Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 11:30 pm

Tir: No, tvrdej jako skála jsem byl už od toho prvního kompletíku, cos měla na sobě...+vzdychne jí do ramene a tře si modřinu na krku.+ Tak jsem nelhal! +Usouženě na ni kouká a hladí ji zadeček. Nejradši by s ní splynul a celej se v ní rozpustil, ale teď ji manévruje k rychlému ústupu.+ Obleč se ještěrko, já půjdu zaplatit ty hadříky a rychle pryč! +Posbírá na věšáčcách poslední dva modely a jde hledat nějakou obsluhu, aby se vydal z posledních peněz pro své i Tiragino potěšení.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 11:37 pm

Fab: kam? kam pryč? je trochu zmatená a rychle se obléká. počkej... štrachá po kapsách kabátku kartu. na. my tu máme otevřenej účet... to jede přes Gringotovi... dává mu kartu do ruky. no tak. když si ji nechce vít. bude to jednodušší... a pokračuje ve strojení.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 11:42 pm

Tir: Kamkoliv...domů, do špitálu...někam, kde mi ty mašličky ukážeš znovu....+Pak se ale ovládne.+ Nebo tě pozvu nejdřív na dortík a kafe, a pak doma dostanu dárek k narozeninám, jo? +Vezme si od ní kartu, ale stejně ji nepoužije, protože je to hrdý chlap a radši bude chroustat pampelišky než by přiznal, že má prd.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 11:50 pm

Fab: tak mi ukaž, kde pracuješ... já ti sežeru bomboniéru od pacientů, jo?... snaží se zamluvit jak kartu, tak narozeniny. tak nějak tuší, jak to s placením dopadne a je jí líto, že utratí prachy za blbosti, kterejch má doma plnej šuplík a ještě, když jsou ve fázi, kdy by na ni skočil, i kdyby měla falnelovou košili po babičce.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 11:53 pm

Tir: Tak jo, jestli tam ještě nějaká zbyla. Molly to všechno sežere. Ukážu ti laboratoř a lůžkové oddělení...máme i VIP pokoje pro jednoho...+Zamlouvá kartu a je mu jedno, že bude zbytek měsíce loudit svačiny od Moll, ona ho hlady umřít nenechá. Chce, aby byla Tir spokojená a kašle na všechno ostatní (v překladu...je to zamilovanej truhlík, kterýmu se to musí odpustit :D )
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob bře 13, 2010 12:01 am

Fab: (jo, to ať dělá často. Tir bude v kolektivu oblíbená.
asi brzo zjistí, že svačiny do práce se rovnou dělají pro dvě osoby...
ona mu asi odpustí fakt skoro všechno.)
tak jo. dobře. zaplať a jdeme - já si musím odskočit ještě. jde se dodizajnovat na záchod a nechá mu soukromí u placení - a taky ať si ty divný věci v kabince prodavačkám vysvětluje on :).
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Zaměstnanec » sob bře 13, 2010 12:46 am

+nenápadně stojí u pokladny a sepisuje tam cosi strašně zaujatě, s úsměvem koukne na Fabiena, když k ní přijde a usměje se+ Přejete si, pane?
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Fabien » sob bře 13, 2010 1:05 pm

Zaměstnanec: +Vesele se pochechtává a šklebí na prodavačku.+ rád bych zaplatil tady ty dva oblečky. Červené mašličky...černé mašličky...+ nábožně pokládá prádýlko na pult.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Zaměstnanec » sob bře 13, 2010 1:11 pm

Jistě, pane. +namarkuje mu to a vezme od něj peníze+ Hezký den! +usměje se a vůbec to není poťouchlý úsměv+
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Fabien » ned bře 14, 2010 10:25 pm

Zaměstnanec: +Uchechtne se.+ Díky, myslím, že dnešní den bude opravdu hezký.+ Pok se slečně zadívá do obličeje.+ Máte nějaký tik, že se tak šklebíte? Zajděte ke mně do špitálu, já vám to spravím!+ Líbezně se usměje, popadne balíčky, Tirage a vyrazí z obchodu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Boutique