Obchod

Magické vymoženosti a služby na prodej...

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Obchod

Příspěvekod Severus Snape » čtv srp 04, 2011 5:15 am

*pobaveně se pase na jeho eozpacích, ne každý den se mu stává, že k němu přijde žebrat někdo jako Lestrange skoro na kolenou*
Možná *protáhne neurčitě* Je tam jedna místnost, nepoužívám ji. Když si jí vyklidíš, můžeš zůstat - den, dva. O tom, co budu za to chtít, si promluvíme později. Chceš jít hned? *ušklíbne se*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Rabastan Lestrange » čtv srp 04, 2011 7:14 pm

+nejradši by mu vypálil na čelo rudý blesk za ten jeho pobavený úšklebek, ale – jen velice nerad si to přiznává - potřebuje od Snapea pomoc, tak je stiskne vztekle rty a spolkne kletbu. Ostatně, Snape mu právě nabídl nocleh+ Nejdřív bych skočil koupit tu láhev, slíbil jsem ti přece pozvání na skleničku. Pak můžeme k tobě +zarazí se, že to vyznělo jako pozvánka na rande+
Rabastan Lestrange
Mág

Příspěvekod Severus Snape » pát srp 05, 2011 6:18 am

*pokrčí rameny jako že ať dělá, jak myslí, a přemístí se k sobě domů*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » úte pro 13, 2011 1:13 pm

+na cestě po nákupech zapadne i sem a zvědavě se rozhlíží kolem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tessa » stř pro 14, 2011 3:31 pm

*vyjde ze zadních pokojů, kde mastili s Liamem karty* Dobrý...čím posloužíme?*zeptá se s úsměvem a odhaduje si ji*
Tessa
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » stř pro 14, 2011 8:43 pm

+otočí se k ní, když vejde a usměje se+ Dobrý den. Ráda bych si pořídila nějakou novou věc do své sbírky magických předmětů. Mohla byste mi nabídnout něco opravdu zajímavého? +pak ukáže prstem k jednomu regálu+ Docela mě zaujaly i tamhlety kouzelné lampy. Co vlastně umí? +zeptá se se zájmem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tessa » stř pro 14, 2011 8:58 pm

Tak magickou sbírku?*pousměje se a když ukáže k lampám, tak se jí úsměv rozšíří* samy o sobě jsou to jen lampy. Důležité je, co je uvnitř..jistě znáte legendy o džinech. Není pravda, alespoň u těhle, že by vám splnil tři přání a zmizel, ale jsou to docela..no, parchanti, co se týče vytáček. A někdy se jim tedy nechce moc ven..Každopádně mohou být skvělým pomocníkem - jde v podstatě o kouzelné duchy ohně, takže si umíte představit, že mohou být jak přínosní, tak smrtonosní. Říká se, že mohou člověku propůjčit sílu - fyzickou i magickou, dokážou ovlivňovat sny a spánek. Pokud se s ním spřátelíte, může být výborným pomocníkem, ale je vhodné být opatrný při formulacích. Jak jsem říkala, umí být pěkní parchanti a rozhodně nejsou jen poslušnými sluhy. Každý z džinů tady je jiný..Mohou na sebe vzít podobu, jakou chtějí nebo...jakou byste si vy přála. Pokud se mu zalíbíte.
Tessa
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » stř pro 14, 2011 9:22 pm

+zaujatě ji poslouchá+ Duchové ohně? Hm, to zní opravdu zajímavě. Jakým způsobem je možné dostat je ven... existuje nějaká kouzelná formule, kterou mi prozradíte při koupi... anebo je musím nějak přesvědčit, aby vylezli a poslouchali mně? +ptá se se zájmem, nebylo by vůbec špatné mít takového ducha, co by jí sloužil+ A hlavně... jak je dostanu pod kontrolu? Nerada bych, aby mi zapálili střechu nad hlavou.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tessa » stř pro 14, 2011 9:39 pm

každá lampa má svou formuli..můžete ji přeleštit, oni si pak na vás zvyknou a už není třeba je tahat ven složitě nějakými kouzly*uculí se* sami od sebe by vám neměli ublížit, pokud je nenaštvete..proto je neprodáváme někomu nezkušenému..ale vy nevypadáte jako typ, co by si s nimi nedokázal poradit. Dokud budete zadobře, nebude s nimi problém, v opačném případě začnou hledat skulinku, jak se zbavit služby u vás spíš, než že by vás mínili upálit. Ale každý je jiný, nedokážu vám říct, jak se který zachová...líbí se vám některá? zkuste, která se vám pocitově bude zamlouvat. Nedejte moc na vzhled, někdy je to matoucí a ve výsledku je jedno, v jaké lampě duch přebývá.
Tessa
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » stř pro 14, 2011 11:42 pm

+poslouchá její rady a instrukce a pomalu prochází kolem řady lamp a každou si důkladně zrakem prohlédne+ Tahle se mi líbí... ta s tou dračí hlavou +ukáže na jednu z nich+ Přitahuje mně něčím jako magnet. Co je zač? +dává pozor, aby nedopatřením lampu nepohladila a nevyvolala tak jejího ducha na světlo+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemeton - Magic Shop