Summer Residence

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Re: Summer Residence

Příspěvekod Regulus Black » sob pro 24, 2011 11:33 pm

Přemístí se před dům s náručí plnou vánočních dárků a rozhlíží se, jestli někde nezahlédne Siriuse.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » úte pro 27, 2011 8:23 pm

*poletuje tam někde kolem*

Sarah! Nelítej furt kolem toho stromku! *zahuláká, když vidí, jak levituje kolem dokola huňatého smrčku* Sarah! Co jsem ti řekl *zpřísní hlas a malá je vcukuletu dole...nakonec se ohlédne a míří ke dveřím, které se rozletí dokořán* Nazdar brááácho!!!! *rád by ho objal, ale s tou kupou neví, jak to udělá* No pojď dovnitř! *mává rukou, že ho zve dál*

(omlouvám se, furt jsem někde lítala...)
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » stř pro 28, 2011 12:12 am

Široce se usměje na Siriuse a vejde dovnitř. Veselé Vánoce! Křičí už ode dveří a všechny dárky, kterými je ověšen, s úlevou položí na zem pod stromeček. Ahoj, bráško. Konečně se s ním obejme a poplácá po rameni. Koukám, že vánoční přípravy jsou v plném proudu.

(v poho)
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » stř pro 28, 2011 11:45 am

*pevně ho obejme* Vítej, vítej *směje se od ucha k uchu a zavře za ním dveře* Malá je dneska trochu akční *sotva to dořekne, tak je slyšet velká rána...stromek chudák nevydržel a rači spadnul...Sirius jen protočí oči a povzdechne si, koukne na ty Regulusovy krabice* Vždyť jsem ti říkal, abys nic nenosil *vrtí se smíchem hlavou* Tak pojď, půjdeme za těma dvěma expertkama *když se konečně rozhodnou vejít dál, tak kolem nich se štěkotem a mňaučením proběhnou psi i kočky..na chvilu se zastaví, prohlížejí si Reguluse, ale pak zase, s řevem, pádí dál* Ne, dneska tu klid vážně nebude *vede ho do kuchyně, kde je Meg i poskakující Sarah*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » stř pro 28, 2011 11:52 am

Miláčku, do toho těsta nemůžeš patlat ručičkama, jinak nebude vánočka *odhání malou od těsta...pak se prudce otočí* Jeee, ahoj Regulusi, to je dost, že tě zase vidíme *usmívá se od ucha k uchu..koukne na ruce, které si opráší do utěrky a jde ho objemout..malá na chvilu zatuhne a kouká, kdo to přišel..na návštěvy není moc zvyklá* Omlouvám se za ten blázinec tady, ale takhle to je před Vánoci tady běžně *nepřestává se usmívat* Máš hlad? Dáš si něco? Sirius ještě taky nejedl, takže klidně něco připravím *přikývne vřele*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř pro 28, 2011 7:44 pm

Zvědavě se rozhlíží kolem sebe, ještě tady nebyl, tak to okukuje. Moc pěkné bydlení máte, jen co je pravda. Pochválí jim to a nad dárky jen mávne rukou. Přece nepřijdu s prázdnýma rukama. Odporuje mu. Když kolem nich profrčí zvířectvo, jen zakroutí pobaveně hlavou. Koukám, že klidu si tady moc neužiješ. Ušklíbne se a vejde do kuchyně. Meg... Obejme ji dlouze a srdečně. Jsem moc rád, že tě zase vidím. Vypadáš přímo skvěle. Složí jí upřímnou poklonu. Díky, ani nemám hlad, dám si, až budete jíst všichni. Nechce ji zdržovat od práce. Najednou zahlédne Sarah, jak si ho zvědavě prohlíží. Ahoj, princezno. Něco jsem ti přinesl. Sáhne do kapsy hábitu a chvilku ji napíná, s těmi dlouhými černými vlasy a tmavou bradkou vypadá jako Santa Claus zamlada. Pak vytáhne malou roztomilou loutku a dřepne si. To je zimní kočička, která vypadla ze saní s dárky, tak jsem si myslel, že by ses o ni mohla postarat. Můžeš si s ní třeba hrát, ukáže jí, jak ji rozpohybuje, anebo si ji pověsit na stromeček. Podá jí ji s úsměvem.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » čtv pro 29, 2011 11:27 am

Jestli budeš chtít, tak klidně uděláme malou exkurzi *uculí se nad tím, jak kouká po baráku* Na většině má zásluhy moje žena, já jí na to akorát přispěl *mluví na půl vážně* Ne, klid tady orpavdu nehledej *směje se..pak koukne na svou ženu a jde vytáhnout z lednice chlebíčky, nějaké nealko a ze špajzu červené a vychlzené bílé víno, ať si pak vybere, které bude chtít, a odnese všechno na stůl *
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » čtv pro 29, 2011 11:34 am

Děkuji *uculí se* Tak uvažuju, jestli jsem si nevzala špatného bráchu *směje se a koukne po Siriusovi, kterému zacukají koutky* Taky stále vypadáš dobře, Regu...a jídla tu máme haldy, takže klidně můžete jít jest *usměje se* Já tady furt něco uždibuju, takže ani moc hlad nemám *zavtrí hlavou* Musíte se posilnit, abyste šli nazdobit ten mega strom v obýváku *mrkne na něj a pak jí sjede pohled na malou a je zvědavá, co bude dělat...malá kouká z Reguluse na kočičku a pak zase zpátky..nakonec usoudí, že je všechno ok a celá vyculená se k němu hrne, ale ne kvůli kočce, nýbrž jemu do náruče* Ahoj stlejdo *zašišlá a dá mu pusu na tvář..byla proškolena, kdo přijde a těšila se na něj*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv pro 29, 2011 12:26 pm

Sirius: Ale jistě, moc rád si to pak tady prohlédnu. Souhlasí. Nic ve zlém, brácho, ale udělal jsi dobře, žes to svěřil Meg. Nevím, jak by to tady vypadalo, kdybys to vzal do svých rukou. Moc dobře si ještě pamatuji, jak vždycky vypadaly naše pokoje a blízké okolí. Směje se, samozřejmě jen žertuje, protože ví, že z klukovských let už oba dávno vyrostli.

Meg: To jsem si vždycky říkal, cos viděla na mém bráchovi. Mrkne lišácky na Siriuse. Já jsem letos ani žádný stromeček nezdobil. Není pro koho. Vlastně nebýt toho, že jste mě k vám pozvali, ani bych žádné Vánoce neslavil. Asi byl odjel na statek a staral se o koně a jezdil bych až do vyčerpání. Usměje se. Chvíli se s malou pozorují a Regulus čeká, jak se zachová, přece jen byla moc malá, když ji viděl naposled. Jak se k němu rozeběhne, otevře náruč a pevně ji chytne a zatočí se s ní jako na kolotoči. Je moc rád, že ho přijala. Pak ji složí zpátky na zem a políbí ji. Moc jsem se na tebe těšil, princezno. Slyšel jsem, že jsi velice šikovná. Koukne na okamžik významně na Siriuse. Pak mi musíš ukázat, co všechno už umíš.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » čtv pro 29, 2011 2:39 pm

Bych řekl, že by to tu vypadalo, jak po výbuchu *směje se a usedne ke stolu..rozhlédne se kolem* Ale teď to tu nevypadá o moc líp *uculuje se* Tak pojď už nebo tu umřu hlady *popichuje ho se smíchem a zakousne se do chlebíčku* Ňam, jsou výborné *prohlásí, kdy polkne*
Sirius Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Summer Residence - Lesvos