Summer Residence

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Re: Summer Residence

Příspěvekod Margarit Black » čtv pro 29, 2011 2:45 pm

No vidíš to, a nakonec sis udělal neplánovaný výlet k nám...a jak jsme to se Siriusem probírali, tak bysme byli rádi, kdybys tu trávil víc času nebo my už konečně navštívíme tebe... *směje se* No, řekla bych, že malá umí hlavně pořádně dělat virvál... *konstatuje se smíchem a láskyplně kouká na ten scénář před ní..jak jsou všichni spokojeni*

*malá se směje od ucha k uchu a pak na něj vyvalí oči* Stlejdo, a je pravda že ti doma nějaká paní ječí? *dívá se na něj smrtelně vážně těma svýma kukadlama*

*Meg a Sirius se rozesmějí*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv pro 29, 2011 6:10 pm

Sirius: No, máš tady až moc veselo, to je pravda, uzná s úsměvem a koukne po místnosti, co malá a zvířátka za tu chvíli způsobila. Ale buď rád, že nejsi sám. U mne je zase ticho jako v hrobce a jediná tvář, kterou doma vidím, je Kráturova. A jak víš sám, že není o co stát. Ušklíbne se trochu smutně. Jsi šťastný muž, Siriusi. Plácne ho přejícně po rameni a jde se s ním posadit ke stolu. Tomu nelze odolat. Poznamená na to jídlo a s chutí se do něj pustí. Jsem moc rád, že se máš dobře. Hodná žena, rozkošná dcera, pěkný dům... je vůbec ještě něco, co by sis přál? Vyzvídá s plnou pusou.

Meg: Cpe se chlebíčkem a přitom ji poslouchá. Tak to moc rád zase někdy přijdu. Odpoví na to pozvání. Vážím si toho, že jste mě přijali zpátky do rodiny. Pohlédne přitom s úsměvem na Siriuse. Mám jen vás. Ale musíš mi slíbit, že zase někdy přijdete vy ke mně. Když už se odhodlal i Sirius vrátit se do rodného domu... Uculí se. Pak se skloní k Sarah a má opravdu co dělat, aby se nerozesmál na tu její roztomilou otázku. Ano, je to pravda, promluví vážným hlasem. Ale nemusíš se bát, tu zlou čarodějnici jsem zamkl na půdu a tam si může ječet, jak chce, nikdo ji neuslyší. Cukají mu koutky, jak se přemáhá.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » pát pro 30, 2011 3:09 pm

Jestli chceš, tak třeba pořídíme psa *zazubí se* Brácha, neber to tak tragicky *poplácá ho po rameni* Takopvej chlap, jako seš ty, nebude sám do nekonečna *mrkne na něj* Když budeš tvrdnout jenom doma, tak o tebe žádná ženská nezakopne..Musíš chodit ven..na procházky a tak..i sám..a třeba právě s tím psem.. *mrkne na něj* Hlavně neber na procházky Kráturu, to nevím, jak by to ta ženská snesla *ušklíbne se* Chybí mi klid *zazubí se* Ale jinak spokojenost *přikývne*
*začne se smát* Krátura bude mít radost, že tam bude mít blázinec..ale rozhodně rádi dorazíme *ujistí ho*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » pát pro 30, 2011 3:14 pm

Já proti tobě nikdy neměla a Sirius už na to taky dávno zapomněl *mrkne na Reguluse a Sirius se zakření s plnou pusou...Meg si povzdechne* Lásko, bych tě nejrači oholila, protože takhle vyjít na ulici, tak se tě každý lekne *vezme ubrousek a jde mu utřít pusu..Sirius toho využije a posadí si ju na klín* Přestaň *mrskne ho se smíchem utěrkou* Vždyť musím jít hlídat vánočku *zarazí se* A sakra, vánočka *koukne na sporák* Kyne *zvedne se a jde k plotně...malá se vyculí na tu "babu" a zatahá Reguluse za šos...natahuje pacinky, že jako hačí* Miláčku, no taaak, strejda papá *vrtí hlavou, ale vzít ju nemůže, bo má upatlané ruce od těsta*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát pro 30, 2011 6:53 pm

Sirius: Psa? Tak od tebe to sedí. Rozesměje se. Ale už jsem skutečně přemýšlel, že bych si pořídil nějaké zvíře. Ale ne něco obyčejného. Rád bych zkrotil něco divokého. Vezme si další chlebíček, nějak mu zachutnaly. Neberu to tragicky, jen už nejsem tak do větru, jako kdysi. Jsem přemýšlivější a uzavřenější, a proto se ti možná zdá, že se trápím. Ale není tomu tak. Ujistí ho. Ale já hodně chodím ven, akorát tam, kde nejsou lidi. Mám rád samotu, vyhovuje mi to. Myslím tím, že nevyhledávám večírky a nevysedávám po hospodách. A pokud je někde žena, která mi je souzena, najdeme se. Věřím na osud. Pousměje se a kupodivu vypadá šťastně. Krátura bude hudrovat vždycky, jako bys ho neznal. Minule jsem ho přistihl, že tajně chodí navštěvovat matku a stěžuje si na mně. Ušklíbne se.

Meg: Směje se pod vousy, jak se ti dva pořád škádlí, přitom se nedá přehlédnout, jak se milují. Jak jste se vy dva vlastně poznali? Zeptá se zvědavě, v té době byl ještě ztracený ve světě. Docela by mě zajímalo, čím na tebe zapůsobil. Že bych to od něj odkoukal. Vtipkuje. Pak se otočí, kdo ho to tahá za kabát a když vidí malou, usměje se na ni, vezme ji za ruce a posadí si ji na klín. Chceš vidět kouzlo? Položí před ní mandarinku z košíku s ovocem. Zakouzlí a kůra na mandarince se rozevře jako květ. Líbilo se ti to? Tak ti ukážu ještě jedno kouzlo. Vezme do ruky měsíček z mandarinky. Tady je sladká dobrůtka... udělám čáry máry fuk... rychle ji slupne jako malinu, ...a dobrůtka zmizela. Usměje se. Chtěla bys to taky zkusit?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » sob pro 31, 2011 12:22 pm

Jojo, sedí...však tady po baráku najdeš jenom samá zvířata *směje se* Horší je, že Meg poslouchají všechny kočky, kterých je tu přesila *zaškaredí se na Meg* a mě psi... *ušklíbne se* (tady jenom pro ukázku, už tam nejsou všechny obrázky, musím si je zase nahrát viewtopic.php?f=37&t=165 )
Zkrotit? *rozesměje se* Chceš hupnout na vlka či co? *vykulí na něj pobaveně oči, ale nezesměšňuje to* Ti tu půjčíme našeho Charlieho *sotva o něm začne mluvit, westík se objeví pod stolem, protože gepardi se nějak akčně rozjeli a nahánějí ho* Na toho ženské zaberou vždycky *koukne pod stůl a zavrčí na něj..Charlie sklopí uši a už peláší pryč* Moc se neuzavírej, bo jsem málem kvůli tomu blbě dopadl *povzdechne si* Já nemyslím, chodit na parties, ale i při procházce se dá na někoho narazit, pokud zrovna nechodíš temnotou *mrkne na něj* Jsem rád, že už jsem osudu propadl *pousměje se* Nebojím se, že by z tebe měl být starý mládenec *mrkne na něj*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » sob pro 31, 2011 12:49 pm

Jak jsme se poznali...sakra, jak jsme se vlastně poznali? *kouká pobaveně na Siriuse* noo...to bylo tak..detaily už si moc nepamatuju, jen to, že jsme se potkali v centru Londýna *dá bábovku do trouby* Jsem do něj vrazila, když jsem se vracela z obchodu a slila ho mlíkem *musí se usmát nad tou vzpomínkou* Bydleli jsme tehdy oba v centru, takže jsem navrhla, že mu to vyperu..i když se bránil, tak jsem stejně zvítězila *směje se* Tak jsme zůstali u mě a pořádně jsme se ožrali..netuším proč, ale asi jsme to oba potřebovali a pak jsme usli..pak nás vzbudil velký požár v bytě.. *když vidí Regův výraz* závěs chytil od svíčky *vysvětlí* no..a v tu chvíli jsme zjistili, že jsme kouzelníci..a pak už nám vlastně nic nebránilo v tom, abysme se stýkali dál *přikývne a chystá cukroví* Takže od něj toho asi moc neodkoukáš *směje se* Ale až dojíte, tak byste mohli jít do obýváku a nastrojit ten mega strom, co tam je.. *mrkne na ně a když už proletí po třetí další zvířata, tak se postaví do dveří a zahuláká* Hectoooooor!!!!!! *v tu chvíli je Hector tam* Neumíš si udělat pořádek, nebo co? *neřve na něj, ale spíš domlouvá* Pěkně si je všechny seřaď a mazejte se okoupat *Hector na ňu chvilu zírá, jako, že nechápe* Hectore, dneska nemám na ty vaše vylomeniny náladu, tak buďte aspoň na tyto dny hodní, ju? *pohladí ho po hlavičce* Tak šup *poplává ho a jde kuchtit polívku*

*malá tleská Regulusovi, co to provádí za kouzla a natahuje se po mandarince, že chce taky měsíček..málem si vykýve hlavičku, že to chce tak zkusit* Jojojojo...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob pro 31, 2011 7:24 pm

Sirius: Tak důležité je, že tě tady někdo poslouchá, zasměje se a kouká, jak blázen, jak se zpod stolu vyloupne další pes. No, zvěře tady máte, že si můžete otevřít malou zoo, uculí se. Odkdy ty vůbec miluješ zvířata? Zeptá se s pobaveným úsměvem. Ale ne, vlky, ty už vůbec. Myslel jsem něco magičtějšího, něco, co se jen tak nevidí. Třeba... chiméru, nebo jednorožce. Měl bych o zábavu postaráno. Zvědavě pozoruje ten cvrkot kolem, je to něco zcela jiného, než to ticho, co má doma. Neuzavírám se, naopak, jsem vstřícný každému. Asi budu muset opravdu vyrazit někam mezi lidi a jít svému štěstí naproti. Mrkne na něj lišácky. Přemýšlel jsem dokonce, že bych si našel nějakou práci. Teď, když už jsem dokončil opravu baráku, mi bude doma asi dlouhá chvíle.

Meg: Poslouchá se zájmem její povídání o tom, jak se seznámili a u toho požáru se trochu napjatě zavrtí na židli. Tak tomu říkám osud. To bych nikdy neřekl, že jedna malá nehoda s mlékem rozdmýchá takovou velkou lásku, cukne lišácky na oba obočím. Vidíte? Když jsou si dva souzeni, osud si najde cestičku, aby je spojil dohromady. A mně to teprve čeká. Ale vážně by mě zajímalo, co pro změnu číhá na mně. Zasměje se a strčí si do pusy poslední sousto. Tak já bych mohl jít zdobit hned, nabídne se. Usměje se na Sarah, jak se jí líbilo to kouzlo-nekouzlo. Tak to zkusíme spolu, chceš? Vezme si další kousek mandarinky a chvilku s ním dělá letadýlko. Řekni čáry-máry-fuk, počká až to malá vysloví a nechá zmizet ovoce v její pusince. No vidíš, jak jsi šikovná. Zvládla jsi táák moc těžké kouzlo, pohladí ji za odměnu po vláskách a pak se otočí k Meg a Siriusovi. Je docela smělá, a já se bál, že se bude přede mnou schovávat pod stolem. Zasměje se.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » ned led 01, 2012 12:24 pm

Ona se ráda předvádí...na to, že jsou jí 3 (jsem v tom měla malinko chaos:D nějak už zapomínám, hups)...jestli bude v těch letech, jak byl tatínek na škole, stejná, tak potěš koště *směje se*
*Sirius na ni vrhne pobavený pohled* Nestraš!
Jojo, určitě si tě osud najde a práce je dobrý nápad.. *přikyvuje* Jenom ať neskončíš ve Slastech *směje se*

*malá je z něho celá pryč a tahá ho za ruku, že chce jít taky zdobit stromeček*

(chudááák! Velký kouzelník a skončí u kouzel s mandarinkou:DD)
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » ned led 01, 2012 1:00 pm

Od té doby, co jsem pes *zakření se* Mám pro ně větší pochopení...ono to bylo jedno k druhému...gepardy jsme dostali jako svatební dar a pak si Meg vymyslela dva psy, když už máme dvě kočky a jedno "normální" kotě, které má "dar", že se schová na různých možných místech a prostě si usne a nenajdeš ho..až žrádlo ho dostane ven.. *uculuje se* A koně jsme taky dostali jako svatební dar..a řekl bych, že to ještě s tím zvěřincem nekončí, bo Meg vždycky něco někde uvidí a už je to doma..zatím se drží, ale vzhledem k tomu, že jsou vánoce, tak mám takový neblahý pocit, že zas cosi vykutila *povzdechne si s úsměvem a kouká na svoji ženu, která se tváří jak andílek*
Jednorožec, chiméra..brácha, to budeš mít víc srandy než my tady *směje se* Ale zajímavý výběr..to musím uznat *přikývne hlavou* S tou prací by to bylo fajn..jen by mě zajímalo, co bys chtěl třeba dělat *vyzvídá*
Sirius Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Summer Residence - Lesvos