Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 9:54 pm

Tir: Tenhle hadřík těm tvejm potvorám nedá moc práce zničit...+Houkne za ní do kabinky a čeká co bude. Když znovu vyjde, má Fab co dělat, aby se udržel na nohou. Mašličky ho vyhodí ze sedla. Chce si na ně sáhnout, ale není mu to dovoleno, což ho pěkně naštve a nacpe se za Tir do kabinky.+ Mašličky nádhera, máš tam ještě něco? koupím ti všechny...třeba se i zadlužím...+Zamanévruje ji do koutku kabinky a tam ji hluboce políbí, rukama přitom hledá mikromašličky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 10:00 pm

Fab: zakloní se v polibku a neubrání se, aby se nepřidala svým jazykem. pak se trošku vzpamatuje a chytá ho za ruce a brání se trochu. Fabienku! neblázni! tady ne... škemrá, ale celá se pod jeho rukama a pohledem třese. neznič mi to... ještě jsme to ani nekoupili... já ti to říkala... nezvládá se už jeho náporu bránit. a ani až tak moc nechce...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 10:11 pm

Tir: +Opatrně se dotýká prádýlka, aby ho nepoškodil, když ještě není zaplacený, ale zbytek jejího těla hladí a laská vášnivě.+ Já myslel, že to vydržím...+uculí se+..kecám, věděl jsem, že to nezvládnu, ještěrko! +Pevně ji chytne za zadeček a zvedne jí nohu, aby mohl přitisknout svou erekci utěsněnou v kalhotech, na její prcinku (děsnej výraz, ale nic jinýho mě zrovna nenapadlo :lol: :( )
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 10:19 pm

(no hnus, velebnosti! :lol: )

Fab: týýý! a já se tak ovládala! kousne ho do rtu. pozor na mašličky... sundavá si rychle podprsenku a věší ji na háček v kabince, aby se jí nic nestalo. mě se líbí... chci je domů... otře se o jeho rozkrok a pak mu ucouvne s opatrně si sundá i kalhotky. trochu zrudne a řekne. tak teď už si je koupit musíme... a začne se mu dobývat rukou do poklopce. a líbá ho na krku. jak se zbavila drahého prádla, tak už se taky přestává ovládat. ale ještě si uvědomí. ale musíme potichu... šeptá mu zadýchaně.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 10:40 pm

Tir: Budu tichej jako rybička!...Když si to prádýlko koupíme...a když teď...+ Rychle si sundavá kalhoty, popadne Tir pod zadečkem, přitiskne ji ke zdi, vyzdvihne si ji a prudce do ní vstoupí.+ Tohle budeme ....kupovat prádýlko...pořád+ snaží se šeptat a radši ji začne líbat.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 10:51 pm

Fab: obejme ho kolem krku, opře se o zeď a tiše kňourne, když si ji tak prudce vezme. zaboří mu obličej mezi krk a rameno, aby ji nebylo slyšet a pohybuje se proti němu. a to bylo jenom malé večerní... tos ještě neviděl, co jsem ti vybrala k narozeninám... tiše ze sebe dostane mezi tlumenými vzdechy. a když Fabien ještě zrychlí, musí ho opravdu kousnout do ramene, aby ji nebylo slyšet na celý obchod... ještě že je zaměstnanec disciplinovaně ve skladu...
Naposledy upravil Tirage dne pát bře 12, 2010 11:00 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 10:57 pm

Tir: K narozeninám? +Vydechne trochu hlasitěji a sykne, jak ho Tir kousne. Má pevně zavřené oči, jak se snaží se ovládnout, ale jeho pohyby se zrychlují.+ Chci to vidět!+ Je rozjetej a jak si Tir prudce bere, cítí, jak se s nimi celá kabinka chvěje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 11:04 pm

Fab: má velké potíže mluvit a nebýt moc hlučná. jezdí mu rty i zubama po krku. asi budou cucfleky... :lol: nic ti neukážu... bys jim zbořil barák. přizpůsobuje se jeho tempu. až doma... až budeš mít narozeniny... hledá jeho rty a ústa a líbá ho a vzdychá mu do nich, protože jeho zběsilá rychlost ji právě dostane na vrchol.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 11:11 pm

Tir: (Cucfleky?...To se Molly v práci nachechtá! :lol: :lol: )

Doma...dneska..+škemrá Fab a zatíná prsty do jejího zadečku, jak jí pevně drží.+ Narozky mám až v červnu! +A pak až úplně bez ovládání vykřikne stržen jejím i svým orgasmem, zvrátí hlavu a v rychlých krátkých intervalech se do ní vyprazňuje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 11:22 pm

Fab: rychle mu zacpe pusu dlaní a sama už jen tiše kňourá doznívajícím orgasmem. ještě pořád prudce oddychuje. a drží se ho. a pomalu si uvědomuje, že spolu asi nebudou moct jen tak jít ani pro rohlíky, natož pro spodní prádlo... :lol: skála... prohodí a začne se mu tiše smát. na rameni, na modřině od zubů... ona zase asi bude mít pár dní obtisknuté jeho prsty na zadku... :roll:
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Boutique