Eil: Tak tady na ukázku, všechny jsou stříbrné (moderní set, a pak starožitné: se třemi safíry, klasické, art nouveau, art deco, k těm starožitným pak jednoduchou stříbrnou sponu, aby se to nebilo):
máme možnost sehnat i výraznější, ale pokud nechcete, aby strhávaly pozornost...
Chvíli se rozmýšlí, ale pak se rozhodne pro ty starožitné, tak nějak jí nejvíc padly do oka a ke Creaganovi se budou hodit. Vzala bych si ty starožitné.
Nechá teda odnést ty květované k pokladně, ostatní zas pověsí*
Podívám se, kostýmek v zelené zatím nemáme, ale můžete si napsat požadavky do naší objednávkové knihy, a my vám nabídku doručíme a posléze i vybrané šaty (objednávková kniha je ve ve vedlejším tématku:) ) *odběhne se podívat ještě po večerních šatech*
Jarla: určitě si můžeme tykat, taky se mi zdá, že se tak nějak známe - minimálně od vidění a myslí si: to mi teď říká spousta lidí, že se jim zdá, že se od vidění známe nějak dlouho. asi je na čase změnit značku kosmetiky - asi vypadám jako starožitnost pěké šaty. ty květy - to se k tobě hodí. tak jsem se ráda seznámila, ale už musím běžet, nebo mě v kanclu sežerou. přijď se někdy k nám podívat. aspoň na něco k pití.
ke všem přítomným: nashle a vypadne s jasnou myšlenkou, že se musí brzy vrátit a prohlídnout a vyzkoušet si tamty šatičky, tyhle botičky, koupit nějaký ten dárek, ...
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
*Po dlouhé době zavítala do Příčné a hned do nového obchodu. Vejde* Zdravím. Ale, tady je tedy plno *usměje se na přítomné známé* (sorry, i když jsem četla zpátky, nevím, jestli už někdo neodešel, takže pokud se ke mě přihlásíte, pokecáme)