+na Snapeovu rýpavou poznámku mu věnuje trochu pohoršený pohled+ Pochybuješ snad o platební schopnosti Lestrangeů, Snape? Kromě toho... hotely nemám rád. Nikdy nevíš, kdo v té posteli spal před tebou +pak promluví k Tess+ Určitě ne hada +ještě by si to s Luciusem pletli+ Jinak je mi vcelku jedno, jak bude zdobená +upřesní zhruba. Ale dřív, než slečna začne (na netu) v regálech hledat požadované zboží, se ledabyle zeptá+ Je možné připsat to na účet Lestrangeů v Gringott´s Bank?
*ušklíbne se a významně se na slečnu zadívá tím pohledem ´no neříkaj jsem to´, pak si ještě jednou důkladně prohlédne aparaturu a přikývne* Uspokojivé. Vezmu si ji. Můžete mi ji nechat v pořádku doručit ke mně domů?
Rabastan: *přimhouří oči a pak kývne* pokud u Gringottů máte účet, který pokrývá vaše výdeje, klidně si můžu šek nechat proplatit u nich... hotovost není třeba...*a jde se koukat po zásobách*
Severus: *zatváří se spokojeně, že se mu líbí a kývne* jistě... mohu poslat balík k vám domů, samozřejmě tak, aby se po cestě nerozbila...*vytáhne brk a pergamen, aby jí mohl napsat adresu, kam zboží doručit*
O tom vůbec nepochybujte, slečno, že pokryje +ujistí Tessu s úsměvem, nemá potřebu vysvětlovat, že Lestrangeovi jsou po Malfoyových druhá nejbohatší rodina v kouzelnickém světě. Co si ale neodpustí, je vítězný úšklebek směrem ke Snapeovi, že se spletl v odhadu. Zatímco čeká, až Tessa přinese zezadu požadované zboží, navrhne Severusovi+ Jestli nepospícháš domů, pozval bych tě někam na skleničku. Je vzácnost, žes vůbec vylezl mezi lidi.
*několika rozmáchlými tahy nadrápal na hranici čitelnosti svoji adresu a přitom jedovatě polohlasně utrousí* Doufejte, že je ten šek krytý, že mu bratr nepozastavil přístup k účtu. Ale bavme se o ceně spíš my.
Takže *obrátí se k Rabastanovi* skleničku říkáš? Hm, proč ne. Výběr lokálu nechám na tobě.
+nenápadně zaloví v kapse a zkontroluje, kolik zlaťáků má u sebe. Podle hotovosti vybere i podnik, takže pajzl+ Slyšel jsem o nějaké nové hospodě v Districtu. Prý tam mají dobré pivo a nestarají se, co děláš. Klidně si tam můžeš zakouřit jointa a nikdo ti neřekne ani slovo +láká ho+
*vrátí se mezitím s holemi, které rozloží po pultě* Co některá z nich? Jde do nich uschovat jak hůlka, tak případně úzká dýka nebo podobná zbraň s tenkým ostřím...
Snape:*vezme si od něj papír, zamžourá, pak kývne a naúčtuje mu zboží, cena není nijak nízká, ale vzhledem ke kvalitě pochopitelná* a jak je na tom váš šek?*koukne na něj s úsměvem, když mu podá účet* dodávka domů je v tomhle případě zdarma...
(waw, to je krása) +začne si prohlížet vystavené hole a obdivně bere do ruky jednu za druhou. Zaujmou ho obzvlášť ty s hlavami šelem, lva nebo vlka. Nemůže se rozhodnout, nakonec si ale vybere úplně jinou, tu, která se k němu dokonale hodí+ Vezmu si tu černou se stříbrnou lebkou.