Dinig room

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Dinig room

Příspěvekod Margarit Black » pon srp 03, 2009 1:43 pm

Outside
Obrázek

Inside
Obrázek
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Re: Dinig room

Příspěvekod Margarit Black » ned lis 28, 2010 1:36 pm

*vyhrabe se z postele a vlezla do koupelny* WTF?! *kouká na sebe vyděšeně do zrcadla* Tý jo, to jsou kruhy, jak bych od někoho dostala po držzce *umyje si obličej a jde pohledat svoji rodinku, kterou najde spořádaně u stolu, jak baští..chvílustojí u futer a s spokojeně si je prohlíží, když Sirius zvedne hlavu, tak se na něj usměje* Dobré ránko *protáhne se a jde k nim*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » ned lis 28, 2010 1:48 pm

Dobré ráno, šípková růženko *vrátí jí úsměv, ale malá opět upoutá jeho pozornost, bo lžičkou kope v misce* Tak, tak ne, zlatíčko *vrtí hlavou, vezme jí lžičku a krmí ju rači sám* Jak ses vyspala? *kouká na Meg a pak na malou, aby se jí trefil do pusy*

Meg: Kupodivu jsem spala jako mimino *uculí se* A co ty? malá tě vzbudila? *trochu starostlivě*

Sirius: Ne, nemohl jsem spát, tak jsem byl u ní celou noc *pokrčí rameny*

Meg: *povzdechne si* Ty teď často nemůžeš spát, co?

Sirius: Tak nějak *unaveně pokrčí rameny a raději se věnuje malé...nechce o tom mluvit*

*Meg se raději věnuje snídani a denímu tisku*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » sob zář 03, 2011 12:44 pm

*konečně se dohrabe domů..po X týdnech a první, co udělá, vyžere málem celou ledničku* Mhmmm... *pochutnává si s plnou pusou a vytahuje nějaké věci ven a dává si je na talířek..pak zavře ledničku a nadskočí půl metra, jak se svého muže lekla* Ježiši Kriste! Siriusi! *zahaleká na něj..naštěstí stihla polknout* Zbláznil ses?! *opře se o linku, aby to s ní nešlehlo*

S: Nevím, kdo tady vyžírá ledničku *zakření se a šlohne jí pár kuliček hrozna*

M: No jo, měla jsem hlad *uculí se a pleskne ho po ruce* Necháš to! *zakření se a jde si sednout ke stolu i se svým talířkem*
*Sirius si sedne naproti ní a na chvíli ju pozoruje..zvažuje, jak se jí má vůbec zeptat, aby se nezhádali..uzobává hrozno..pak se nadechne* Zlato? *pozoruje ju zpoza trsu hroznů*

M: Mhm? *vzhlédne k němu a prohlíží si jeho čerstvě oholenou tvář*

S: Předem chci říct, že ti nic nevyčítám nebo tak *začal se obhajovat dřív, než vůbec řekl, o co jde* Každý si potřebuje od druhých odpočinout, upustit páru, jak se říká.. *Meg na něj zírala a čekala, co z něj vyleze..i když moc dobře věděla, CO z něj vyleze..ale vůbec mu to neulehčila* Jen jsem se chtěl zeptat, že jsi napsala dopis před pár týdny a říkala jsi, že už jsi v práci skončila, tak jsem myslel, že se vrátíš domů a ty nikde *jeho hlas byl klidný, trochu posmutnělý* Tak jsem si říkal jestli... *vzduch se mu v krku zadrhl* jestli to nebylo kvůli mně...třeba už mě máš dost a..a nechceš už se mnou být *koukal na kuličky hrůznů a jeden v ruce žmoulal..tak tohle Meg teda opravdu nečekala, že z něho vyleze..wow, ty ses teda změnil, pomyslela si v duchu*

M: *její vypleštěné oči Sirius opravdu vidět nemohl* Co to...? *nechápavě zatřepe hlavou* Siriusi, zlato, to vůbec! Na tohle ani nemysli!!! *vstala ze židle a kecla mu na klín..políbila ho do vlasů* Lásko, já čekala úplně něco jiného...že budeš naštvaný, že budeš řvát, že mi to všechno vyčteš, a ty mi řekneš tohle? *šeptá mu do vlasů* To vůbec nebylo kvůli tobě..to bylo..bylo to kvůli mně...v práci toho bylo hodně a potřebovala jsem si pár věcí v hlavě srovnat a nemohla jsem se vrátit domů ožralá jak doga *zakření se na něj, když k ní tázavě vzhlédl* Jojo, tvoje žena byla totálně na kaši.. *chechtá se a on se už taky začíná usmívat* Potřebovala jsem prostě upustit páru..jak jsi řekl*pokrčí rameny* Omlouvám se, že jsem ti nedala vědět, ale vlastně ani nevím, co bych ti měla napsat *pokrčí rameny a ňufne mu do ouška* Co kdybysme šli do ložnice a zjistili, co všechno jsme zapomněli *zakření se na něj..konečně na něj dostala po dlouhé době zase chuť..chtěla ho, potřebovala..*

