Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Kuchyň

Příspěvekod Beatrix » pon úno 01, 2010 4:11 pm

+podá jim flašku s nějakým divným německým napisem a dvě skleničky a kývne na něho aby nalil, lapne z poličky dvě lízátka, jedno dá jemu a druhý začne zaujatě zamyšleně olizovat+ V posteli mám ráda jak co, jak od koho. +upřesní+ Není to otázka preferencí. Nicméně zmrzačit sebe ani ostatní prvoplánově v plánu nemám.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon úno 01, 2010 4:59 pm

+Mrkne na vinětu.+ Co to pijeme?...Hm, jak asi chutná rakouské víno? Počítám, že bude trpké jako všechno ze střední Evropy, co?+ Nalije jim a přivoní ke sklence.+ Ale voní to hezky......Ale lízátko k tomu? Vlastně proč ne! No, já když dojde na postel, tak mám docela rád ženu takříkajíc na kolenou. +Ušklíbne se a divoce zašermuje lízátkem.+ Nejsem žádnej velkej šéf, před kterým by baby padaly na zadek v běžným životě, ale o to lepší je ten moment překvapení v posteli. Ale nepopírám, že některý ženský bych nechal dělat cokoli...teda dokud by mi nechtěly řezat ptáka. To už by moc psina nebyla. Jóóó a když je kočiček víc pohromadě to taky není blbý......+Pak se zachechtá a poklekne před Beu.+ Tak a teď máte všechny trumfy v rukávu, krásko!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » pon úno 01, 2010 5:25 pm

Fabien píše:+Mrkne na vinětu.+ Co to pijeme?...Hm, jak asi chutná rakouské víno? Počítám, že bude trpké jako všechno ze střední Evropy, co?+ Nalije jim a přivoní ke sklence.+ Ale voní to hezky......Ale lízátko k tomu? Vlastně proč ne! No, já když dojde na postel, tak mám docela rád ženu takříkajíc na kolenou. +Ušklíbne se a divoce zašermuje lízátkem.+ Nejsem žádnej velkej šéf, před kterým by baby padaly na zadek v běžným životě, ale o to lepší je ten moment překvapení v posteli. Ale nepopírám, že některý ženský bych nechal dělat cokoli...teda dokud by mi nechtěly řezat ptáka. To už by moc psina nebyla. Jóóó a když je kočiček víc pohromadě to taky není blbý......+Pak se zachechtá a poklekne před Beu.+ Tak a teď máte všechny trumfy v rukávu, krásko!

To je místní specialitka, má své kouzlo, že? +ochutná, je to nějakej hodněprocentní alk, ale fakt dobrej+ Rakouské? Mmm..já vína moc nepiju, ale to ne. Právě tady s vínem zacházejí velmi elegantním způsobem. Něco jako italové. Víno je nad zlato.
Lízátko se hodí ke všemu, ne? +olízne ho dost perverzně+
+nakrčí čelo při slově "pták" a lehce nakrčí ret+ Jsou muži, před kterými si ráda kleknu, +dívá se mu do očí+ ale vy byste měl svému psychiatrovi doporučit, aby vám předepsal nějaké léky na zklidnění. Kočičky a pejsky seženete jedině ve zverimexu. +ušklíbne se+ a určitě hodně pohromadě.
Vážně? +dívá se na něho z vrchu - doslova i obrazně+ A co bych s těmi trumnfy měla zhrubatak udělat?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon úno 01, 2010 6:09 pm

+Zvedne hlavu a podívá se jí dost drze do očí.+ Co s těmi trumfy? No, nejlépe je vytáhnout z rukávu a zastrčit je do dekoltu, tam jim bude dobře.+ Zase vyskočí a cestou nahoru stihne olíznout Beino lízátko způsobem, který se dá vyložit pouze jako vyzývavá perverze.+ Nemám psychiatra. Nepotřebuju ho. Já mám Molly...to je terapie nad zlato. +Odplachtí zase k oknu, vystrčí ven ruce a hůlkou tam chvíli čaruje. Pak se vnoří zpátky do místnosti a drží v ruce hrací skříňku.+ Teda to vaše opatření proti kouzlům mi brzo způsobí omrzliny. +Natáhne strojek, který začne jemně hrát.+ Nechcete si zatančit mezi kastroly?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » pon úno 01, 2010 8:49 pm

Fabien píše:+Zvedne hlavu a podívá se jí dost drze do očí.+ Co s těmi trumfy? No, nejlépe je vytáhnout z rukávu a zastrčit je do dekoltu, tam jim bude dobře.+ Zase vyskočí a cestou nahoru stihne olíznout Beino lízátko způsobem, který se dá vyložit pouze jako vyzývavá perverze.+ Nemám psychiatra. Nepotřebuju ho. Já mám Molly...to je terapie nad zlato. +Odplachtí zase k oknu, vystrčí ven ruce a hůlkou tam chvíli čaruje. Pak se vnoří zpátky do místnosti a drží v ruce hrací skříňku.+ Teda to vaše opatření proti kouzlům mi brzo způsobí omrzliny. +Natáhne strojek, který začne jemně hrát.+ Nechcete si zatančit mezi kastroly?

