Dinig room

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Re: Dinig room

Příspěvekod Regulus Black » ned úno 12, 2012 9:46 pm

Rozdá i svoje dárky všem a pak si začne rozbalovat ten svůj, směje se přitom na Siriusovu poznámku, že byl hodný. To já přece vždycky. Vytáhne svetr a hned si jej vyzkouší. Ne, ne, líbí se mi. A velikost jsi taky trefila úplně přesně. Vždycky jsme měli se Siriusem podobné postavy. A ty hodinky jsou opravdu moc pěkné. Alespoň nikde nepřijdu pozdě, zasměje se. Děkuji vám. Pak se otočí k Siriusovi a mrkne na něj. Doutníky jsou pravé kubánské. Vlastně všechny dárky jsem pořídil na svých cestách po světě. S úsměvem sleduje malou Sarah, jak se prohrabuje dárečky a zatím ji nechá, ať si to vychutnává, pak jí vysvětlí, co to v té krabici vlastně má.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » pon úno 13, 2012 11:08 am

Jsou to fakt nádherné dárky..děkujeme *usměje se* Ale mám takový pocit, že největší radost má z toho všeho Sarah *směje se, jak malá je potichu a se vším si hraje...i s panenkou a kočárkem, které tak chtěla* Jestli budeš pak chtít, tak s tím "pánským koutkem..ehm..klubem" ti pak můžu pomoct *přikývne* Nebo jestli si to chceš vytvořit jen sám, tak ti do toho kecat nebudu *zasměje se*

*Meg je taky z ticha a těch dvou si nevšímá, bo se právě zamilovala do přesípacích hodin*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pon úno 13, 2012 12:36 pm

Koukne na Sarah, jak jí září očička radostí a štěstím. Ta si to opravdu užívá nejvíc, zasměje se. Rodinný podnik? To by bylo super, alespoň bych tě viděl na Grimmauldu častěji, mrkne na něj. Sám nevím, co vlastně má být v takovém dobrém pánském klubu, nemám zkušenosti. Ale tak... zařídím tam to, co baví mě a časem můžu něco přidat podle poptávky. Máš třeba nějaký zajímavý nápad? Zeptá se a pak se musí uculit, jak si tam Meg hraje s hodinami z Egypta a přesýpá saharský písek sem a tam.

(jinak, ten pánský klub už funguje;))
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » pon úno 13, 2012 2:07 pm

(jsem to odeslala a pak jsem vidím, že Regulus je i někde jinde, tak mi to nedalo :) moc hezké :) tý jo, já akorát neumím hrát poker, jak jsem to tam viděla :D )

Klidně.. *usměje se* Nebudu platit mizerné poplatky, ale rovnou do toho investuju prachy *směje se a myslí to vážně* Myslím, že toho víš víc, než dost *mrkne na něj a koukne na něj* Dáme si? *ukáže na Black Label, že by nalil, pokud by mu to nevadilo..je to přece jen jeho dárek, i když pro něj*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pon úno 13, 2012 6:32 pm

(já jej taky moc hrát neumím, ale tak.. není to mistrovství světa v pokeru, stačí základy a ty jsou docela jednoduché. Techniku nechme profíkům:))

Něco jako tichý společník? Cukne obočím. Tak jestli tady Meg nebude proti, že budeš vysedávat u karet a hazardovat s vašim společným jměním a nebude na mně nadávat, že tě tahám od rodiny... uculí se lišácky na Meg. Proč ne? Na tu whisky. Alespoň ochutnáme, co je to za kvalitu. Zatímco Sirius připraví skleničky a nalije jim, dřepne si k Sarah a začne obdivovat její hračky. Ty jsi byla opravdu moc hodná, jak tak koukám na ty dárečky. No páni, i ten kočárek s panenkou ti ježíšek přinesl, jak sis přála. Zvolá nadšené. A takový krásný hrad... Rozevře jej. I s pokojíčky a nábytkem. No to se budou tvé panenky mít, takové bydlení. Vezme mezi prsty miniaturní lahvičky na lektvary, magické knížečky, dračí vajíčka, mandragoru a další kouzelnické propriety. A tohle všechno jsou věci, které potřebuje malá čarodějka, aby mohla čarovat. Vysvětlí jí a ušklíbne se přitom na Siriuse.

(tak když sis ani ty nevšimla, že už se to rozeběhlo, co teprve ostatní... asi budu muset udělat nějakou reklamu...)
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » úte úno 14, 2012 5:52 pm

Jojo, tichý jako myška *cuknou mu koutky a naleje jim* Meg to vadit nebude, protože tam nebudu tolik vysedávat *mrkne na něj* Sem tam si tam půjdu odpočinout, ale jinak bych řekl, že na to nebudu mít čas.. *pokrčí rameny* Teď je okurková sezóna, ale typuju, že za chvíli budu muset zase odjet, takže od rodiny budu pryč tak i tak *povzdechne si* Proto jsme taky tehdy uvažovali o tom stěhování.. *přizná* Ne, jako úplně z Evropy pryč, ale nějakou část roku asi budeme trávit v zámoří..Teď to ještě nevadí, protože je Sarah ještě malá.. *pokýve hlavou..pak vykulí oči* Ježiši, ať nám nebouchne i tento barák *vzpomněl si, jak srovnal se zemí ten ve Skotsku*

*malá je celá u vytržení a neví, s čím si má dřív hrát..je tam toho tolik moc:) nakonec se rozhodne pro domeček a jde ho zkoumat..posadí tam nějaké panenky a brebentí o sto šest*

(reklama je dobrý nápad :) Regulus doteď totiž nebyl moc činný, tak si ho nikdo moc nevšímal...takhle se bude moct začlenit do společnosti :) lach, ale já neumím ani ty zááklady :D asi se bude muset Sirius spokojit s ruletou :D )
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » stř úno 15, 2012 2:09 am

Moc rád tě tam uvidím, jen přijď. Dáme si spolu partičku jako zamlada, zasměje se a po ťuknutí si s ním ochutná skotskou. Odjet kam? Myslíš jako za prací? Tak doufejme, že to nebude na dlouho. Když tak se ti zatím postarám o Meg a o malou. Mrkne na něj pobaveně. Proč zrovna v zámoří...? Připadá mi, jako bys před něčím utíkal. Podívá se na něj zkoumavě. Meg, nech už toho lítání a pojď si k nám taky sednout. Už si zasloužíš trochu odpočinku, zavolá na ni, jak tam Meg pořád poletuje a dohlíží, aby bylo všechno perfektní.

(tak tam přidám ještě ruletu pro Siriuse;) nebo si můžou zahrát Prší o prachy:D)
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » stř úno 15, 2012 3:26 pm

Nene *zavrtí hlavou* Špatně jsi mě pochopil..nikam neutíkám..už vím, kde je mé místo.. *koukne na holky* Ale na Ministerstvo se vrátit nemůžu, dopadlo by to špatně..ani neví, že jsem se vrátil..ono to ukrývání k něčemu bylo *pokrčí rameny, když si vzpomene na minulost* I když mám pocit, že se něco někde hýbe, ale jistý si tím nejsem *ušklíbne se* Ale vzhledem k tomu, že tady radary nemají, tak jsem zatím v pohodě..nevím, co by se dělo, kdyby mě tady našli.. *zadívá se mimo, ale pak se probere*
No, ale co jsem to vlastně chtěl..no..jo, už vím *lehce se usměje* Chci odjet i s Meg a Sarah..už dávno jsme se bavili, že si chceme zařídit někde pěkný byt..a zvažovali jsme mezi Vancouverem, LA nebo NY..nakonec to asi bude LA, protože tam mám nějakou práci..mezi policajty..*dodá trochu neochotně* To jsem taky celou dobu dělal, když jsem přestal dělat kraviny *ušklíbne se* Když jsem tedy přestal utíkat..snažil jsem se všechno odčinit, ale ono to moc odčinit nejde, takže jsem se s tím smířil *Meg se chvilu věnovala malé, když to ze sebe Sirius Regulusovi vysypal* S Meg jsme to probírali a snažím se před ní toho moc netajit, ale je to těžší, než jsem si myslel..říct jí všechno..i když vím, že mě bere takového jaký jsem..ještě teď jí musím říct, co jsem prováděl, když jsem nebyl u policie *pokrčí rameny* Tak teď nevím, jestli jsi z toho moudrý nebo ne *ušklíben se pobaveně, když vidí, jak ho pozoruje* Jsi druhý, kdo to ví *přikývne* První je samozřejmě Meg.. *dodá*
Ale to neznamená, že bysme se nemohli navštěvovat nebo něco..akorát bude asi trochu delší přemisťování *dodá rychle a uculí se* To určitě mohli, ale bude ze mě..mudla *pokrčí rameny* Měl jsem trochu strach, že mě..odsoudíš *porčkí rameny* Proto jsem měl strach ti to říct *připustí* Meg ale bude pořád pracovat na Ministerstvu a skřítka bude vychovávat naše dítě..pokud ho nebudeš chtít samozřejmě hlídat ty, což je určitě možné a rádi ti ji svěříme..jen tě nechceme zatěžovat *vysvětlí* Naštěstí Sarah je ještě hodně malá, takže to bude brát jako nějaké prázdniny nebo tak.. *usměje se* Takže tak.. *nechá ho nad tím uvažovat, je mu jasné, že toho na něj vysypal trochu víc, než vlastně chtěl*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » stř úno 15, 2012 7:35 pm

Chvilku ho poslouchá a snaží se pochopit, o čem to tady mluví. Docela nechápu... takže se před něčím nebo někým skrýváš? Nějaký bubák z minulosti? Znepokojí ho ta Siriusova obava z toho, že ho najdou. Jestli je to kvůli tvému útěku z Azkabanu, jsem si jist, že to je už dávno promlčené. S tím bych si už hlavu nelámal. Řekne povzbudivě. Nebo je v tom ještě něco jiného, o čem nevím? Podívá se na něj zkoumavě, pořád má pocit, že mu Sirius ještě neřekl všechno. Takže tě láká velkoměsto? Tam se člověk opravdu ztratí v tom davu lidí. Přikyvuje. Popravdě, opravdu z toho tvého vyprávění nejsem moc moudrý, připustí a dopije sklenku. Pro kouzelníky přece vzdálenost není problém, samozřejmě, že se budeme navštěvovat. Vždyť i tato rezidence leží pěkně daleko od Londýna. Jeho úsměv plynule přejde do pobaveného smíchu. Ty a mudla? Tak to nemám strach. Ty jsi vždycky byl, jsi a budeš kouzelník tělem i duší. Jsi přece Black. Poplácá ho po zádech. Počkej, počkej, to si jako Sarah sebou neberete? Zeptá se překvapeně, když Sirius začne o tom hlídání. Ale proč ne... když budete potřebovat, pohlídám vám ji. Tedy... pokud se nebudeš bát mi ji svěřit, abych ti ji moc nerozmazlil. Usměje se, ale přesto si ho pořád zkoumavě prohlíží, jako by mu chtěl vidět až do hlavy.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » čtv úno 16, 2012 9:43 am

*povdechne si* Žádný bubák *směje se* Schovávám se před Ministrestvem, protože jsem zrovna neodešel v klildu a vypařil jsem se jim pod nosem..a vzpomeň si, že Ministerstvo nezapomíná *zavrtí hlavou* Jednou zločinec, navždy zločinec..i když neprávem..pořád na tebe budou koukat skrz prsty *porčkí rameny* Furt jsem přemýšlel, jak to, že se Meg podařilo mě tam protlačit..a pak jsem na to přišel, aby mě mohli mít pod dohledem *ušklíbne se* A pak jsem se najednou zdejchnul.. A už byl problém na světě..sledovali mě, ale nenašli *pobaveně si na to vzpomene* Takže ti mě tak trochu trápí.. *dolije mu* Ale ne moc *cuknou mu koutky* Mám jen obavy, ať se v něčem nezačne šťourat moje žena..ta totiž jen tak věci ladem nenechává *zavrtí hlavou* Mám obavy o její bezpečnost.. *připustí* Lidi, u kterých jsem kdysi byl, by ji nenechali jen tak odejít..kdyby začala pátrat.. *povzdechne si* mě najít ale nemůžou..o to jsem se postaral *pokýve hlavou a kopne do sebe dalšího panáka*
Tato rezidence je aspoň v Evropě *uculí se* Ale vím, že to není problém..jen se nám budeš muset trefit do obýváku.. *ušklíbne se pobaveně*
Jistě, že Sarah bereme s sebou, ale asi bude stále problém s časem..přes den jsme v práci, takže mo času není..takže aby nebyla furt zavřená v bytě v LA..proto jsem si říkal, že sem tam bys mohl zaskočit..a třeba ju povozit na koních nebo tak.. *usměje se* Ještě si ale s Meg promluvím o tom, jestli to bude byt nebo dům..kvůli malé *zauvažuje nahlas*
Sirius Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Summer Residence - Lesvos