Cabinet

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Cabinet

Příspěvekod Margarit Black » pon srp 03, 2009 1:31 pm

Obrázek
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Re: Cabinet

Příspěvekod Sirius Black » pon srp 24, 2009 2:18 pm

What the hell... *kouká do monitoru a snaží se něco najít, resp někoho...zvedl telefon a snaží se z někoho vypáčit info* No dobře, ale něco mi dlužíš..noo, třeba za ten tvůj podělaný život. tak něco už konečně zjisti, protože jinak ti nakopu zadek. jo, přesně to udělám, pokud mi nedoneseš informaci, kterou potřebuju *típnul hovor* Idiot *zavrčel a vrátil se k počítači a složkám*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » úte zář 01, 2009 4:12 pm

*něco vehementně datlí do počítače a usilovně s někým telefonuje* Jo, zařiď to, prosím tě. *protočí oči, protože už ju zase otravuje* Ano, půjdu s tebou na tu večeři. *podupává nohou a sem tam něco ťukne do compu* A pošli mi ty faxy, potřebuju to co nejdřív...ano, mrtvoly počkají, ale já ne. Víš kolik se mi tu nakupilo spisů, když jsem měla volno? No jistě, že pán neví. Hele, víš co, dej pokoj *zasměje se* Nejpozději dnes večer. A Patriku, nezapomeň ty květiny. Jo. Ok. Uvidíme se zítra. Měj se *položí sluchátko a zase se věnuje práci*

S: *zaklepe na dveře a usmívá se, v ruce má balíček*
M: *zvedne hlavu a rozzáří se, když ho vidí* Ahoj zlato *jde k němu a políbí ho* Jak ses dnes měl?
S: Clekem hekticky, je tam blázinec. Jako by se to bez nás neobešlo *protočí oči*
M: Mně to povídej. *koukne na kupu papírá* Teď jsem domluvila s Patrikem a ten není schopný něco zařídit bez toho, aniž bych mu něco nenadiktovala. *povzdechne si* Nezapomeň, že zítra je ta kolaudace. Proč si Američani musí potrpět na takové velkoleposti *nechápavě zatřese hlavou*
S: *pozvedne obočí* Myslíš, že bych zapomněl? *políbí ji na tvář* Něco jsem ti přinesl *podává jí balíček*
M: Páni, čím jsem si to zasloužila. *uculí se a vezme si krabičku, kterou lehce otevře, protože je na ní jenom přilepená mašle, je tam perlový náramek* Ten je nádherný! *dojatě* To mám do sbírky? *uculí se* Děkuju *vášnivě ho políbí*
S: Mluvila jsi přece něco o tom, že si chceš vzít zítra ty perly *usměje se a vášnivě ju líbá*
M: Já se snad zblázním. Jsem myslela, žes mě ani neposlouchal *uculí se*
S: *pokrčí rameny* To víš no...*uculuje se* Vidím, že tu toho máš vážně moc, takže tě musím s prací dohnat *pleskne ju po zadku* Budu ve druhé pracovně *sdělí, ještě jí dá pusu na čelo a odejde*
M: Jojo, uvdíme se u večeře *mávne na něj a prohlíží si náramek* Já si toho chlapa snad ani nezasloužím *vloží náramek do krabičky a vrátí se ke svému třískání do compu*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » ned čer 19, 2011 12:00 pm

*sedí v pracovně a probírá se zprávami, které měl doručit na Ministerstvo, když v tom přiletí ministerský opeřenec a kecne si na stůl* Ale, ale, copak to tu máme *vezme si od něj dopis a dá mu něco na zob..oteřve dopis a zjistí, že je od jeho ženy*

Ahoj drahý,
bohužel, v nebližší době mě doma nečekej. Na Miinisterstvu se toho hodně nakupilo, když jsem tam nebyla. A když říkám hodně, tak tím myslím celý kancl zavalený papíry. Jenom tě žádám, abys mi poslal nějaké moje věci po tom opeřenci. Zadej to skřítce, ona už bude vědět jaké. Strávím zde min týden. Dej za mě pusu malé. Líbám tě. Meg

*vykulí oči na kousek papíru a zvedne hlavu, protože malá si hraje opodál s gepardy..nebo oni si hrají spíš s ní..pak koukne zpátky na dopis a zavolá skřítku, které dá jasné instrukce...skřítka se za chvíli vrátí s malým kusfříkem, který připevní opeřenci na nožku..tomu se to samozřejmě vůbec nelíbí, ale odletí i s věcma*

Skřítka: Siriusi, jak dlouho bude Meg pryč? *smutně kouká na něj těma svýma velkýma očima*
Sirius: Psala, že asi týden. *ozřejmí situaci* A já se za ní asi pak vydám..abych jí trochu pomohl *dodá*
Skřitka: *moc nadšená z toho není* A co malá?
Sirius: To se ještě rozhodnu... *pokrčí rameny a jde pro malou, která zrovna tahá Chralieho za ocas* Tak pojď, kočičko..dám ti nějaké papíry, na které si můžeš čmárat, co říkáš? *malá brebentí o sto šest a je z toho velmi nadšená*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » pon lis 28, 2011 3:16 pm

*vstane z postele, protáhne se, udělá ranní hygienu, chvilku si tam hraje s malou, ale ta neposedí, jak vidí, že zvířata kolem ní lítají, tak letí za nimi..Meg se jen zasměje a jde dělat další prácu, která nepočká do zítřka..na stole jí skřítka připravila snídani..trochu do ni dlubne a pak se pustí do papírů*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Zpět na Summer Residence - Lesvos