Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod fatamorgana » úte črc 21, 2009 2:47 am

Tirage: tak se mi zdá, že se blíží šéfová. uklízí jejich papíry a připravuje si něco z nich, přemístí kotě z důležité hromádky papírů pod stůl, kam mu strčí něco dobrého, aby zůstalo
ke všem přítomným, co se s nimi ještě nezná: ahoj, fatamorgana. mávne na ně
Naposledy upravil fatamorgana dne úte črc 21, 2009 3:32 am, celkově upraveno 1
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » úte črc 21, 2009 2:56 am

zavlní se zeď a z ní vyjde se zavřenýma očima průhledný obraz Eternity, jak pomalu otevře oči, zaostří se a zhmotní
ke všem: Zdravím jde ke stolku k fatamorganě jak je? máte to pohromadě? sepsáno?
yohannka: ahoj, dala bych si gin s tonikem, prosím. a vyřídíme účty, ať ta sekera není moc velká. co žáby, nezlobí?
Bea: snad tu byly trochu potíže s vepříky, tak tohle by to mělo vyřešit, podává jí něco holky to kdyžtak zvládnou přestříkat. když vás ta barva irituje, hodíme to elegantně do černa. a jak se jinak vede?
E+C: prý se vám líbánky vydařily? tak to mě těší a ještě jednou blahopřeju! jde jim podat ruku
ke všem, co se s nimi ještě neseznámila: zdrvím, Eternity.
Přílohy
case-study-spray-top.jpg
case-study-spray-top.jpg (26.52 KiB) Zobrazeno 84 krát
Naposledy upravil Eternity dne úte črc 21, 2009 3:20 am, celkově upraveno 1
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » úte črc 21, 2009 3:08 am

Et: tady to je. jak dlouho se zdržíš? posouvá k ní svoje pivo nechceš se napít? je něco důležitého v kanclíku?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » úte črc 21, 2009 3:16 am

fatima: ne, dík, já za chvilku budu mít svoje pití. trochu se zdržím. je celkem klid, dovolená, dalo by se říct. řešíme nějaké drobnosti s Decidelou u nich na Manoru, ale je to pohodový. a piva mám už dost, ty zdravotní vycházky do pivce... ale trpaslenka Arnold jinde než na kočáře neusne a je potřeba mít cíl cesty..., znáš to, "běžný Manor". ušklíbne se citátu a probírají papíry a ještě si něco dolaďují do kanclíku
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte črc 21, 2009 3:30 am

Et: čau Et. tak kancl jede bez potíží? to je fajn. a koukám že máš noční, co? my jsem si tu taky užívali. ten účet asi budeš muset brát dost sportovně, rozjeli jsme to tu, kdyžs nás pozvala. Amona to tak zmohlo, že se ani neozývá. Snad ten svůj nápoj přežil - asi mu to navodilo jen koma jde se na něj opatrně podívat, jestli je živý. nebo že by ho tak paralizovalten nový film?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » úte črc 21, 2009 9:54 am

E: Beuš, díky s chutí si zakrojí medovníku, když tu uslyší narážky na Pentagram Ale, že nám to tam seklo, co? zahraje to do autu, protože jí už Pentagram ničím nedokáže překvapit...

C: Mně to sice trošku vadí, přeci jen nám mohli dát pokoj aspoň na líbánkách, ale tohle už je život. To víte, celebrity nikdy nemají klid zkouší vtipkovat
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » stř črc 22, 2009 4:26 pm

Et: gin s tonicem! a to si dám takyy +už jim to míchá a háže tam tuny ledu+ kdyby něco, tak piju jenom tonic... ty žáby jsou skvělý, občas na ně koukám a je to lepší než televize. Nojo asi bych vážně měla pít jenom ten tonic. +Nachystá jí účet co tam mají založenej.+

Eillen: pláže, voda, teplo... motorky... úplně vám závidím, to muselo být fakt skvělý
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát črc 24, 2009 12:30 am

yohannka: jasný, já to neprásknu. a ten led - to se stejně naředí. žabky jsou fakt zábavný, ty jejich škleby. a mají vysoké procento úspěšnosti při předpovídání počasí. dopije a srovná účet, trochu sice při pohledu na cifru zamrká, ale zaplatí díky a zase někdy. zajdu, až mi to vyjde.

Tir+fata: holky, stavte se občas alespoň jedna v kanclu, než se vrátím z dovolené. kdyby něco, voolejte mně nebo Decidele. sbalí papíry, co chtěla

do lokálu všem: tak si tu užívejte, já už musím jít. snad příště budeme mít lepší příležitost si popovídat a zavře oči, zatváři se nepřítomně a za chvilku je skutečně nepřítomna. zmizí.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pon črc 27, 2009 1:30 pm

yohanka: Ano, bylo to krásné. Ale přiznám se, že se mi začalo stýskat po prckovi otočí se k Beatrix a čeká, jestli jí řekne, kdy si Michaela bude moc vzít domů
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » úte črc 28, 2009 2:31 pm

+cukne sebou, protože posledních pár hodin zírala na spícího amona s naprosto nepřítomným pohledem+ kdo? co?! +rozhlíží se zmateně+ dítě? jaký?! +kulí oči, pak se vzpamatuje+ jo Michael! je nahoře...dojdu pro něho...+vyběhne tam, čapne Máriovi prcka a už s ní sbíhá dolů+ tak tady to robátko máte! Byl neuvěřitelně hodnej! Doufám, že do něho doma necpete rohypnol.... +a předpokládám, že je yohannka obsluhuje+

Amon: +uvelebí se ve spánku pohodlně na sedačce a spí dál, co v tom hicu taky jinýho dělat, a vůbec mu ani nevadí, že si k němu vleze sněhulák a funí mu do xichtu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince