od Sirius Black » stř úno 15, 2012 3:26 pm
Nene *zavrtí hlavou* Špatně jsi mě pochopil..nikam neutíkám..už vím, kde je mé místo.. *koukne na holky* Ale na Ministerstvo se vrátit nemůžu, dopadlo by to špatně..ani neví, že jsem se vrátil..ono to ukrývání k něčemu bylo *pokrčí rameny, když si vzpomene na minulost* I když mám pocit, že se něco někde hýbe, ale jistý si tím nejsem *ušklíbne se* Ale vzhledem k tomu, že tady radary nemají, tak jsem zatím v pohodě..nevím, co by se dělo, kdyby mě tady našli.. *zadívá se mimo, ale pak se probere*
No, ale co jsem to vlastně chtěl..no..jo, už vím *lehce se usměje* Chci odjet i s Meg a Sarah..už dávno jsme se bavili, že si chceme zařídit někde pěkný byt..a zvažovali jsme mezi Vancouverem, LA nebo NY..nakonec to asi bude LA, protože tam mám nějakou práci..mezi policajty..*dodá trochu neochotně* To jsem taky celou dobu dělal, když jsem přestal dělat kraviny *ušklíbne se* Když jsem tedy přestal utíkat..snažil jsem se všechno odčinit, ale ono to moc odčinit nejde, takže jsem se s tím smířil *Meg se chvilu věnovala malé, když to ze sebe Sirius Regulusovi vysypal* S Meg jsme to probírali a snažím se před ní toho moc netajit, ale je to těžší, než jsem si myslel..říct jí všechno..i když vím, že mě bere takového jaký jsem..ještě teď jí musím říct, co jsem prováděl, když jsem nebyl u policie *pokrčí rameny* Tak teď nevím, jestli jsi z toho moudrý nebo ne *ušklíben se pobaveně, když vidí, jak ho pozoruje* Jsi druhý, kdo to ví *přikývne* První je samozřejmě Meg.. *dodá*
Ale to neznamená, že bysme se nemohli navštěvovat nebo něco..akorát bude asi trochu delší přemisťování *dodá rychle a uculí se* To určitě mohli, ale bude ze mě..mudla *pokrčí rameny* Měl jsem trochu strach, že mě..odsoudíš *porčkí rameny* Proto jsem měl strach ti to říct *připustí* Meg ale bude pořád pracovat na Ministerstvu a skřítka bude vychovávat naše dítě..pokud ho nebudeš chtít samozřejmě hlídat ty, což je určitě možné a rádi ti ji svěříme..jen tě nechceme zatěžovat *vysvětlí* Naštěstí Sarah je ještě hodně malá, takže to bude brát jako nějaké prázdniny nebo tak.. *usměje se* Takže tak.. *nechá ho nad tím uvažovat, je mu jasné, že toho na něj vysypal trochu víc, než vlastně chtěl*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.