Do mého výstřihu už se toho moc nevejde...+tohle si může dovolit prohlásit docela sebevědomě, jak jí olízne to lízátko, tak zůstane jak opařená, pak se na to zatváří jako by jí ho vyválel po zemi a znechuceně odloží lízátko do popelníku a jakoby si opráší ruky+ no...
Tím bych si nebyla tak jistá..+tím psychoušem+ Jste na kouzlech závislý. +podotkne+ Zkuste se od nich odprostit. +kývne za sebe+ my tu máme například rádio a bohatý výběr cédéček, nepřišel byste tak k omrzlinám...tančit? já? to není nejlepší nápad...+váhá+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon úno 01, 2010 10:46 pm

(Vidíš, kazeťák - to mě nenapadlo!)

+Mávne rukou nad hloupými mudlovskými výtvory a nabídne jí ruku.+ No tak, nenechte se pobízet! Tanec uvolňuje stres ...to nás učili ve škole....a taky zklidňuje napětí v těle. Pomůžeme si oba! A musím být závislý na kouzlech. Zkuste jednou dávat dohromady nějakýho ubožáka, s kterým si pohráli vaši kámoši smrtijedi nebo mudlovská mafie. Když to přežije a rodina chce, aby přežil i nadále, tak nic jinýho než kouzla nepomáhá.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » úte úno 02, 2010 3:45 pm

Stres? Napětí? +sjede ho pohledem a lehce zabloudí do nižších partií+ Vy jste snad...napjatý? +zaartikuluje důkladně a zavrtí hlavou+ Ne, vážně to není dobrý nápad. +a nehne s ňou+
Je rozdíl mezi tím používat kouzla v nutných situací a ve Vašem případě v práci a ...pořád. +rozhodí rukama+ Ale klidně si poslužte + s tím kouzlením+ jenom pozor na ministerstvo, tohle je mudlovská oblast.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte úno 02, 2010 4:59 pm

U Merlina, co mi má co ministerstvo mluvit do kouzlení! Zvlášť, když je to ministerstvo kouzel. Maj být rádi, že mi kouzelníci ještě nejsme druh na vymření. Fakt proti mudlům nic nemám, ale je jich čím dál víc. A taky neříkám nic proti tomu, že tady dranděj na motorkách a jinejch vejmyslech!
+Mrkne, kam se Bea dívá.+ Zas až takhle napjatej nejsem, milostivá. Takové věci se mi po smažáku a pár dortech nestávají. Ale pro upřesnění dodávám, že s napětím tohoto druhu potíže nemám.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » úte úno 02, 2010 5:44 pm

+našpulí přemýšlivě zase pusinku+ Vím já...jenom "jsem zaslechla" +ví to totiž každej blbec+, že před mudlama se kouzlit nemá. Toť vše. A uvědomte si, pane Hitlere, že tou menšinou jste vy. Případně my. A když vymřeme, vůbec nic se nestane. Mudlové jsou mnohem víc životaschopní než my, nespoléhají se na zázraky a musí vynaložit snahu, než jim něco spadne do klína. Jsou prostě +ušklíbne se+ lepší. Ve všem. +významně+
To máte blbý, někomu stačí i trochu šlehačky...+vezme si z ledničky čokoládovej dortík s tunou šlehačky a elegantně ho žere+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte úno 02, 2010 9:11 pm

+Zvedne oči v sloup, protože Beino nevyrovnané chování by porazilo i bejka.+ Tak helejte slečno chytrolínko...někde jsem zaslechl - a ví to každej blbec - že když se mudla octne v kouzelnickým světě, tak by měl občas s nějakým tím kouzlíčkem počítat! A pochopitelně, že mudlové musí vynaložit větší snahu na přežití, protože jejich ledabylé zacházení s vlastními schopnostmi je do nebe volající. Copak to nechápete? A jestli myslíte, že jsou lepší v sexu? Jasně, někteří asi ano. To je individuální záležitost - v tom je fakt jedno, kdo je kdo. +Sleduje ji, jak se láduje šlehačkou.+ Ale jestli vás vzruší jen prostý dláboš, pak chápu, že i průměrně nadaný muž (a to je jedno z jaké strany) vás může uspokojit. Pak ale nechápu, proč s tím děláte takový ciráty. +Znechuceně si odfrkne a dopije skleničku.+ Vážně by mě zajímalo, o co vám jde. Vyprovokovat a ponížit? Možná jsem blázen, ale ne pitomec! A kdo je to vlastně ten Hitler?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince