Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 8:20 pm

Tir: Tak proč tu jsem, když nemůžu kontolovat? +Trochu se urazí, ale doufá, že to nějak okecá.+

Zaměst: Dobrej. Tady pro slečnu nějaký krásný prádýlko. Něco opravdu speciálního, co by jí padlo a slušelo a...tak vůbec.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 8:28 pm

Zaměstnanec: dobrý den. já... já se podívám... trochu se stydí, protože oba mají na čele napsáno, o co jde. :D a prohlíží.
(mrknu do nabídky. a kdyžtak sem dám odkazy.)

Fab: no, podívá se na něj a usměje se a kousne se do rtů. potichu se zeptá: myslíš že to vydšžíš...me? opraví se na poslední chvíli, protože si uvědomí, jak to s nimi je. a nervózně se ohlíží po prodavačce.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 8:34 pm

Tir: Já umím bejt jako skála. Úplně netečnej a tvrdej...+zarazí se, co že to zase řekl (i když je to v bodě 2 pravda :lol: )+ a ty budeš mít moc práce se zkoušením, takže já bych se nebál.+ Tváří se odhodlaně, ale pokukuje po kabince a zkoumá očima její velikost.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 8:40 pm

Fab: tak jo, ale musíš být hodnej. jinak nás vynesou v zubech... dobře se baví "skálou". a těší se, že se ještě pobaví... v soukromí... :roll: :D
odkráčí ke kabince a nese si pár věcí, co našla. tak pro začátek něco skoro klasického... zaleze do kabinky a zatáhne mu závěs před nosem. až tě zavolám. vykoukne ještě a zapluje.
Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 8:48 pm

Tir: +Nenápadně nakukuje za závěs, vždycky malilinko ho poodhrne a nakukuje, ale jinak se zatím drží zpátky. Tirage vyleze v prádélku ven a on ji kriticky prohlíží. Opatrně přejede kolem lemu kalhotek a zatahá za ozdobnou šňůrku.+ No, já nevím... není to takové...usedlé? +Protáhne nespokojeně a pohladí jí po zadečku.+ Co tam máš dalšího? +Rád by se k ní přitiskl, ale ví, že by se skála začala rychle drobit.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 9:02 pm

Fab: hm, tak usedlé... no, až půjdu k doktorovi... hodí lehce přezíravý xichtík. a zapluje za závěs a baví se tím, jak mu způsobí erozi... skáály :lol:
a navlíkne se do něčeho dalšího. co tohle? jednoduché, praktické a vkusné. udělá pózu.

Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 9:06 pm

Fab: +Hučí přes plentu.+ Jako lékař bych to nedoporučoval ani na vyšetření.+ Mrkne na druhý model.+ A tohle taky ne! Jdeš snad na pohřeb? +Přesto překontroluje kalhotky velmi důkladně a tlačí se za ní do kabinky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 9:22 pm

Fabien píše:Fab: +Hučí přes plentu.+ Jako lékař bych to nedoporučoval ani na vyšetření.+ Mrkne na druhý model.+ A tohle taky ne! Jdeš snad na pohřeb? +Přesto překontroluje kalhotky velmi důkladně a tlačí se za ní do kabinky.+

Fab: bych šla k někomu jinýmu. to je kontraproduktivní, léčit známý... vyplázne na něj jazyk a odstrčího. máš čekat venku...

Zaměstnanec: rozpačitě se usměje na prodavačku, která, zlatíčko, jí nese náruč dalších modelů. a něco z toho popadne.

Fab: vydrž! navlíkne to na sebe. rozpaží a otočí pokrčená kolena na jednu a na druhou stranu. vrtí zadečkem a předvádí se. ještě že tam nikdo jiný není. tohle není pohřební... a je to dost vzdušné... uculí se.

Obrázek
Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 12, 2010 9:34 pm

Tir: +Radši se opře o zeď a ovívá se Léčitelským věstníkem (číslo 2, ročník 5436)+ Tvůj jediný možný přípustný lékař je Molly, jasný? Zvlášť pokud se hodláš producírovat v ordinaci v těhle mikrokalhotkách. +Plácne ji přes vyšpulený zadeček.+ Tak tohle by možná šlo na nějaké výletní odpoledne....+Udělá vilný obličej.+ Ale co na večer?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 12, 2010 9:49 pm

Fab: jau! surovče! zapřehání si. ještě se zanakrucuje a prohlíží se v zrcadle. myslíš, že v tom můžu venčit bobulovité? Berryho s Bebe? hodí se mi to k nim? budeme ladit? předstírá snobku.
vrací se do kabinky a mrkne na něj. nooo, na večer... mám jeden typ... zaleze a oblíkne se. co myslíš? malé večerní... usmívá se na něj a oči jí září. ale drží se mimo jeho dosah.

Obrázek
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Boutique