Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka
Fabien píše:+Mrkne na vinětu.+ Co to pijeme?...Hm, jak asi chutná rakouské víno? Počítám, že bude trpké jako všechno ze střední Evropy, co?+ Nalije jim a přivoní ke sklence.+ Ale voní to hezky......Ale lízátko k tomu? Vlastně proč ne! No, já když dojde na postel, tak mám docela rád ženu takříkajíc na kolenou. +Ušklíbne se a divoce zašermuje lízátkem.+ Nejsem žádnej velkej šéf, před kterým by baby padaly na zadek v běžným životě, ale o to lepší je ten moment překvapení v posteli. Ale nepopírám, že některý ženský bych nechal dělat cokoli...teda dokud by mi nechtěly řezat ptáka. To už by moc psina nebyla. Jóóó a když je kočiček víc pohromadě to taky není blbý......+Pak se zachechtá a poklekne před Beu.+ Tak a teď máte všechny trumfy v rukávu, krásko!
Fabien píše:+Zvedne hlavu a podívá se jí dost drze do očí.+ Co s těmi trumfy? No, nejlépe je vytáhnout z rukávu a zastrčit je do dekoltu, tam jim bude dobře.+ Zase vyskočí a cestou nahoru stihne olíznout Beino lízátko způsobem, který se dá vyložit pouze jako vyzývavá perverze.+ Nemám psychiatra. Nepotřebuju ho. Já mám Molly...to je terapie nad zlato. +Odplachtí zase k oknu, vystrčí ven ruce a hůlkou tam chvíli čaruje. Pak se vnoří zpátky do místnosti a drží v ruce hrací skříňku.+ Teda to vaše opatření proti kouzlům mi brzo způsobí omrzliny. +Natáhne strojek, který začne jemně hrát.+ Nechcete si zatančit mezi kastroly?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků