Dinig room

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Re: Dinig room

Příspěvekod Regulus Black » úte led 10, 2012 7:11 pm

Upře zrak na pána domu a s úsměvem poslouchá jeho slavnostní proslov. Pěkná řeč. To ses musel učit hodně dlouho po večerech. Zachechtá se, škádlí ho trochu, no. Když Sirius skončí, vezme si slovo Regulus:) Ale teď zase vážně. Chtěl jsem vám oběma poděkovat, že jste mě pozvali ke svému stolu a do své rodiny a říct vám, jak moc si toho vážím. Nechci, aby to vyznělo jako klišé, ale jsem zase po dlouhé době šťastný. Věnuje pohled Siriusovi. Hlavně díky tobě, bráško. Plácne ho lehce po rameni, aby to poděkování nevypadalo moc sentimentálně a očekává, že mu Sirius to škádlení s radostí vrátí. Taky vám všem přeji krásné Vánoce. Vezme si příbor a pustí se s chutí do jídla. Meg, je to opravdu skvělé. Jsi ta nejlepší kuchařka a hostitelka, u jaké jsem kdy jedl. A že jsem prochodil kus světa. Neodpustí si po prvním soustu zaslouženou pochvalu paní domu. Pak se otočí se zájmem k Siriusovi. Myslel jsi to opravdu vážně, že byste nový rok oslavili na Grimmauldu? Schroupá lahodnou propečenou kůrčičku.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » pát led 13, 2012 11:25 am

Tsss *zasyčí s úsměvem na Reguluse a pak na něj chvilu vyjeveně kouká, když mluví a když ho poplácá po rameni, tak jenom protočí pobaveně oči, ale pak se příjemně usměje a pokýve hlavou* No to víš, že jsem to myslel vážně, s tou oslavou Silvestra..ještě jsme to s Meg neprobírali, ale mám takový pocit, že s tím bude souhlasit, viď, drahá *koukne přes stůl na Meg, která zrovna zmizela za stolem, bo musí někde lovit maso, které popadalo malé na zem..dřív, než to ale stihne, přiřítí se westík a zblajzne to..Meg jen protočí oči* No, to je vysavač *prohlásí se smíchem a vyhrabe se zpoza stolu..koukne na Siriuse* Co jsi to říkal, miláčku? *zakření se, ale než stihne Sirius cokoliv říct, tak ho předběhne* To víš, že s tím souhlasím *culí se* Skvělý nápad.. *koukne na Rega* Pokud s tím souhlasíš? *a už taky konečně začne jest* Děkuji za poklonu, ale vtip je v tom, že tahle by měla být věnována mé mamce, která krocana dělala *usměje se* Ale ostatní je moje práce *vyhrkne rychle, aby si náhodou nemyslel, že se flákala:)*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pát led 13, 2012 8:39 pm

Sirius: Tak tos mi udělal radost. S tím Silvestrem. Pořádně to oslavíme, máme co dohánět. Víš, že už si ani nevzpomenu, který konec roku jsme to spolu naposled slavili? Jak je to dlouho... dvacet let? Tipuje. Ale ty oslavy kdysi stály za to. Přinesl jsi tehdy odkudsi nějakou pochybnou pyrotechniku a ona ti vybuchla v krabici a rozmetala půlku pokoje. Dodnes mi v uších hučí matčin hysterický jekot. Rozchechtá se.

Meg: Chvíli si vychutnává dobré jídlo a pomrkává přitom po Sarah a dělá na ni obličeje. Samozřejmě, budu rád, že se konečně přijdeš ke mně taky podívat, odpoví Meg. Bylas vůbec někdy v té barabizně ještě před tou rekonstrukcí? Abys mohla zhodnotit, jestli jsem se dost snažil, zasměje se. V tom případě je tvoje matka skvělá kuchařka a vůbec nepochybuji, že v tomhle jsi po ní. Ostatně, ta vánočka je toho důkazem. Mrkne uznale na Meg.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » sob led 14, 2012 3:48 pm

Jojo, byla jsem tam jednou, jak jsme spolu začali chodit..jsem se tam přímo vetřela, protože Sirius mě nechtěl s sebou vzít.. *zašklebí se* A pak jsem zjistila proč..tolik zatuchliny pohromadě jsem necítila ani na Ministerstvu dole ve sklepení *směje se* Takže jsem celkem zvědavá, co jsi s tím provedl *přikývne* Děkuji *usměje se a zrudne, jak ju furt chválí* Vidíš to, drahý? Tomuhle se říká slušné vychování *vyčte mu to na oko* Sirius totiž, místo toho, aby si jídlo vychutnal, tak ho do sebe málem naleje a zase kamsi odpádí *vysvětí Regulusovi, proč ta výtka*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » sob led 14, 2012 3:52 pm

*rozesměje se* Sám jsem se divil, že tehdy nevybuchl celý barák..a pak jsme se museli vyplížit ven, abysme z toho Silvestra vůbec něco měli, když nás matka doma zamkla a s papínkem šli tehdy na nějaký dýchánek nebo co to bylo *protočí pobaveně oči* Nevím, brácha, kterej to byl rok..ale bylo to už hodně dávno, co jsme spolu Silvestra neslavili *dojídá zbytky z talíře*

*malá se na Reguluse taky pitvoří a vůbec se nevěnuje jídlu, proto je kolem celé její židličky, ale v ní nic:)*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » ned led 15, 2012 1:15 pm

Meg: Rozesměje se. To si umím představit. Já když jsem se tam před skoro třemi lety nastěhoval, nejdřív jsem myslel, že to kompletně srovnám se zemí, v tak hrozném stavu to bylo. Pak se mi toho ale zželelo, přece jen mě k tomu vážou vzpomínky a tak jsem tam chvíli bydlel. Ale až teprve před rokem, po návratu z cest jsem se pustil do té rozsáhlé rekonstrukce. Tak alespoň posoudíš, jestli se mi trochu povedlo tu barabiznu oživit, usměje se. Ale já to neříkám ze slušnosti, opraví ji. Dokonce ani proto, abych se ti vetřel do přízně, zasměje se pobaveně. Je to prostě tak, že jsi moc šikovná ženská. Sirius si opravdu uměl vybrat, mrkne na ni šibalsky. Tak tomu se nechce věřit, že by si nedokázal vychutnávat jídlo... jen se na něj podívej, kývne hlavou směrem k Siriusovi, který pomalu ani nevnímá jejich rozhovor, jak je zabraný do jídla.

Sirius: Což pro nás nikdy nebyl žádný problém, dostat se z domácího vězení ven, že? Zachechtá se. Vzpomínám si, jak jsi jednou utekl matce přímo před nosem v podobě psa a ona zamkla tvůj pokoj v domnění, že si uvnitř zpytuješ svědomí. Já tam stál ve dveřích svého pokoje a smál jsem se jako blázen, když si s vítězným výrazem schovávala klíč do hábitu. Ta stará plechovka nikdy nezjistila, že jsi zvěromág, směje se, až se málem zakucká. Je to už vážně dlouho. A kolik vzácného času jsme ztratili, povzdechne si a pomalinku dojí. Bylo to skvělé, děkuji.

Sarah: Nechtěla bys, aby tě strejda Regulus nakrmil? Mrkne na ni, když vidí spoustu jídla kolem a v pusince nic.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » sob led 21, 2012 9:03 pm

*usmívá se, jak Regulus mluví* Už se na to moc těšíííím *přikyvuje a taky pomalu dojídá* Vím, že se mi nechceš vetřít do přízně *mrkne na něj* A moc si toho opravdu vážím, že ti tak chutná..počkej, až toho krocana potáhneš domů..to mě budeš proklínat *směje se* Teď si to vychutnává *přimhouří očka* Ale to jen proto, že jsme tady celé family a bylo by mu trapné odejít od stolu dřív, než dojí všichni *zašklebí se, když se Sirius na ni koukne*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » sob led 21, 2012 9:09 pm

*zatváří se na meg trochu vyčerpaně a raději si hledí svého..to šťourání už moc dobře zná..pak koukne na bratra* Neboj, teď si ten čas vynahradíme *mrkne na něj* Joo, to jsem byl vždycky velmi spokojen, že na to nikdy nepřišla..*mne si spokojeně ruce* Jsem vždycky přemýšlel, jestli je opravdu tak blbá...*pokrčí rameny* Když patřila mezi tu "elitu" *udělá ve vzduchu uvozovky a znechuceně se zašklebí* Ale co, pod svícnem je největší tma *pochechtává se...pak se objeví skřítka a odnese ze stolu..zbude tam jen víno, nějaké ovoce, jednohubky a cukroví*

*Sarah k Regulusovi vztáhne packy a nechá se šoupnout na klín, kde trochu poskakuje*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » stř led 25, 2012 12:36 am

Meg: Umím si vychutnat dobré jídlo. Radši nechtěj vědět, co jsem kolikrát na svých cestách jedl, abych nezemřel hlady. Zatváří se opravdu znechuceně, takže Meg si může udělat obrázek, jaké to asi bylo. Proč bych ho měl tahat domů? To si vážně myslíš, že jej tady s bráchou nezvládneme sníst celého? Dloubne do Siriuse. To není tím, že by mu od tebe nechutnalo, nebo tak. On byl vždycky takový. Všechno rychle zhltnul jako ten pes a už byl pryč.

Sirius: Blbá nebyla. Jenom tys byl prolhanější než ona. Přikývne uznale. Věřila tomu, že jsme si pořídili psa, nikdy jí to nedošlo. Ale zase máš štěstí, že jsi pes a ne třeba tygr. To by se už hůř vysvětlovalo. Rozchechtá se. Regulus dojí a vezme si na klín malou. Tak co máš nejradši? To dáme jako první, abychom si udělali chuť. Na co Sarah ukáže, to jí nacpe do pusinky, překvapivě mu to i docela jde. A tak pokračuje, dokud není talířek prázdný. No ty jsi ale malá šikulka. Teď bude určitě nějaká sladká odměna, koukne s úsměvem na Meg.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » stř led 25, 2012 11:31 am

To jo, je to prostě náš malý pejsek *zakření se a kouká, jak malá všechno spucovala* Páni, mám takový pocit, že ti ji necháme na vykrmení.. *směje se* Ty seš ale malá potfůrka *přimhouří oči, ale usmívá se* Nooo...něco by tu možná i bylo..ale teda jediné, co vynechávám při anglických Vánocích, je puding..*otřepe se* A kupodivu Siriusovi taky nechutná, tak většinou dělám nějaký koláč..a tento rok jsem se pustila do cheescaku a trochu jsem ho vylepšila, tak doufám, že bude chutnat *usměje se a donese cake z ledničky, překrájí ho a dá každému kousek* Dáš si třeba kávu, Regulusi? *zjeví se tam skřítka s podnosem a kávou..počká, až si něco vybere Regulus, kterému to dá na stůl a pak dá jeden hrneček Siriusovi, bo už ví, že vždycky po jídle pije kafe a před Meg položí lattečko, malá dostane pomerančový juice*

Obrázek
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Summer Residence - Lesvos