotely, ale v mnoha směrech se Mýtince nemohou rovnat. třeba takovou kuchyni a domácí prostředí budete jinde těžko hledat. o vstřícnosti obsluhy nemluvě. pokud by se něco zkomplikovalo, neváhejte mě vyhledat. nebo ve vážných případech určitě kontaktujte madame Postrachovou. její diskrétnost je neodiskutovatelná a přeci jen má možnosti, které my nemáme. oficiální. ale doufám, že nic takového nebude potřeba, že vše proběhn hladce.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon led 03, 2011 3:00 pm

(jej, vy jste oba..dajní..proto taky píšu to + za to:D co víme, třeba si u doktora Krafta z Mýtinky nechala v rámci krytí vnady zmenšit...hm? aby mi pak neproklouzla v měření "o prsa")
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eternity » pon bře 21, 2011 10:31 pm

naběhne v montérkách a vyvětrá, vytře a vše uklidí. co kdyby se přeci jen zase někdo ukázal, když uvede kancl a přilehlé prostory do pořádku. dá si sprchu a převlékne se. a zaskočí na Mýtinku na něco k jídlu. pošle jednoho z havranů za Morfeem, aby se za ní zastavil na Mýtince.
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity