Dinig room

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Re: Dinig room

Příspěvekod Regulus Black » čtv úno 16, 2012 7:18 pm

Na ministerstvu se od té doby vystřídalo vedení, takže nemyslím, že by ti odtamtud něco hrozilo. Ale pokud tam máš ještě nějaké další resty z minulosti, je to tvoje věc. Jestli se budeš takhle cítít bezpečněji, udělej, co uznáš za vhodné. Asi to je nakonec opravdu dobrý nápad, zmizet z Evropy. Podpoří ho v tom. Kdyby ses někdy dostal do průseru a potřeboval pomoc, víš, kde mě najdeš. Zahledí se na něj. A jak jsem řekl, když bude potřeba postarat se o Sarah, není problém, abych k vám zaskočil, anebo si malou vzal na pár dní k sobě. Myslím, že si mě snad i trochu oblíbila. A já ji přímo zbožňuji, pousměje se a koukne se na hrající si dítě. I když začnu pracovat a rozjedu ten klub, pořád budu vlastně doma. Na jednu stranu to byl dobrý nápad, zařídit klub na Grimmauldu, usměje se a dokouří doutník. Měl bych už pomalu jít, je dost pozdě.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » čtv úno 16, 2012 7:49 pm

Však to ještě nějak pořešíme *usměje se* Jak chceš, ale tady jsou postele volné..vlastně jsme s tím tak na jednu stranu počítali, že tady přespíš, ale nikdo tě nedrží *usměje se* Spíš mám nevyřízené resty v LA a sice Ministerstvo má jiné vedení, ale bohužel, ti, co ve vedení nejsou, jsou pořád stejní *pokrčí rameny* A pořád šťouraj.. *protočí oči* No, uvidíme, jak to bude všechno vypadat.. *taky dokouří*

(a teď, chceš slavit toho Silvestra nebo ne? se jen ptám, abych věděla, kam je zašít:))
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pát úno 17, 2012 12:15 am

V L.A.? Takže se jedná o něco z období, kdy jsi byl... pryč? Jen doufám, že ses nenamočil do něčeho nebezpečného nebo nelegálního. Poznamená s trochou obavy v hlase. Myslel jsem, abych vám nenarušil sváteční večer. Ušklíbne se, protože čeká, že se na jeho hlavu sesype vlna Siriusových poznámek, že je součástí jejich rodiny a proto je nemyslitelné, že by je rušil. Moc rád zůstanu přes noc, řekne nakonec a myslí to skutečně upřímně. Taky bych přece rád viděl tu tvoji novou motorku. A ještě tam zůstala půlka toho skvělého krocana, byla by škoda dát to havěti, rozesměje se.

(ten Silvestr bych už asi v půlce února neřešila:). Dejme tomu, že už proběhl;). Myslím, že bude ještě dost příležitostí, aby si spolu pokecali. U Siriuse, u Reguluse, nebo v klubu;))
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » pát úno 17, 2012 9:08 pm

Do LA jsem přišel, když jsem všechno nechal za sebou..všechno(ny) uklidil a přestal blbnout..chtěl jsem být užitečný, tak jsem se dal k místní policii..není to tam tak špatné..teda lepší než na Ministerstvu *ušklíbne se pobaveně* Potřebovali trochu píchnout, tak jsem jim vypomohl..a to tam bylo práce, ti řeknu *odfrkne si a pak na něj překvapeně koukne* Ty JSI rodina *zavrtí se smíchem hlavou* Ale jestli chceš jít, nikdo tě nedrží *směje se* No, to rozhodně..klidně můžeme kouknout na všechno.. *přikývne s úsměvem*

(jestli už ho chceš odtud vytáhnout, tak v klidu..stejně to je jen pokec a nic se tu pořádně neděje ;) )
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pát úno 17, 2012 11:50 pm

Tak to ti jen popřeji, ať se ti tam daří a abyste tam sehnali nějaký pěkný byt. Pak se podívá na Sarah, která si tam tiše jako myška hraje s hračkami, i když je pomalu půlnoc. To dítě je k neutahání. Já už bych spal jako kotě a ona nevypadá na to, že by se chystala do postýlky, zasměje se. Tak mi ukaž, kam mám složit hlavu a pokud vám to nebude vadit, šel bych si lehnout. Mám za sebou náročný den.

(jj, pomalu to tady ukončíme, někam ho ulož a on zítra vypadne;))
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » sob úno 18, 2012 11:48 am

Meg: *rozloučí se s ním* Tak se dobře vyspi a šťastný nový rok *olíbne ho na tváře a jde to tam ještě douklízet..nakonec čapne malou a jdou si, trochu s řevem, že si chce ještě hrát, lehnout a přečíst nějakou pěknou knížečku*

*Sirius se na něj usměje a jde ho doprovodit do jeho pokoje, kde mu ukáže, kde co má* Tak dobrou noc, brácho.. *obejme se s ním a odkráčí zase dolů do obýváku a pustí si televizi, u které usne*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » sob úno 18, 2012 7:34 pm

Popřeje všem dobrou noc, malé dá pusu a zapadne do svého pokoje, kde za chvíli usne jako špalek. Ráno si ještě dá s Meg a Siriusem snídani a pozve je napříště k sobě, aby mu oplatili návštěvu. Pak se s nimi pomalu rozloučí, poděkuje za velice příjemné prožití Vánoc a přemístí se do Londýna.
Regulus Black
Mág

Předchozí

Zpět na Summer Residence - Lesvos