ŠÁMBR SEPARÉ aneb zázemí

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: ŠÁMBR SEPARÉ aneb zázemí

Příspěvekod Beatrix » úte zář 22, 2009 12:10 am

+pozdraví sigi a než si sedne, tak si to tam pořádně prohlídne - jestli třeba někdo nestojí za závěsem..trochu paranoidní no+ takže...+odmotá si závoj, sundá klobouk a svlíkne kabát+ Já jsem Beatrix Stein, asi jsme osobně ještě neměly tu čest, ale jsem si jistá, že mě víceméně znáte...+sedne si a esi jí nabízela pití, tak by si dala perlivou vodu s citronem+ Mám takový delikátní...zájem a +prohlídne si ju, esi je věrohodná+ rozhodla jsem se obrátit na vaši kancelář. Předpokládám 100%ně seriozní a diskrétní jednání.
V podstatě jde o takovou...+neví jak to říct+ Chci, abyste mi zjistili co dělá Mário. Abyste chápala...trochu sme se...on v Americe, já tady...chci vědět co tam dělá. A s kým.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Decidela » stř zář 23, 2009 9:28 am

Rozvody a hledání koček neděláme! :lol:
"Yes, Severus. Yes."
Decidela
NEaktivní

Příspěvekod Decidela » stř zář 23, 2009 9:29 am

Neboj, Eternity má dost času a ujme se Tě, jen co se vynoří z kanceláře, kde se řešej buzny a bordel.. :mrgreen:
"Yes, Severus. Yes."
Decidela
NEaktivní

Příspěvekod Sigismunda » stř zář 23, 2009 12:15 pm

padej, Deci, tady je teď soukromá zóna, my tu jednáme ještě že zatím moc nezačaly
Beuš: nebojte se, to je Decidela, občas je mimo, ale patří k nám a tajemství zachová. tak mi dejte jeho fotky, nějaký rozvrh, kdy má kde být a zálohu, zaletím tam sama - Amerika, říkáte... tam většinou pracuje Tirage, ale tohle si vezmu na starosti asi raději sama - ona teď dělá pro vás, ne? tak aby nedošlo ke střetu zájmů...
Naposledy upravil Sigismunda dne stř zář 23, 2009 3:10 pm, celkově upraveno 1
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Decidela » stř zář 23, 2009 12:27 pm

No jo, no jo, už mlčím. *rozrazí dveře a zase vypadne*
"Yes, Severus. Yes."
Decidela
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » stř zář 23, 2009 7:01 pm

Co-to?! +zírá na decidelu a pak za decidelou+ No to bych vám teda radila, aby zachovala tajemství!!! Jestli se tohle dostane ven...+chytne docela vražedně výhružnej výraz+.

Tirage se o tom nesmí dozvědět! A už vůbec ji tam neposílejte! Potřebuju někoho kdo se umí chovat! +podá jí Máriovu fotku co má v peněžence+ Stačí si zadat jeho jméno do googlu...můžete si jich vytisknout milion...a bydlí tady. +bodne prst do mapy na místo jeho domu+. O peníze nejde, +položí na stůl slušně nacpanou obálku velkýma bankovkama+, ale chci slušně odvedenou práci.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Decidela » čtv zář 24, 2009 8:25 am

Eternity, tak jsem dočetla tu ságu. Představ si, oni to dokázali, ale v tom smyslu, že si potřásli rukama a šli si zahrát karty! No já myslela, že mě trefí šlak!! :oops:
"Yes, Severus. Yes."
Decidela
NEaktivní

Příspěvekod Decidela » pát zář 25, 2009 4:25 pm

Eternity, kam mám psát svoje soukromé hemzy? Nemají být obchodní věci v kanceláři a třesky plesky v chambre separée? *poposedne netrpělivostí* Byla jsem na pohovoru! Natrhla jsem jim tam zadky! Jsem sebevědomí samo! :P Lucius hadr! Ještě si k němu jednou najdu cestu.. :lol:
"Yes, Severus. Yes."
Decidela
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pát zář 25, 2009 10:43 pm

usmívá se záhadně, jako měsíc na hnůj
Deci, mám pro tebe překvapení, podzimní dárek - v separé se nacházejí klienti, kteří požadují diskrétnost. našinci, kteří požadují zábavu a svobodu, si jdou sem:
viewtopic.php?f=52&t=254&p=6561#p6561

Sigi a Beuš: jako bychom tu vůbec nebyly a vůbec nerušily. dobré pořízení a čaaaau.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Sigismunda » pát zář 25, 2009 11:58 pm

Bea: tak už snad konečně bude klid. omlouvám se, teprve se zajíždíme. ale na naše pátrání by to nemělo mít vliv.
a Tirage - nebojte, mám na ni takové lákadlo. myslím že je to s fatimou na chvíli zaměstná, tak bude dost času, než si vůbec všimne, že se něco děje. koupila jsem na příčné speciální zrcadlo. možná nám pomůže i s vaší záležitostí.
je tu ale jedna věc, která mi dělá starosti - a to asi budete muset zařídit sama. totiž Amon - váš ... hmm ... přítel. nebude se nám do toho plést?

zadívá se na Beu, co ona na to. a dolije ze džbánu vodu s citrónem, přisune sušenky

a taky bych nerada měla v patách někoho z vašich lidí - aby mě kontroloval. ne, že bych jim nezmizela, ale je to zbytečná práce a komplikace navíc.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity