Dinig room

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Re: Dinig room

Příspěvekod Sirius Black » stř led 25, 2012 11:38 am

Se vůbec divím, že psa v domě snesla..vždyť nesnášela psí smrad a chlupy *uculuje se pobaveně a povzdechne si, když kouká na Meg, která je na oko nadurděná* Tygr *zasměje se* Nooo, tak to by dopadlo asi špatně..ti se tehdy dost blbě sháněli *nepřestává se smát* Já ti nevím *ukraje kousek dortu* Vždycky jsem přemýšlel nad tím, proč naši na té čistokrevnosti tak lpěli..mezi smetánku sice patřili, ale přišlo mi, že tam jsou snad jen za šašky *pokrčí rameny*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » stř led 25, 2012 10:20 pm

Meg: Anglický pudink je pěkně hnusný. Zakaboní se. Každé Vánoce jsme jej měli na stole, v rámci zachování tradic. Odfrkne si. To se vůbec nedivím, že ani bráchovi nechutná, i když jinak sní všechno, co vidí. Myslím, že si k němu utvořil stejný odpor jako já. Nakloní se nad koláč, který Meg přinesla. Tak tohleto vypadá mnohem líp. Zatváří se spokojeně. Díky, dám si kávu. Se smetanou, prosím. Vezme si od skřítky šálek s horkou kávou a odsune ji zatím dál z dosahu malé. Chceš zase krmit od strejdy, zlato, nebo mi ukážeš, jak umíš papat sama? Přisune k ní talířek s dortem, ať si vybere.

Sirius: Když Sirius polemizuje nad čistokrevností Blacků, Regulus chvíli mlčí a krájí malé dortík na talířku, aby si pohodlně mohla nabírat na lžičku. Víš..., odpoví nakonec, já jsem je tehdy docela chápal. Byl jsem stejný jako oni. Taky jsem lpěl na čistokrevnosti kouzelnického rodu. Tak mě vychovali a já tomu věřil. Opatrně volí slova, nerad se k tomu vrací, protože to byl zrovna ten důvod, proč se tehdy se Siriusem neshodli a nakonec rozešli ve zlém. Musel jsem si nejdřív projít peklem, abych pochopil, že to není to nejdůležitější v životě člověka. Přesto jsem i dnes hrdý na to, že jsem Black. Jen už vyznávám jiné hodnoty, než naši rodiče. Usměje se a volnou rukou si zamíchá smetanu do kávy.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » sob úno 04, 2012 8:10 pm

*usmívá se nad tím, jak jsou všcihni zajedno s pudinkem a pustí se do svého kousku* Jooo, tradice...těm "nepovedeným" se pokud možno vyhýbám *uculí se*

*malá si vezme vidličku a ukrojí si kousek, pak se ho snaží nacpat do pusinky, ale tak tak, že se trefí a je celá upatlaná, pak se otočí na Reguluse a s plnou pusou mu vrazí svoji vidličku do ruky, aby ju krmil*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » sob úno 04, 2012 8:15 pm

Jojo, moc dobře chápu, bratře.. Tehda to stálo za pytel.. *přikývne* I kouzelník se časem musí naučit, že rod není všechno *zavrtí hlavou* Ale charakter ano..to tě dělá člověkem..tím, kdo doopravdy jsi..kdybych vyznával jejich hodnoty, tak nepoznám svoji ženu a nemám tuhle nádhernou dceru *směje se, jak je malá upatlaná* Drahá, dort je opět výborný *usměje se na Meg a ta mu vrátí úsměv zpět* Ale co bylo, bylo *mávne rukou* Hlavní je, že jsme se oba změnili a minulost uzavřeli *přikývne s úsměvem*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » ned úno 05, 2012 11:43 am

Meg: Taky nejsem pro přísné dodržování zavedených tradic, kolikrát pěkně padlých na hlavu. Je mnohem lepší si ty svátky udělat po svém, tak, jak to vyhovuje všem. Všichni si to pak užijí o hodně víc. Zasměje se pobaveně na Sarah, jak je celá upatlaná. Koukám, že máš víc dortu po tvářičce než v pusince. Ukaž, musíme to napravit, aby se maminka nezlobila. Vezme si od ní lžičku a začne ji krmit a malá si jen mlaská, jak jí to chutná.

Sirius: Byl jsi chytřejší. Včas jsi pochopil, že to, co nám doma vtloukají do hlav, není úplně košer a měl jsi dost odvahy vzepřít se. Naštěstí. Byla by opravdu velká škoda nemít tuto skvělou rodinu. Podívá se s úsměvem na Meg. Pak malé utře pusu do ubrousku a sundá ji z kolene na zem, ta se hned rozeběhne k mamince. Kdybych byl tenkrát stejný jako ty, možná už bych měl dnes taky svoji rodinu. Je rád, že si to konečně všechno vyříkali. Ale nechme minulost spát, kdoví, kde na mne čeká štěstí. Zasměje se a přitáhne si kafe a talířek s dortem a pustí se do něj. Je to skvělé. Pochválí Meg.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » úte úno 07, 2012 11:37 am

Hele, ty někoho najdeš..*položí mu ruku na rameno a pevněji stiskne* Seš mladší brácha, tak co se divíš *směje se* Ty máš ještě nějaký čas, ale nebojím se, že by nenastal..upije kávy*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » úte úno 07, 2012 11:41 am

*vezme si malou do náručí* Děkuji, Regulusi *usměje se na něj a podívá se mu hlubko do očí, ta slova jsou plná vděku, že je s nimi..moc si toho váží a je ráda..malá se ale dožaduje pozornosti* Ano miláčku, už bude ježíšek, ale nejprve se půjdeme umýt *zvedne jí packy nahoru a postaví se* Koukni, jak jsi upatlaná, to by tě ježíšek nepochválil *směje se a koukne na oba* Omluvte nás na chvíli *usměje se a jdou do koupelny*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » úte úno 07, 2012 8:24 pm

Usměje se na Meg, jak mu tam děkuje. Nemáš vůbec zač, jsem rád, že mohu být někomu prospěšný. Mrkne šibalsky na Sarah, než mu zmizí v koupelně a pak se zase otočí k Siriusovi. Mladší a taky hezčí. Opraví ho se smíchem, samozřejmě žertuje. Čemu se vlastně teď věnuješ... máš nějakou práci? Pomalu popíjí kávu, než přijde Meg a půjdou všichni ke stromečku.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » úte úno 07, 2012 8:33 pm

*zasměje se* Jistě, že jsi hezčí.. *pak se zamyslí* Ne, zatím nemám..a jsem rád..konečně si můžu trochu odpočinout..ale vzhledem k tomu, že se ve světě pořád něco děje, tak bych řekl, že brzo zase nějaká bude..za jednu věc jsem ale vděčný..že se nemusíme moc koukat na peníze..pořád jich je dost *usměje se* A co ty? něco na obzoru? *dopije kávu*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » stř úno 08, 2012 6:39 pm

Zatím jsem si ještě nezjišťoval, s čím bych tady mohl prorazit. Ale teď, když už prakticky nemám co na práci, budu se muset po něčem poohlédnout. Ne kvůli penězům, těch mám naštěstí taky dost, ale nedokázal bych doma jen tak nečinně sedět. Zamyslí se. Mám několik nápadů. Obchodovat s těžko sehnatelným zbožím v Obrtlé, nebo si otevřít třeba pánský klub nebo hernu. Dá se tady vůbec někde sejít se s přáteli na sklenku u partičky karet nebo jiných hazardních her? Kdybych věděl, dávno bych tam byl. Zasměje se.
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Summer Residence - Lesvos