od Regulus Black » čtv pro 29, 2011 12:26 pm
Sirius: Ale jistě, moc rád si to pak tady prohlédnu. Souhlasí. Nic ve zlém, brácho, ale udělal jsi dobře, žes to svěřil Meg. Nevím, jak by to tady vypadalo, kdybys to vzal do svých rukou. Moc dobře si ještě pamatuji, jak vždycky vypadaly naše pokoje a blízké okolí. Směje se, samozřejmě jen žertuje, protože ví, že z klukovských let už oba dávno vyrostli.
Meg: To jsem si vždycky říkal, cos viděla na mém bráchovi. Mrkne lišácky na Siriuse. Já jsem letos ani žádný stromeček nezdobil. Není pro koho. Vlastně nebýt toho, že jste mě k vám pozvali, ani bych žádné Vánoce neslavil. Asi byl odjel na statek a staral se o koně a jezdil bych až do vyčerpání. Usměje se. Chvíli se s malou pozorují a Regulus čeká, jak se zachová, přece jen byla moc malá, když ji viděl naposled. Jak se k němu rozeběhne, otevře náruč a pevně ji chytne a zatočí se s ní jako na kolotoči. Je moc rád, že ho přijala. Pak ji složí zpátky na zem a políbí ji. Moc jsem se na tebe těšil, princezno. Slyšel jsem, že jsi velice šikovná. Koukne na okamžik významně na Siriuse. Pak mi musíš ukázat, co všechno už umíš.