*Siriusovi radostí zasvítila očička a dal si do pusy svůj užmoulaný hrozen, jehož půlku, než stačil sněst, mu uzmula Meg a vášnivě ho políbila* Chci tě! *zavrněla mu vášnivě do úst..Siriusovi přejel mráz po zádech a slova se mu dostala až do rozkroku..chňapnul ju do náruče a fičel do ložnice..ještě, že skřítka uklízí, bo by se jinak přerazil o hračky*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » čtv pro 08, 2011 10:43 am

*kouká do receptu a zjišťuje, co dneska upeče za cukrovko* No, tak linecké mám, rohlíčky a trubičky taky...aaaa, mohla bych se vrhnout na pusinky, udělat tak tři dávky...snad to bude stačit a ještě pak tři dávky těch kouzelných rohlíčků s krééémem...tak to abych se do toho pustila *mrmlá si pro sebe..malá mezitím stihla rozkrámovat celý kredenc a buší do hrnců, seč může, Meg na ňu jen koukne a zašeptá* Ševelisimo *rachot ustane a malá se culí jak měsíček na hnoju, bo moc dobře ví, co to ta její povedená mamina zas provedla..Meg se zakření a odkouzlí ju zas..opět šílený rachot* Miláčku, jestli tu takhle budeš rachotit, tak maminka neudělá to dobré cukroví, co máš tak ráda *čapne ju do ruk, posadí do židličky, malá na chvilu mrčí, ale Meg jí nechá jen vařechu, kterou mlátí do linky a když pak začne dělat s cukrovím, tak malá začne nahlížet pod ruce, jako by studovala, jaké cukroví bud dělat ona sama..po pár minutách jsou přísady v robotu, který je neuvěřitelně hlučný, takže malá je z toho celá u vytržení a spokojeně mlátí vařechou*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » sob pro 17, 2011 8:18 pm

Zlato? Jsem tady? *zařve přes půl baráku a čapne malou do rukou, která se tu už potuluje* Co ty můj broučku *políbí ju do vlásků a postaví na zem* Povíš mi, kde je maminka? *malá ťapne taťku za ruku a vede ho do ložnice*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » úte led 10, 2012 1:47 pm

*ještě tam něco dozdobuje, hodí pod talíř ještě pár rybích šupinek a přinese na stůl krocana*

Obrázek
Obrázek

*koukne, jak tam všichni nakráčeli a musí se usmívat, jak je rodina pohromadě* Tak si sedněte *vybídne je a drapsne malou, kterou posadí do stoličky, bo na stůl ještě pořádně ani nevidí..na stoličce má kuřecí řízek, udělaný na rychlo a bramborovou kaši..nakonec se taky posadí* Drahý, nakrájíš krocana? *koukne na něj s úsměvem*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » úte led 10, 2012 1:50 pm

*drahý koukne na Meg a ujme se krájení..naštěstí jsou nože dost ostré, aby se buď fláknul on sám nebo pořádně nakrájel krocana..zatím se mu daří to druhé a rozdává pěkně velké kousky těm dvěma..malá už baští svůj nakrájený řízek*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » úte led 10, 2012 5:32 pm

Dorazí i s malou za krkem do jídelny a trochu se skloní, aby si ji Meg mohla vzít. Pak se posadí a chvíli s úsměvem sleduje tu rodinnou pohodu u svátečního stolu. Pobaveně hledí, jak se momentálně všechny páry očí upírají na hlavu rodiny, která se hrdě zhostila role rozporcovat obrovského krocana. Do své porce se zatím nepustí, slušně počká na Siriuse, třeba bude chtít mít před večeří ještě nějaký proslov:).
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » úte led 10, 2012 5:55 pm

*bude:)) nandá i sobě a koukne po všech..i po zvířatech, která už mlsně čekají u svých porcí v "korýtkách"* Upřímně..tohle jsem ani nečekal *zavrtí hlavou, na tu pohodu* Po dlouhé době jsme se všichni zase našli..ti, kteří se zatoulali *koukne na Meg a myslí sebe* I ti, kteří do této chvíle nevěděli, jak se najít *usměje se na Reguluse* Byl bych rád, kdybychom dodrželi rčení "do roka a do dne" se tady zase sejdeme *malá začne třískat lžičkou do talíře, tak ji Meg zpracuje, aby bylo ticho* Největší dárek, který si člověk může opravdu přát, jsou ti nejbližší pospolu. Všem přeji krásné Vánoce.. *usměje se a když na něj ještě chvilu koukají, tak dodá* No tak, už jezte! *pobídne je a zavrtí s úsměvem hlavou...zvířata se do toho hned pustí..už bylo na čase*

*Meg vhrknou slzy do očí, ale nepřestává se usmívat a rači se pustí do jídla*
Sirius Black
Mág

Další

Zpět na Summer Residence - Lesvos